Perfect zoals altijd

Altijd even behulpzaam

Super fijne webshop

Ook het telefonisch contact is super, ik kom nl uit zuid Limburg, en heb ook via telefoon en whatsapp contact met JILL. Ze neemt echt alle tijd om je te helpen, en ze legt ook goed alles uit, wat betreft de supplementen, die ik aan mijn paard geef. De bestellingen worden ook zeer snel geleverd. Echt een super fijne webshop.

Snelle levering.

Snelle levering.

Snelle service en persoonlijke noot. Top!

Snelle levering en een persoonlijke notitie bij de bestelling. Heel fijn!

Prettig

Snelle service, als prettig ervaren

Hele fijne winkel!

Jill is een vrolijke meid, die altijd een goed advies heeft. Snelle afhandeling, uitgebreid assortiment.

prima!!

Top levering. Goed verpakt en snel!

Voor de 1e keer voer besteld, hele nette site en snelle levering. Top.

Goede en vriendelijke service

Goede uitgebreide service. Vriendelijk personeel! Groot assortiment, veel kennis.

Super goed

Begaan Gedreven Geïnteresseerd Meedenkend Denken in oplossingen Vriendelijk Behulpzaam Gezellig Vrolijk Top service

Super service

Goed advies, denken met je mee. Super goede service en levering. Uitgebreid assortiment

Super service!

Ik ben tot nu toe al een paar keer geholpen door Paard&voeding, zowel voor het aanmeten van een hoofdstel als voor het bestellen van voer en andere producten uit het assortiment. Je wordt vriendelijk geholpen, producten worden snel geleverd en van uitstekende kwaliteit. Jill is erg enthousiast en gedreven in haar werk. Het contact met paard&voeding is laagdrempelig en vriendelijk.

Deskundig en eerlijk advies met mooie kwaliteit producten!

Jill neemt ruim de tijd om een voedingsadvies op maat te maken. Indien nodig schakelt zij andere disciplines in uit haar netwerk. Je krijgt een zeer volledig en deskundig advies van Jill!

Goede, persoonlijk en eerlijk advies

Ik kan altijd bij Jill terecht met al mijn vragen. Zij adviseert mij top en denkt graag mee. Daarnaast komt zij ook nog eens 1 keer per maand mijn voer brengen. Beter kan niet!

Altijd goed advies.

Altijd goed advies over voer en of supplementen. En laat dit ook nog eens super dichtbij mijn huis zijn!

Goede service en hartelijk ontvangst

Goede service en hartelijk ontvangst

Kundig advies!

Jill is een super lief, gezellig en klantvriendelijke vrouw. Neemt de tijd en geeft heel goed advies! Een echte aanrader!

Super goede uitleg over de voeding van onze hond. Jill Is vriendelijk en geeft altijd een goed advies. Wij kopen altijd het voer en Supplementen bij Paard en Voeding. Zelfs voor onze hond.

Kundig

Iedere keer als ik kom met een nieuw "probleem" of vraag mbt mijn paard, krijg ik goede informatie. Informatie waaruit blijkt dat men bij Paard en Voeding kundig zijn, ze weten veel en kunnen dat ook goed uitleggen. Met als gevolg dat ik met goed advies en goede spullen daar vandaan kom. Blije klant met blij paard. Gewoon top

Zeer vriendelijk met kennis .

Ervaring weet waar ze over praat. Luisterd naar je behoeftes . Neem de tijd voor je en legt goed uit wat het beste is voor je paard !! Paard staat voor op centraal !

Geweldig, vriendelijk,behulpzaam

Super super super. Ze legt je voer zelfs in de auto.

Super tevreden over het voeradvies en service!

Sinds een jaar krijgt mijn paard voeding nav het voedingsadvies wat Jill gegeven heeft. Dit geeft echt een verschil in scherpte, uithoudingsvermogen, spieropbouw en zijn vacht. Jill weet waar ze over praat en heeft een top service! Ook de hoofdstellen die ik bij Jill heb aan laten meten zijn super fijn voor mijn paard!

Altijd bereid om advies te geven en om mee te denken.

Jill heeft mij al meerdere malen heel kundig geadviseerd m.b.t. de voeding en verzorging van mijn paarden. Bij Jill kan je ervan uitgaan dat de producten gezond voor je paard zijn en dicht bij de natuur staan.

Uitstekende service en customized advies

Bestellen per whatsapp en aan huis geleverd krijgen, beter kan je het niet hebben. En customized voedingsadvies per paard. Echt top

Professioneel, fijn en meedenkend advies op maat.

Paard en voeding is een van mijn favoriete winkel/webshop. Ik krijg hier altijd het beste advies voor mijn paarden. Hele fijne goede service! Zelfs op gesloten dagen staat Jill de eigenaresse klaar om mij te helpen.

Engewormer 21 A

1531MV Wormer