Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en een eenvoudig online bestelproces. Verschillende beoordelingen benadrukken ook goede waarde voor geld en vlotte afhandeling bij problemen, zoals snelle vervanging van beschadigde onderdelen. Een enkele review noemt onduidelijke levertijden en extra kosten; over het algemeen zijn de ervaringen positief.
Bestelling geplaatst op 10 juni. Levertijd op website 2-3 dagen. Werkelijke levertijd 16 dagen. Kwaliteit, zeker gezien de prijs, ver beneden peil. Wandpaneel buigt door en is feitelijk - zonder aanpassingen - niet bruikbaar. Erg teleurgesteld! Huvema is telefonisch niet bereikbaar binnen eigen openingstijden.
26 June 2026
Jack
Noordgouwe
Helaas is de website niet correct. Ik had twee rechtse draaibeitels besteld zoals afgebeeld in de webshop … helaas krijg ik de linker versie opgestuurd, na één telefoontje was het probleem opgelost en de volgende dag had ik wel de juiste bestelling ontvangen. Verder heb ik geen opmerkingen of nare ervaringen met het Team Huvema. Mijn dank voor de snelle oplossing!
25 June 2026
Tonny
Garmerwolde
de levertijd is vrij onduidelijk "Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden" Levering duurde erg lang volgens de track en trace link lag dit aan de vervoerder.
12 May 2026
jolanda
Nieuwkuijk
Mijn bestelde draaibank onderdeel was van een jonger type machine en paste niet, ik mocht het verkeerde onderdeel houden en het juiste onderdeel is nagestuurd
12 May 2026
Kees ter Cerlose
Nieuwkuijk
Het was mijn eerste bestelling bij Huvema. Erg makkelijk via online shop. Bestelling netjes door chauffeur bij de deur afgeleverd. Zeer tevreden over de gereedschapswagen en de inhoud. Zeker voor herhaling vatbaar om hier weer te bestellen. Alles prima en netjes geregeld, TOP!
21 July 2025
Ron
Veenendaal
Moest 11,50 betalen voor het bezorgen van 1 knopje van 50gr. Is vervolgens niet eens thuis aangeboden maar kon het in een winkel ophalen. Als ik nou niet thuis had geweest, ander verhaal. Consumenten recht word hier aan de laars gelapt. Wanneer ik voor een dienst betaal wil ik hem ook ontvangen. De zakelijke voorwaarden zijn helemaal geschift Daar ben jij als ontvanger verantwoordelijk voor de koerier die zij op pad sturen.
21 July 2025
Frans
Bodegraven
Bestelde artikel werd snel geleverd. Gezien de aanbieding prima prijs!
14 July 2025
John
Apeldoorn
Zo als besproken. Komt afspraak goed na
11 July 2025
Marc
Eindhoven
Eerste bestelling was beschadigd binnengekomen. Na mail is er gelijk een andere opgestuurd. Top service!!!!
7 July 2025
H
Yerseke
Na problemen met de eerste compressor is deze razendsnel omgeruild en twee dagen late.r een nieuwe gekregen. Ik ben er blij mee!
4 July 2025
dik bosch
Enschede
Product defect ontvangen (transport) en direct goed afgehandeld door opsturen nieuw exemplaar. Ook prijs/kwaliteit erg goed
3 July 2025
Gé
Hank
Ik zocht iets voor een wat oudere machine van deze firma. En ze hebben er alles aan gedaan om mij te helpen. Geachte heren chapeu!!!
1 July 2025
G.A. Snoeij
Schiedam
Bestelde artikel werd snel geleverd en was goed verpakt. V.w.b. de service nog geen ervaring mee gehad. Qua prijs ook top aangezien het een bijzondere aanbieding gold.
17 June 2025
Herman
Tilburg
Vriendelijke medewerker met geweldige serves ideeën die ik niet had kunnen inschatten en niet had verwacht. buitengewoon geweldig.
16 June 2025
piet
eersel
Ook de onderdelen worden snel geleverd Ga zo door
11 June 2025
John Op het veld
Maasbracht
Een aandrijfbandje voor mijn HU-bm 100 besteld. Klein belangrijk onderdeel. Heel goed dat ze het op de plank hadden liggen en dus direct konden leveren. Veel bedrijven verkopen graag machines maar van nazorg is vaak geen sprake.
27 April 2025
Willem
Alhaurin de la Torre ---- Spanje
Product is niet op voorraad en vraag naar levertijd. Wordt netjes medegedeeld. Vraag vriendelijk voor een reminder. Helaas radiostilte. Zie dat het product op voorraad, bestel het product. Wordt netjes verzonden en is volgende dag binnen. Product is wat beschadigd maar niet zo erg dat het bruikbaar is. Kijk of product nog leverbaar is, helaas alweer uitverkocht. Stel een vraag over het product en levertijd en wordt afgescheept met de mededeling dat het product al bij ons is afgeleverd. Het geheel werd als onprettig ervaren. Alhoewel de meeste producten van Huvema goed zijn en gaat bij vernieuwing van de lintzaag en kolomboor toch naar andere fabrikanten gekeken worden.
21 April 2025
L.
Alkmaar
De service met wat ondersteuning was helemaal perfect. De levering was ook enorm snel. Kortom dik & dik tevreden.
14 April 2025
Willem
Helmond
Slecht
3 March 2025
Ronald
Ijmuiden
Huvema heeft mijn niet goed werkende koelpomp, gekocht in 2024, zonder gezeur teruggenomen en een nieuwe opgestuurd ook al betrof het een pomp voor een zaagmachine uit het jaar nul. Prima service!
3 March 2025
Bert
Roermond
Mijn Heteluchtkanon - elektrisch - draagbaar - 230V - 3kW heater gaf op enig moment geen warmte meer af en zat nog in de garantie periode. Toen ik per e'mail vroeg of ik het apparaat ter reparatie of vervangen moest opsturen hoefde dat niet eens. Er werd meteen een nieuwe heteluchtkanon afgestuurd met een factuur € 0,- oftewel kosteloos. Een zeer goede en correcte service dus. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren...
27 February 2025
Rene
Eiberge
Super snel geregeld kan nu vaker bij jullie bestellen
22 February 2025
Math heldens
ittervoort
Dit is een zeer betrouwbare leverancier
11 February 2025
Guido
Merelbeke
heel snel,keurig verpakt,netjes bezorgd. wat wil je nog meer.
10 February 2025
robert
LINNE
5 February 2025
T.
Gloudemans
Het is onze Missie om het nummer één merk te worden voor de MRO-, metaal- en opleidingswerkplaats.
De klanten van Huvema vertrouwen al meer dan 50 jaar op onze kwaliteit, open communicatie, snelle levering en klantgerichte service. Het vertrouwen van onze klanten vormt de basis van ons succes.
Met de producten van Huvema is een compleet assortiment voor je werkplaats binnen handbereik.
Bovendien garanderen we je een snelle levering, service en ondersteuning tot jaren na aanschaf.
Huvema levert niet alleen alles voor je werkplaats, maar ook oplossingen voor jouw succes.
MAKE IT WORK !!
Kennedylaan 14