Filters

10

Keurige installatie van een laadpaal die aan alle wensen voldoet

Zowel in het voortraject (advies, offerte) snel en professioneel. Ook een compliment aan de monteurs die ons laadpaal geplaatst hadden op de juiste plek waar we het wilden hebben en waar we gelijk gebruik van konden maken. We ze zijn er erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Afspraak = afspraak

Noël en team van Laaddirect 100 punten voor het advies, de montage en verdere afhandeling. Een bedrijf dat ik aan een ieder aanraad. Geen opdringerige verkopers, juist iemand die een mooi product wil leveren met de bijbehorende kwaliteit. Dit hebben jullie zeker waar gemaakt. Nu is het voor mij wachten op mijn auto tot ik de mooie laadpaal van Laaddirect kan gebruiken, thanks voor het nakomen van de gemaakte afspraken!

 • Aanbevelen? Ja
9

Supersnelle en goede communicatie.

Laaddirect doet wat ze beloven. Supersnelle communicatie. De service is ook na de aanschaf uitmuntend. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
7

Moeizaam maar eindresultaat is goed

Begin mei hebben ze bij mij één laadpunt gemonteerd. Montage was niet goed door monteur maar na een paar belletjes werd er een geheel nieuw laadpunt gemonteerd door wel bekwamen monteurs. Helaas konden we het niet testen omdat mijn auto er nog niet was. Toen de auto er was bleek deze niet met het laadpunt te communiceren. Bij andere merk auto’s werkte hij wel. Weer wat heen en weer bellen is er door Laaddirect in overleg met mij om een ander merk laadpunt te monteren en deze werkt wel. Heeft even geduurd hoofdzakelijk door niet voldoende kennis van de fabrikant van het laadpunt over de software van de auto en het niet bijstellen van de software door de auto producent. Maar aan het einde is het toch nog goed gekomen met het andere merk laadpunt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld, van offerte tot installatie

Gisteren werd bij ons het laadstation geïnstalleerd door een tweetal monteurs, Koos en Juan, die “van de meterkast tot de buitenmuur” meegedacht hebben over de beste opties. Aardige kerels, die de werkzaamheden keurig, schoon uitgevoerd hebben. Het laadstation zelf is een prachtig klein kastje dat nauwelijks opvalt. Kortom, erg blij met het geheel.

 • Aanbevelen? Ja
1

inert gedrag

Waardeloze gang van zaken. een maand geleden een laadpaal besteld en aanbetaald. Op de afspraak van hun planning wacht ik nog steeds. Bij Laaddirect moet je zelf er achter aan. Na de aanbetaling doet men niets. Het enige wat snel gaat is de 50% aanbetaling. Zojuist een ingebreke stelling gestuurd.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede adviezen, nette prijs.

Via de website kom je tot de juiste en onderbouwde keuze. Het aanbod is breed met de beste merken. Niet de allerlaagste prijzen maar de adviezen, begeleiding en snelle antwoorden op vragen maken dat meer dan goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring

Goed advies gehad inzake welke laadpaal voor mij geschikt zou zijn. Installatiebedrijf was keurig op tijd werkte netjes, snel en gaf een duidelijke uitleg. De installatie werkt volgens verwachting. Een klein puntje voor verbetering betreft de Ratio laadpaalfabrikant. Als de laadkabelstekker met de rubberdop wordt afgesloten komt er bij regen toch water in de stekker vermoedelijk door de hangop gaten onder het rubber. Als de stekker in het opberggat zit gaat het prima. Puntje van aandacht leverancier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, zoek maar niet verder naar je laadpaal of Wallbox !

Het contact met laaddirect.nl was al direct plezierig door het intensieve appcontact met medewerker Chester, die mij op belangrijke punten intuïtief van zeer goede raadgevingen en tips voorzag. In dienst genomen door laaddirect.nl, zijn de werkers van Solarcel, vriendelijk, beleefd en deskundig, ik heb er met mijn neus bijgestaan, het werk verliep voorspoedig zonder enig noemenswaardig ongemak, petje af voor deze heren ! Zoek maar niet meer verder naar een goede laadpaal / wallbox installateur, want die heb je met deze moeiteloos op elkaar afgestemde bedrijven zojuist gevonden !

 • Aanbevelen? Ja
10

Product en service uitstekend!

