Super service

Je wordt hier top geholpen veel kennis van het voer

Bestellen via de webshop.

Ik bestel Dengie via de webshop en dat gaat prima. Krijg het netjes verpakt en krijg via de mail te weten wanneer het bezorgd wordt.

Keurige en snelle levering

Op de website heb ik ruim voldoende informatie kunnen vinden over het product die ik wilde bestellen. De levering is snel gegaan en heb ik netjes kunnen volgen. In de doos zat een persoonlijk kaartje met de tekst dat ik voor advies altijd een berichtje mag sturen. Erg leuk om een persoonlijk kaartje te ontvangen en te weten dat ze graag met mij mee denken.

Kennis, service en klantvriendelijkheid ten top!

Goede service en kwaliteit

De website is overzichtelijk en de bestelling is snel bezorgd.

Wat een leuk winkeltje! Fijn geholpen door Jill.

Wat een leuk winkeltje! Fijn geadviseerd door jill en lekker geknuffeld met haar lieve labrador.

Snel geleverd. Goede voeding.

Pakket was snel geleverd. Ze verkopen interessante goede natuurlijke voeding voor paarden voor een leuke prijs en verzendkosten.

Ik had online een bestelling geplaatst en kwam deze twee dagen later ophalen. Ik kwam in de winkel en vertelde dat ik een bestelling kwam ophalen. Het meisje achter de balie ging de bestelling vast pakken terwijl ik nog even in de winkel keek. Daarna heb ik betaald en heeft ze geholpen met de zakken voer in de auto te leggen! Super vriendelijk en super service!

Snel met een leuke persoonlijke boodschap

Service is altijd helemaal fantastisch. Zeer goed advies op maat

Goede service en kennis van zaken

Werd netjes teruggebeld en uitvoerig info gegeven. Supersnelle levering met informative folders.

Zeer goed, altijd snel geleverd.

Snelle levering, en zeer netjes verpakt.

Snelle levering met persoonlijke notitie erbij.

zoals boven beschreven. Product ga ik voor het eerst gebruiken dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Blij verrast verkooppunt voor equifyt zo dichtbij te hebben. Prettige ontvangst en service

Heel erg tevreden

Snelle levering en goede service

Tot nu toe positieve indruk

Wij hebben een product besteld en een afspraak gemaakt op het op te halen medio december. Kregen vriendelijke en duidelijke mail van Jill. Kan dus nog geen oordeel over het product geven.

Goede en snelle service

Bestelling gedaan, kleuren combi was niet beschikbaar netjes contact over geweest. Pakket snel binnen.

Fijne website: snelle verzenden. Pakket goed verpakt.

Super snelle levering! En leuk een persoonlijk kaartje erbij. De muesli valt erg in de smaak en word graag gegeten door mn kieskeurige paarden.

Super service

Altijd super goede service en Jill denkt echt goed met je mee

uitstekend

snelle heldere website. bestelling keurig geleverd attent handgeschreven kaartje bijgevoegd geeft de bestelling een persoonlijk tintje

prima service

bestelling kwam vlot en zonder problemen

Zeer fijn en duidelijk advies. En betrokken.

Duidelijk advies gekregen , en ik zie duidelijk verschil in gedrag en lichaamsbouw bij mijn paard .

Snelle verzending

Fijne snelle verzending ! Je hebt na 24 uur je brok binnen