Goede ervaring

Een aandrijfbandje voor mijn HU-bm 100 besteld. Klein belangrijk onderdeel. Heel goed dat ze het op de plank hadden liggen en dus direct konden leveren. Veel bedrijven verkopen graag machines maar van nazorg is vaak geen sprake.

Matig

Product is niet op voorraad en vraag naar levertijd. Wordt netjes medegedeeld. Vraag vriendelijk voor een reminder. Helaas radiostilte. Zie dat het product op voorraad, bestel het product. Wordt netjes verzonden en is volgende dag binnen. Product is wat beschadigd maar niet zo erg dat het bruikbaar is. Kijk of product nog leverbaar is, helaas alweer uitverkocht. Stel een vraag over het product en levertijd en wordt afgescheept met de mededeling dat het product al bij ons is afgeleverd. Het geheel werd als onprettig ervaren. Alhoewel de meeste producten van Huvema goed zijn en gaat bij vernieuwing van de lintzaag en kolomboor toch naar andere fabrikanten gekeken worden.

Helemaal super top!

De service met wat ondersteuning was helemaal perfect. De levering was ook enorm snel. Kortom dik & dik tevreden.

Product nog steeds niet ontvangen

Slecht

Prima service, snelle respons

Huvema heeft mijn niet goed werkende koelpomp, gekocht in 2024, zonder gezeur teruggenomen en een nieuwe opgestuurd ook al betrof het een pomp voor een zaagmachine uit het jaar nul. Prima service!

Zeer goede service

Mijn Heteluchtkanon - elektrisch - draagbaar - 230V - 3kW heater gaf op enig moment geen warmte meer af en zat nog in de garantie periode. Toen ik per e'mail vroeg of ik het apparaat ter reparatie of vervangen moest opsturen hoefde dat niet eens. Er werd meteen een nieuwe heteluchtkanon afgestuurd met een factuur € 0,- oftewel kosteloos. Een zeer goede en correcte service dus. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren...

Zeer goed en snel geregeld

Super snel geregeld kan nu vaker bij jullie bestellen

Alles is correct verlopen en snel geleverd

Dit is een zeer betrouwbare leverancier

heel snel,keurig verpakt,netjes bezorgd. wat wil je nog meer.

De riem is goed,en snel geleverd.

De riem is goed ,en snel geleverd

makkelijk en snel

Had het zo gevonden en we hadden het vlot binnen. Prima.

Het product kwam netjes op tijd en goed verzorgd bij ons aan, heb hem even geprobeerd en hij voldoet aan mijn verwachtingen.

Perfect en snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt

Belofte niet waar gemaakt

Op de site staat voor 15:00 vandaag nog verzonden. We kregen het 10 na aankoop binnen daar ga je dan niet van uit dus of dat niet op je site zetten of sneller leveren

super geholpen en snel geleverd

super geholpen ook telefonisch prima te bereiken en helpen je vriendelijk verder voor een bestelling via de website.

Teen eerdere rebating met Huvema maar helemaal tevreden

Onderdeel boormachine

Onderdeel van boormachine werd netjes verpakt geleverd.

Bakjes kunnen niet hangen te klein hangsleuf

Bakjes kunnen niet hangen te klein hangsleuf

Slechtste hulp en kwaliteit die ik ooit heb gezien bij machines

Nieuwe machine besteld, kwam binnen met roest onder de nieuwe laklaag. Ook een hele slechte afwerking echt Chinees Ook de levering waar ik extra voor heb betaald is niet uitgevoerd door hun zelf zoals afgesproken. Met de klacht naar huvema zelf gemaild krijg ik de reactie dat ik maar blij moet zijn omdat de machine met korting kwam. Op het feit dat ik meer heb betaald voor de levering werd niet gereageerd. De klanten service erg slecht

Vriendelijk en vakbekwaam

Prima spullen, vriendelijke ondersteuning. Bezoek aan bedrijf in Veghel was informatief en fijne ervaring.

Gewoon netjes en op tijd. Product ziet er goed uit.

Betrouwbaar bedrijf

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Super snelle service .

Van mijn kolomboormachine was de aandrijf snaar al enige tijd gebroken ,was al bij div; zaken geweest maar helaas zonder resultaat , tot dat iemand van het onderdelenhuis zei: je kunt Huvema even een Mail sturen met de vraag of er een vervangende snaar is die ook past , zo gezegd zo gedaan en inderdaad de volgende dag al antwoord met een vervangende type . gelijk besteld en inmiddels geplaatst en hij draait als vanouds. SUPER. Freerk Steenhuis

Producten en diensten voortreffelijk, aflevering bedroevend

Deze bestelling diende ik tweemaal uit te voeren. De eerste bestelling werd niet aangeboden of afgeleverd. De factuur werd gecrediteerd. De tweede maal werd de bestelling evenmin aangeboden maar afgeleverd in een ophaalpunt. De koerierdienst UPS blijft dus schromelijk in gebreke. Anderzijds was ik zeer tevreden over de bestelde en door ons opgehaalde producten. Correct verpakt en onmiddellijk toegezonden. Ik maakte mijn opmerkingen per mail over aan HUVEMA en kreeg per kerende een duidelijk en begripvol antwoord. Enkel de aflevering is voor veel verbetering vatbaar.

Kennedylaan 14

5466AA Veghel

0413 34 22 75

Over Huvema

Het is onze Missie om het nummer één merk te worden voor de MRO-, metaal- en opleidingswerkplaats. De klanten van Huvema vertrouwen al meer dan 50 jaar op onze kwaliteit, open communicatie, snelle levering en klantgerichte service. Het vertrouwen van onze klanten vormt de basis van ons succes. Met de producten van Huvema is een compleet assortiment voor je werkplaats binnen handbereik. Bovendien garanderen we je een snelle levering, service en ondersteuning tot jaren na aanschaf. Huvema levert niet alleen alles voor je werkplaats, maar ook oplossingen voor jouw succes. MAKE IT WORK !!