Bestelling verliep vlot, afspraken worden nagekomen, vlotte, duidelijke en vriendelijke communicatie, installatie ging goed en vlot.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed aanbod tegen een prima prijs en heel goede ondersteuning

Laaddirect is met een heel goed aanbod gekomen. Gekozen om zelf het laatstation te installeren. In de praktijk bleek dat de informatie van de fabrikant niet toereikend was om het laadstation te installeren. Laaddirect heeft er alles aan gedaan qua ondersteuning om de installatie voor elkaar te krijgen. Uitstekende service, snel gereageerd en opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Op al mijn vragen voor de aanschaf snel een antwoord. Ook toen mijn installateur belde. Goed advies. Nu een paar maanden in gebruik en ook bij vragen over instellingen etc. snel een reactie. Bij een vraag waar geen direct antwoord was een mail dat ze het gingen uitzoeken. Vandaag reactie. Wat mij betreft top

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service, kennis, prijs en product. Super!

Toen ik ging kijken voor een laadpaal zag ik dat er een enorm woud van aanbieders en palen is. Je ziet als leek gewoon door de bomen het bos niet meer. Tot ik een offerte aanvroeg bij Laaddirect. Jouw situatie vormt meteen de basis voor de beste offerte, niet alleen qua product, maar ook qua prijs en kennis bij ondersteuning. Snel antwoord op vragen, kundige medewerkers. Product is binnen een week geleverd. Volgende week gaan we hem monteren met een eigen installateur. Ik weet nu al dat als er vragen zijn we daar helemaal uit gaan komen. Bedrijf wekt gewoon vertrouwen. Doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

snel en goed

Ik was op zoek naar een laadpunt voor mijn elektrische auto, in eerste instantie via de ANWB gekeken echter dat bleek een farce en gebed zonder einde. Toen verder gaan kijken en kwam ik uit bij laaddirect.nl. binnen 3 weken na mijn eerste contact is mijn laadpunt, een Wallbox, nu probleemloos vakkundig geinstalleerd en klaar voor gebruik. Nu nog wachten op mijn auto waar helaas een half jaar levertijd op zit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en snel

Vlotte en duidelijke informatie na aanvraag. Geldt ook voor aanvullende info. Na bestelling snelle aflevering en dito installatie. Laadpaal een om dit te bedienen Tot op heden meer dan tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig geregeld

Na installatie goede nazorg met instellen van de app. Prima geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
4

Teleurstellend en onbekwaam

Het offerte traject verliep spoedig. Men was goed bereikbaar en communicatie verliep soepel. Vanaf plaatsing ging het echter mis. Tijdens plaatsing van de Wallbox bleek dat de monteur de powerboost module niet mee had. Deze moest na geleverd worden. Na 2 weken werd de powerboost module geinstalleerd. Hierbij heeft de monteur in de meterkast een zgn. zwevende nul veroorzaakt. Hierdoor is er 440V op de elektrische installatie van het huis komen te staan, met als resultaat meer dan €4500,- schade aan elektrische apparatuur in huis. Reactie van Laaddirect was initieel begripvol. Men zou met een oplossing komen. Na 3 mailtjes dat er met hun verzekering wordt gecommuniceerd volgende er slechts nog een laatste mail met de restant factuur. Ik kan dit bedrijf dus niet aanbevelen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jamie, Bedankt voor uw feedback. Wij balen zéér van de situatie die is ontstaan tijdens de installatie van uw laadstation, doordat onze monteur een unieke fout heeft gemaakt. De case hebben wij behandeld met de monteur die bij u op locatie is gekomen, maar ook nogmaals namens de monteur excuses voor het ongemak. Wij zijn wel blij dat wij uw case netjes hebben kunnen afhandelen en alle schade hebben gedekt. Ook doet het ons goed om te lezen dat het voortraject als positief is ervaren net als de reactie die wij hebben teruggekoppeld aan u. Wij hopen dat u alsnog veel laadplezier heeft met het laadstation die wij hebben geïnstalleerd en wensen u veilige groene kilometers toe. Mocht u in de toekomst nog hulp of advies nodig hebben, dan staan onze EV-experts voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Laaddirect

10

Volledig volgens verwachting en afspraak

Het gehele traject was erg prettig. Prima offerte (niet de laagste maar de lagere offertes waren van leveranciers met een stuk slechtere recensies). Bij installatie bleek dat er toch iets meer-werk gedaan moest worden in de meterkast. Nooit extra voor hoeven betalen. De Wallbox werkt erg goed en zelfs de app is stabiel. Omdat alles vanaf het begin goed werkt heb ik geen ervaring met de aftersales en na-zorg maar kreeg na een week pro-actief een belletje om te vragen of alles goed was gegaan. Van harte aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

topklasse

Laadstation besteld. binnen 2 weken geïnstalleerd. Eerste optie vanaf foto's bleek niet mogelijk maar de installateurs hebben prima alternatieve oplossing gevonden. En keurig afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk weer eens vakmensen top!

