De hond eet iedere keer zijn bak leeg.

Prima voedsel, hij eet er goed van, geen problemen met de spijsvertering en ontlasting. Heeft veel energie en een glans over z’n vacht.

Goof houdt ervan!

Onze Golden retriever (bijna 2) krijgt dit al sinds hij een paar maanden is. Goede stoelgang, mooie vacht en hij vindt het heerlijk

Hond is er gek op

Onze pup wilde zeer slecht eten van ander (premium) voer, ze eet deze brokken steeds in hoog tempo helemaal op. Ontlasting is weinig en mooi stevig, dus hier doet ze het prima op. Vacht er verdere effecten is nog niet te zien, puppy alvacht is altijd dof en wollig, maar ik heb er zeer veel vertrouwen in want t is een fijne levendige pup.

Hond vindt het heerlijk en goede klantenservice

Oudduitse herder vindt het na 6 maanden nog steeds heerlijk. Bij een vraag over het product ook zeer snel en kundige reactie!

Rico vind ze heel erg lekker goede ontlasting vollere buik lijkt het wel na al dat andere eten te hebben geprobeerd dus tot nu toe topproduct ben er erg blij mee maar hij zit nog maar 3weken op deze brok dus altijd afwachten maar als het zo blijft gaan blijf ik deze brokken bestellen

Onze Finn vindt deze brokken echt heerlijk!

We hebben al heel wat brokken geprobeerd maar deze lust onze Siberische Husky Finn echt graag!

Mijn is van vers vlees naar yourdog overgegaan en vond yourdog lekker.

Prima hondenbrok

Onze hond ziet er goed uit, zijn vacht glans en heeft niet veel ontlasting.

Hij eet weer!

jack, onze berner van 1,5 jaar wilde een hele poos helemaal niks eten. Uiteindelijk deze brokken besteld als laatste poging. Leek het er in 1e instantie op dat hij deze brokken ook niet wilde eten, ging hij na enige aarzeling toch proberen en nu eet hij weer lekker zijn bak leeg! Dus wij zijn blij met deze brokken!

Rivium Quadrant 2 C

2909 LC Capelle aan den IJssel