Mooi product

Fijn en snel geholpen door de klantenservice.

Goede service en levering

Goede service vanuit PromoXL en mooi geleverde producten. Enige verbeterpunt is de verschillende mensen die werken aan het ontwerp/advies en daardoor wel eens een verwarring kan ontstaan. Maar.. tevreden met de ontvangen producten en snelle levertijd!

Positief

Zeer vlotte opvolging en service. Het artikel werd op het aangegeven tijdstip geleverd. De uitvoering was zeer correct

Zoals verwacht

Heel goed en mooi top geleverd.

Bestelling gedaan openers perfect en op kleur met logo echt heel mooi gedaan. Vakwerk

Tevreden

Fijn contact

Super mooie bedrukking en snelle levering!

Ik heb bidons besteld met een bedrijfslogo erop. De bidons zien er super professioneel en netjes uit en de levering was prima op tijd! Heel erg tevreden.

Geweldige, snelle, behulpzame service!

De werknemers van Promo XL zijn erg vriendelijk, behulpzaam en snel. Bij bijzondere verzoeken, zoals het spitsen van één order met meerdere verzendadressen, denken ze graag met je mee en regelen alles in een handomdraai. Kwaliteit van producten is altijd goed tot nu toe!

Snel, duidelijk, behulpzaam!

Ze reageren snel, bezorgtijd was kort, dachten mee. Mijn design was niet goed maar ze kwamen zelf met een alternatief. Persoonlijk contact, al met al een top bedrijf.

snelle reactie, goede hulp.

Goede service, snelle levering, vriendelijk personeel

De bestelling ging soepel en vlot. We zijn erg goed geholpen. Product doet wat het moet doen.

Snelle goede service!

Zonnebrillen besteld, goede snelle service! alles volgens afspraak geleverd.

Uitmuntend

Goed geholpen door Tom voor het bedrukken van shirts voor een voetbalelftal!

Geweldig en wat een service

met spoed de bestelling geplaatst. top communicatie en afhandeling zoals je verwacht . PROMOXL !!!!

Mooie product!

Snelle levering en zeer tevreden!

Fantastisch geholpen door Gia met een grote spoedlevering met wijzigingen op het laatste moment. Heel erg tevreden over het eindproduct en PromoXL!

behulpzaam en snel

Er wordt meegedacht en de levering kan super snel geregeld worden. Heel fijn samenwerken

Petje af voor alles

Super: de petten en de communicatie. Fijne hulp toen het ontwerp omgedraaid bleek op de proef. Werd meteen verholpen. Vervolgens werden de petten exact op de datum die geloofd werd geleverd door een vrolijke kletsmajoor met een wit busje. Totaalpakket compleet. Dikke vette aanrader als je op mijn ervaring af kunt gaan.

Geweldig.

Voordat we bestelden telefonisch contact gehad omdat we te maken hadden met een snelle deadline voor de levering. We zijn goed geholpen en de bestelling is uiteindelijk ruim op tijd geleverd. Chapeau!!

Goed product, mooi gemaakt. Wensen helemaal uitgevoerd.

perfecte service

correcte levering en kwaliteit

Supe

We hadden op korte termijn een sleutelhanger nodig. PromoXL heeft ons hier uitstekend mee geholpen. Zelfs nog contact gelegd met de pakketdienst. Top hoe er mee gedacht werd. Korte lijntjes en er werd een terugkoppeling gegeven nadat dit werd beloofd. Super!

GEWELDIG top, snel, mooi, netjes

Ik had een grote bestelling. ze konden volldig voldoen aan mijn wensen dat was heel fijn. snel geleverd, netjes verpakt en de opdruk is top.

Toffe paraplu's. Heel behulpzaam.

Ik heb gepersonaliseerde paraplu's besteld. Ik ben goed geholpen met alle vragen en de levering was ook vlot.

Mooie RVS broodtrommels met gegraveerd logo. Iedereen was er blij mee. Soepele levering. Goede sevice.

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!