helemaal blij met onze nieuwe bank

Van meet af aan was sprake van snelle en duidelijke communicatie. Er is duidelijk moeite gedaan mij op de hoogte te stellen van alle info die ik vroeg, zowel via geluid als via beeld. De bank voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Eén klein minpuntje heeft te maken met de bezorging. Omdat bank met de verpakking eromheen niet in de lift paste, werd deze door de mannen die hem kwamen afleveren op een zeer omslachtige en vooral luidruchtige manier (en werd aan getrokken en geduwd, houten planken werden neergegooid) verwijderd. Met meer afval dan nodig (stof, splinters) in de hal beneden. Onze schoonmaker was mij voor om dit op te ruimen. Hij was niet blij met het gedrag van de mannen. Tegen mij waren ze beleefd.

Voordelig kopen topmerken

Correcte afhandeling

Geweldige ervaring: mooie decoratie, lage prijs, topservice.

Ik was op zoek naar een mooie wanddecoratie en kwam via toeval op deze website terecht. Eerlijk gezegd kende ik deze website/winkel nog niet, dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar wat ben ik positief verrast! De spiegel die ik heb gekocht is echt prachtig, en dat voor een heel scherpe prijs. Je merkt dat ze hier kwaliteit aanbieden zonder dat je er een fortuin aan kwijt bent. Wat ik ook erg prettig vond, is dat je maar 10% hoeft aan te betalen – dat geeft vertrouwen en voelt heel klantvriendelijk. Bij het afhalen in de winkel werd ik vriendelijk geholpen. De spiegel was netjes verpakt, dus ik kon hem veilig meenemen. Ik ben echt blij met mijn aankoop en zal deze website winkel zeker aanraden aan anderen. Voor een mooie prijs goede spullen kopen. Ik kom hier graag nog eens terug!

Fijne communicatie en ondersteuning

Voor mij navraag gedaan bij de meubelzaak, snelle terugkoppeling en daarna mooie bank aangeschaft. Alles naar wens!

Uiteindelijk alles goed geregeld.

Wij hadden een lamp besteld en zouden die zelf op gaan halen. Uiteindelijk kregen we een email dat de lamp bezorgd zou worden op ons huisadres. Dit bespaarde ons een rit van Stellendam naar Limburg. Dus super blij met de oplossing van Showroommodellen.

Mooie artikelen, goede informatie en prijzen.

Nu twee keer een aankoop gedaan. Beide keren was de gevraagde extra informatie via de chat snel en goed. Er werd goed meegedacht, zodat je goed weet wat je koopt. De aankoop verliep daardoor gemakkelijk en vlot. Beide aankopen zijn een groot succes.

Zo goed als nieuw

Goede communicatie Verzorgde levering Goede prijs kwaliteit verhouding Bedankt Pot Axel

Heel super

Op internet kun je alles zien wat er is aan meubels en er wordt snel gereageert op vragen of voorstellen De winkels zijn goed fijne medewerkers en veel leuke en goede meubels van alles wat En grote voordeel je kunt het gelijk meenemen of het wordt gebracht En alles ziet er prima uit zoals op foto internet..prima dus

Mooie tafels

Zitten krassen op glas. Jammer dat niet eerder werd gemeld.

Mooie stoelen, prima service, goede prijs

De bestelde stoelen zijn in goede staat geleverd. De leverancier reageerde snel en duidelijk.

Mooie levering voor herhaling vatbaar

Topservice!

Vrijdag besteld en maandag zeer goed verpakt in huis.

Helemaal top !

Net bedrijf , alles prima geregeld en goed gecommuniceerd. Blij met aankoop!

Snelle en goede service

Mooie stoel en snel bezorgd!

Goede zoeksite veel keuze, top

Goede zoeksite veel keuze, top Mooie meubels, top merken, degelijke omschrijving, foto's geven reëel beeld ook qua kleur

Goed service

Topbedrjif!

Vanaf de aankoop tot aan het bezorgen krijgen ze van mij 5 sterren. Een mooie fauteuil in prima staat en enorm aardige bezorgers.

Mooi als nieuw bankje gekocht

Alles perfect, werd na de bestelling direct gebeld. Snel en keurig afgeleverd. Helemaal top!

Alles perfect geregeld. Top!

Alles prima geregeld. Stoelen waren keurig verpakt en ter plekke is alles netjes uitgepakt. Daarna zijn de stoelen nog gecontroleerd en is het verpakkingsmateriaal meegenomen. Ik ben zeer tevreden.

Vriendelijke ontvangst goed geholpen

Duidelijk en komt afspraken na

Mooie fauteuils gekocht en voor een veel lagere prijs dan we hadden verwacht, dus zeer tevreden

Bezorging faalt

Op de site doen ze alsof je de meubels snel in huis hebt, en dat ze in overleg geleverd worden op een moment dat jou uitkomt. Dat is niet zo. De verkopende partij weet daar niks van, en iedereen wijst naar elkaar, dus niemand is verantwoordelijk.

Zeer tevreden over het ontvangst in de meubelwinkel. Het product dat op de site van showroommodellen stond, kwam helemaal overeen met wat er in de winkel stond. De communicatie met showroommodellen is goed, ook telefonisch goed bereikbaar.

Correcte afhandeling en snelle levering

Mooi artikel, correcte levering

Het gekochte artikel was geheel conform de beschrijving tegen een aantrekkelijke korting en snelle levering. De communicatie verliep helemaal naar onze wens. Bezorging en montage perfect verlopen.

Gerard Bruningstraat 12

6416EB Heerlen

+31850003170

Over Showroommodellen

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 500 internationale topmerken. Hier vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Leolux, Tempur, Rolf Benz, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Vitra en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt vraag en aanbod samen op een gebruiksvriendelijk platform. Designliefhebbers kunnen bij ons betaalbare designmeubelen eenvoudig zoeken, vergelijken & kopen.