Laden reviews...
Via zoekmachine
29 April 2022
Geert Stockman
STEKENE
Al enkele jaren een Retwist CO-switch in huis, werkt prima!
Via vriend(in)
21 April 2022
Rik-Jan
Lelystad
Ik vond het heel leuk om meegedaan te hebben en dan ook nog te winnen,super!! Ik heb het pakketje vandaag in goede staat thuis ontvangen. Heel hartelijk bedankt!!
Via Facebook
11 January 2022
Hinke vd Meulen
Tzum
e bestelling is snel geleverd. Duidelijke beschrijving hoe de rookmelders geplaatst moeten worden.
Via installateur
Via vriend(in)
23 December 2021
Adriaan
Gouda
3 Retwist rookmelders gewonnen en 2 dagen later al in huis, wow! En wat blijkt, die van de slaapkamer is aan vervanging toe. Komt dus perfect uit!
Via Facebook
6 December 2021
Ramona
Volkel
We hebben een aantal keren storing gehad op het apparaat. Retwist reageerde bij melding direct door aan te geven deze op te sturen en hebben een vervangend apparaat aan ons opgestuurd, zonder kosten. Retwist is een fijn, betrouwbaar, constructief en oplossingsgericht bedrijf.
4 October 2021
Henk
Zandvoort
Zeer vriendelijk en meedenkend, zelfs zeer allert na jullie vakantie
Hans Hes
Castricum
Wij zijn zeer tevreden met de snelle en goed service
Kees
Honselersdijk
Mijn koolmonoxide melder ging in storing, helaas net buiten de garantie maar tegen een kleine vergoeding hersteld. Werkt nu weer naar behoren.
Jelmer
De Wilp
Na 1jaar en 1 dag liep mijn Retwist in een fout die ik niet kon resetten. Aan Retwist gemeld en snel antwoord. Eigenlijk garantie verkopen maar uit coulance toch in garantie :). Na controle weer werkend retour ontvangen. Heel blij mee!!! Super service. En… melder werkt top!
30 June 2021
Harry
Driebergen
defecte koolmonoxide melder en die werd buiten de garantie op een prima, snelle en goedkope wijze vervangen.
29 June 2021
Bart
ten Oever
Er is snel en adequaat gereageerd op het geconstateerde probleem en een oplossing aangeboden. Helemaal TOP!
8 April 2021
Nico
Alphen aan den Rijn
Fijn geen ingewikkelde procedure, direct een goed product terug ontvangen. Ook mijn klant tevreden zal product in de toekomst blijven adviseren bij mijn klanten.
Rob
Malden
Na melding van storing aan Retwist Coolmonoxide melder bij Retwist heb ik snel reactie gekregen dat ik de Retwist voor service kon opsturen. Nadat ik de melder heb opgestuurd kreeg ik na een week een nieuwe melder.
Sukru
Olst
Uitstekend geholpen Niet moeilijk doen goed bezig
R punt
Meppel
Co melder defect. Via website aangemeld. Opgestuurd en volgende dag al een nieuwe in huis
KEES
Apeldoorn
Helaas was de melder defect maar de service waarmee de klacht werd opgelost was top, zeker aan te bevelen!
Erik
Heiloo
Pakketje werd niet bezorgd door PostNL. Na contact met Tetwist kreeg ik alsnog, kosteloos, een nieuwe toegestuurd. Top !
4 January 2021
oscar
swagerman
Wat een eenvoudige oplossing, zeer slim bedacht. Via de Retwist webshop de volgende dag in huis. Voelt wel zo veilig. De enige oplossing die mij en mijn gezin echt veilig houdt. Ik vind het een goed aankoop en kan het iedereen aanraden.
1 October 2020
Jan-Willem
Barneveld
Nadat we storing hebben gehad in een goedkoop barrel nu de beste gekocht die er bestaat, de ketel wordt uitgeschakeld als er iets wordt gedetecteerd. Dit geeft ons een heel veilig gevoel. Aanrader, niet naar dat stomme geld kijken maar naar de veiligheid van jou en je gezin.
29 September 2020
Arjan
Koedijk
Toen wij een onbekende storing kregen met de Retwist, werd na een kort mailcontact met de klantenservice direct kosteloos een nieuwe toegestuurd met het verzoek om de oude terug te sturen voor onderzoek. Fijn bedrijf met een goede, snelle klantenservice.
28 September 2020
Henk
Zandvoort
Na enig speurwerk bij de Retwist melder uitgekomen en dat beviel goed. Super oplossing, slim bedacht en eenvoudig te installeren!
28 September 2020
Ruben
Apeldoorn
Prima product, eenvoudig zelf te monteren.
25 September 2020
Izak
Lelystad
Ik had een probleem met me koolmonoxidemeter maar die is op een hele goeie manier opgelost .
25 September 2020
Rick
castricum
Goedenavond Rick,
Heel vervelend dat u onze mail niet hebt gezien als antwoord op uw service aanvraag.
U heeft ons op zaterdag 12 september 15.11 uur gemaild, deze zelfde zaterdag om 17.47 uur heeft u van ons een reactie gekregen. Is deze mail misschien in de spambox terecht gekomen? Zojuist heb ik u nogmaals een mail gestuurd met het emailadres [email protected].
Uiteraard willen we dit netjes met u oplossen.
Vriendelijke groet,
Team Retwist