Kwaliteitsvlees met prima service

Ruime keuze uit veel verschillende soorten vleesproducten, voor elk wat wils dus. Het vlees is heerlijk mais, echt een aanrader!

Goed vlees

Prima vlees, lekker mals. Sommige vleessoorten luchtdicht verpakt maar het grootste gedeelte wat in plastic zwarte bakjes zit moet je meteen ompakken omdat die kapot zijn!! Erg vervelend!

Ik heb betere gehad..

De kwaliteit van het vlees is geweldig, zoals altijd. Ik was echter een beetje teleurgesteld over de verpakking deze keer. Het vlees kwam bevroren aan in bolvormige verpakkingen, waardoor het lastiger is om het in de vriezer te ordenen. Voorheen was het vlees niet bevroren en kon ik het gemakkelijk plat bewaren. Nu neemt zelfs een eenvoudig pakje kipfilet veel ruimte in beslag omdat het in een ronde vorm was bevroren in plaats van in lagen verpakt. Ik wilde deze feedback gewoon delen voor toekomstige leveringen. Dankjewel!

Vlees is perfect goed ingepakt helemaal top

Over het algemeen positief

Vaker hier besteld, makkelijk proces en snelle levering. Puntje van kritiek dit keer 1500 gr rib eye bevatte maar 1330 gram

Kwaliteit,asortiment, aflevering uitstekend

Wij zijn al geruime tijd klant en bijzonder tevreden . Ook de informatie over het product is boven het gemiddelde van andere sites.

Gewoon topvlees

Keurig net vlees en ook nog eens keurig verpakt. Voor de tweede keer besteld en weer net zo goed als de eerste keer. Een echte aanrader voor een nette prijs.

Ik bestel hier nu een paar maanden en ik ben zeer tevreden. 5 sterren voor het vlees en de verpakkingen. Wel moet ik even melden dat ik geen grote fan ben van Trunkrs. Bij een van de laatste leveringen kwamen zij weer erg laat en bij het opendoen van de doos merkte ik dat de vrieselementen volledig ontdooit waren. Deze ontdooien niet in een uurtje in een dichte doos dus vraag ik mij af hoelang het buiten de koeling heeft gestaan. Aangezien dit meer een transport minpunt is, toch 5 sterren en hopelijk blijft het bij deze ene keer.

Heerlijk vlees. Heel goed verpakt en snelle levering. Een aanrader!!!

Goed verpakt en vlees was goeie kwaliteit

Heerlijk vlees voor een eerlijke prijs

Hier al verschillende keren vlees besteld, van tournedos tot karbonade, allemaal prachtig vlees. Na bestelling meestal binnen 2 werkdagen thuisbezorgd met avond bezorging, dus dat is prima geregeld.

Heerlijk vlees. Snelle service

Lekker vlees

Voor de 1e keer besteld en alles was lekker kom zeker terug.

Uitstekende kwaliteit

Ik was op zoek naar dikke riblappen (4 cm) allemaal per stuk verpakt. geen probleem bij dit adres! Overlegd via de telefoon en Prima persoonlijke service. Vlees is vers geen diepvries vlees, daar komt altijd zoveel vocht uit. Gewoon top.

Het vlees was geweldig

Heerlijk vlees iedereen moest weten waar het vandaan kwam

Van A tot Z prima geregeld.

Vanaf bestelling tot aflevering prima. Ook kwaliteit van het vlees was goed.

allen mijn vlees zaten geen naam sticers op is wel te herkennen maar biefstuk en lever uit elkaar halen is toch moeilijk als het bevroren is maar verder alles goed en op tijd

Heerlijk Vlees

Grote fan van de pittige kipgehakt balletjes. Eigenlijk is al het vlees heerlijk. Ik zeg, probeer het eens. Je krijgt waar voor je feld

Goed vlees, keurig verpakt en bezorgd!

Zie bovenstaande

Heerlijk vlees en het smaakt heel goed. Er was een fout gemaakt en meatvlees heeft uitstekende service laten zien. Zeker vaker bestellen.

Goede kwaliteit vlees voor een mooie prijs

Goede kwaliteit vlees voor een mooie prijs. Heerlijk mals! Vlees wordt netjes gekoeld geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Super kwaliteit en betaalbaar

Wederom een goede ervaring alles netjes verpakt, koel en snel geleverd. Lekker vlees tegen betaalbare prijzen. Wij bestellen hier nu al een paar jaar ons vlees en nooit klachten gehad.

Goed vlees, netjes verpakt en bezorgt.

snel en kwalitatief goed

Als test verschillende veel door ons gebruikte soorten vlees besteld. Werd goed verpakt en koel geleverd. Het vlees is goed van smaak en zeker niet droog. Als je van minpunten wil spreken is dat bijvoorbeeld hamlappen en schnitzel als rechthoeken worden geleverd. Maar dat doet niets af aan de smaak.

Kenauweg 22

2331BB Leiden

071 - 744 0163

Over Meat-Vlees

Online slagerij voor het allerbeste kwaliteits vlees, voor dagelijks gebruik, de bbq of een mooi diner.