Zeer fijn gesprek gehad alvorens tot de aankoop over te gaan .Noel Kramer nam alle tijd voor mij om alle ins en outs uit te leggen. Vervolgens werd de plaatsing op vakkundige wijze uitgevoerd.,Ook hier weer volledig in overleg en naar mijn wensen. Fijn dat er toch nog bedrijven zijn die je laten voelen dat de klant koning is. Bedankt en ga zo door zou ik zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
3

verkoop goed, organisatie slecht, eindresultaat oké

Verkopen kunnen ze goed, alle tijd en aandacht. Na acceptatie van de offerte gaat het fout bij ons. Moet er zelf vaak achteraan bellen, 2 keer afspraak afgezegd paar uur voor installatie (je moet er wel de hele dag voor thuisblijven). Mooie beloftes over goedmaken, niets gemerkt. Voor meerwerk krijg je een factuur maar voor minder werk wordt er niets gecorrigeerd. Belofte was installeren binnen 10 werkdagen. Werkelijkheid was 2 maanden. Installatie gaat netjes en snel, hadden wel iets meer uitleg mogen geven. Als je niet van ergernis houd dan beveel ik ze niet aan.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Bart, Bedankt voor uw feedback. Uw proces heeft helaas vertraging opgelopen door de vele positieve Corona gevallen. Helaas hebben meerdere klanten van ons hierdoor een vertraging opgelopen door een te grote onderbezetting. Intern hebben wij ons team van monteurs uitgebreid, waardoor wij weer binnen twéé weken kunnen monteren. Voor de na-facturatie hebben wij onze collega Cindy getraind, om beter te kunnen beoordelen welke componenten wel en niet zijn gebruikt tijdens de installatie. Wij bedanken u voor de scherpte en zoals telefonisch besproken heeft u een creditnota ontvangen voor de kosten die zijn gecrediteerd. Verder zijn wij blij om te lezen dat uw ervaring met de verkoop als prettig is ervaren, maar ook dat onze monteurs goed werk hebben geleverd. Wat betreft de uitleg hebben wij de monteur er op geattendeerd, maar voelt u zich altijd vrij om onze klantenservice te contacteren voor vraag en antwoord. Met vriendelijke groet, Team Laaddirect

8

Tevreden met de installatie

Aanrader voor het installeren van de wandcontactdoos. Alleen tip voor de planner, 1 adres minder op een dag zodat monteur op tijd kan zijn en meer uitleg kan geven over de installatie. Alles is prima aangesloten door de heren

 • Aanbevelen? Ja
4

Fout op fout

Een laadpunt besteld, Webasto pure. Omdat dit bedrijf goed naar voren kwam in de reviews, dacht ik het goed te doen. Maar helaas. Ik zal niet teveel in details treden, maar op 22 december besteld en na heel veel heen en weer mailen en bellen, uiteindelijk pas op 3 januari geleverd. Medewerker van het bedrijf was wel vriendelijk in het contact, en dat is aardig, maar niet genoeg. Hij moest mij ook gelijk geven dat er veel fout ging. Daarnaast was de vervoerder zeer onvriendelijk, verder ging het uitbetalen van een creditnota fout, kortom, ik zou hier echt nooit weer bestellen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Y. I. de Zwaan, Bedankt voor uw feedback! Helaas is uw bestelling anders verlopen, dan dat onze klanten normaal van ons gewend zijn. Op het moment van uw webshop order, bleek het laadstation niet leverbaar en hebben wij samen gekeken naar een passend alternatief. De levering van uw laadstation heeft hierdoor vertraging opgelopen, maar helaas heeft onze partner die de pakketten verstuurd ook enkele fouten gemaakt. Wij nemen uw feedback mee, waarbij wij ook zullen attenderen dat de persoon die uw pakket heeft afgeleverd hiervan op de hoogte wordt gesteld. Als laatst betreft de creditnota, is hier een enkele vertraging opgelopen van 3 dagen. De reden hiervan is, omdat een collega uw creditfactuur verkeerd heeft opgesteld en het weekend er tussen zat. Wij snappen de teleurstelling, maar wensen u alsnog veel laadplezier toe met het laadstation. Met vriendelijke groet, Team Laaddirect

9

Aanbevelenswaardig.

Alle contacten en verstrekking van informatie als ook het beantwoorden van vragen en de daadwerkelijke levering en montage zijn adequaat en probleemloos verlopen. Alleen de levering duurde langer dan toegezegd, maar dat heeft ongetwijfeld met de groeiende vraag naar laadboxen bij een uitstekende leverancier te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, communicatie en installatie

Snelle behandeling van de vraag. Tijdige opvolging en goede communicatie. Ondanks de levering van een verkeerde kleur kap een snelle oplossing gevonden voor herstel.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd