Snelle reactie. Goede uitleg.

Ik heb goede adviezen voor Mayra gehad. Middelen werden vlot verzonden. Vragen worden bijna direct beantwoord. Kortom: Wij zijn erg tevreden.

Goede informatie

Goede informatie, duidelijke uitleg. Er wordt mee gedacht.

Helemaal TOP

Jill rn Lin zijn zo lief en goed voor je paard als je er zelf eventjes op uit wilt en geen zorg om hun wilt hebben. Ik kan er nog heel veel over zeggen maar het beste is t zelf ervaren.

Blij met Jill.

We kwamen snel tot een afspraak. Jill is eerlijk en oprecht. Legt alle stappen goed uit, is lief en betrokken en denkt echt in het belang van je pony/paard.

Zeer tevreden, aardig en kennis van zaken

Korte lijnen en snelle service.

In het weekend geapt en maandag stond Jill al bij mij in de stal.

Fijne winkel met duidelijk uitleg.

Wat ik zo fijn vind aan Paard en Voeding is dat ze precies met je meedenken wat bij jou en je paard past. Wat hij/zij nodig heeft, hoe dit handig gevoerd kan worden, het aantal porties, over alles word meegedacht. Wat mij betreft een dikke aanrader!

Kundig

Dankbaar wat zij voor de dieren kunnen betekenen qua gezondheid en voeding!

Veel aanbod en deskundigheid Vriendelijk

Kundigheid

Ze denken altijd met je mee

Allert vriendelijk professioneel

Als ik aan Paard & Voeding denk dan denk ik aan Allert vriendelijk & professioneel Misschien nog een beetje “verkoop ervaring” in de winkel Zo van heb je nog iets nodig kijk gerust even rond Voor mijn gevoel vind ik het leuk en interessant om rustig de producten te kunnen bekijken (Maar misschien is dat persoonlijk)

Wereld van verschil voor mijn paard

Waar mijn paard een jaar geleden aan het vechten was om te overleven staat ze inmiddels er heel goed voor. Door middel van 2 maandelijkse meeting bij Jill en daarmee voeding en supplement advies gaat ze super.

Zeer betrouwbaar en liefdevol!

Ik heb inmiddels meerdere paarden door Jill laten uitmeten en het bijbehorende supplementenadvies gevolgd, met bij allemaal zichtbaar positieve resultaten. De aanpak is doordacht en professioneel; je merkt aan alles dat Jill veel kennis en ervaring heeft. Daarnaast heeft één van mijn paarden onlangs tijdens onze vakantie bij Jill en Linda in revalidatie gestaan. De zorg was tot in de puntjes geregeld en ik werd dagelijks op de hoogte gehouden. Alles werd nauwkeurig opgevolgd, wat mij enorm veel rust gaf. Dankzij hun betrokkenheid heb ik echt onbezorgd van mijn vakantie kunnen genieten. Absoluut een aanrader.

Goed geholpen

Paard en Voeding heeft een goed assortiment, ook voor honden. Bij vragen krijg ik duidelijk uitleg en er wordt goed meegedacht met alle mogelijkheden en beperkingen (kieskeurig paard) De dame in de winkel is aardig en enthousiast.

Goede informatie over de voeding

Goede service, ben het product aan het uitproberen

Persoonlijk advies openminded en bereikbaar!

Goed eerlijk advies voor ons 20 jarige schimmel!

Toppers

Als nergens meer een oplossing voor lijkt te zijn denken ze hierin oplossingen Echt een aanrader Echte oprechte liefde voor dieren

Heel fijn

Er wordt meegedacht, goede adviezen gegeven. Heel blij mee.

Zeer kundige doeltreffende persoonlijke hulp bij alle type gezondheidsvraagstukken

Jill heeft ons en onze paarden enorm geholpen bij verschillende gezondheidsvraagstukken; koliek, hoefbevangenheid, ondergewicht, huiduitslag, spanning bij het rijden. Waar reguliere dierengeneeskunde vaak geen antwoord kon geven op vragen: hoe is dit gekomen? Wat kunnen we hiermee na een eerste afwending met bijv medicatie?, bleek aanpassing van voeding, hooi en/ of hulp van supplementen van een enorm snelle impact op het welzijn en de gezondheid van onze paarden. Ook de spanning in het rijden nam enorm af bij 1 van onze paarden door een bit op maat. In de winkel staat Lyn ook altijd klaar. De kennis, kunde en persoonlijke, werkelijke interesse en betrokkenheid van beide dames is goud waard!

Vriendelijk duidelijk advies

Goed advies ,vriendelijk

Top service!

Altijd goed geholpen hier.

Super vriendelijk en behulpzaam

Hele fijne mensen, met kennis van zaken.

Altijd goed en kundig geholpen

Ik krijg altijd passend en goed advies over de spullen. Jill is erg toegankelijk en reageert snel. De spullen die ik op advies van Jill heb gehaald hebben ook echt wat gedaan/ bijgedragen aan mijn paard. Ik merk een groot verschil in gedrag en dat hij weer fijn in zijn lijf zit.

Heel erg gezellig en mijn kat voelt zich al meteen beter.

Je weet na de meting gelijk wat er aan de hand is en vervolgens kun je op natuurlijke zachte wijze je dier genezen en ook erge kwalen voor zijn.

Engewormer 21 A

1531MV Wormer