Snel en zorgvuldig verstuurd
Zeer vriendelijk en voor vragen kun echt te recht bij deze winkel. Echt een aanrader voor iedere klant
Jammer: wachttijd bezorging
Door de drukte bij Postnl helaas na ruim een week de bestelling nog steeds niet ontvangen. Kunnen dus nog niet zeggen of het product voldoet.
Een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Partnership of link met Lego is prima! Mijn eerste ervaring met Brickled is uitstekend. Blij dat ik niet heb gekozen voor die andere... Lightailing?!
Product ziet er goed uit. Lange leveri gs duur
Voor mijn speciale wens telefonisch contact opgenomen. Mijn wens goed uitgevoerd en nog tips meegekregen. Snelle verzending en alles keurig verpakt.
Zie boven
Goede kwaliteit
Jammerden ze wat laat geleverd werden. Dit voldeed niet aan de verwachting.
Beste, Bestellen en betaal mogelijkheden zijn prima. Netjes een vermelding van T&T ontvangen. In eerste instantie geen pakket ontvangen. Door Brickled direct opgepakt en keurig afgehandeld. Erg tevreden over de wijze van communiceren. Bestelde items sluiten ook prima aan op de verwachting. Gr Mark
Originele beoordeling
Beste, Bestellen en betaal mogelijkheden zijn prima. Netjes een vermelding van T&T ontvangen. Alleen is het pakket nog niet ontvangen door PostNL.
Een behoorlijke hoeveelheid lichtjes gekocht om mijn kerstdorp nog mooier uit te lichten. Twee jaar geleden ook micro lichtjes hier gekocht, vanwege de toen goede kwaliteit nu weer besteld. Alleen zijn de lampjes er in kwaliteit wel op achteruit gegaan, de draadjes zijn korter waardoor je veel met verlengkabels moet werken en de lampjes zijn heel fragiel. Er zijn er inmiddels al twee van de twaalf gesneuveld helaas.
Hallo Rob, Erg jammer om te lezen dat er 2 lampjes kapot zijn gegaan. Heeft u hierover een mailtje gestuurd naar ons? In meeste gevallen valt het gewoon onder de 2 jaar garantie. Dus wij horen graag wat er aan e hand is. Daarnaast willen we graag weten welke producten volgens u een korter snoer hebben? Dit zou eigenlijk niet moeten kunnen. We hopen op een reactie via mail of telefoon. Vriendelijke Groeten Rene van BrickLED-Team
Levering van de brochure liet op zich wachten, maar bij de levering zat een keurige uitleg waarom het wat langer duurde en gelijkertijd ook een actie voor gratis levering. Zeer netjes!
vlotte levering en eenvoudig te installeren product
Na een klacht dat mijn bestelling niet was aangekomen, werd er meteen telefonisch contact met mij opgenomen, en is meteen daarna de bestelling opnieuw verzonden. Die de volgende dag al aankwam. Ik heb nu een prachtig verlicht kerstdorp , wel wat vroeg, maar ik had tijd over...... Bedankt Brickled voor deze uitstekende service
Originele beoordeling
Mijn bestelling is nog niet bij post nl aangemeld. Ik wacht nog steeds
Prima, duurde eerst wel langer dan gedacht . Maar na telefoontje van eigenaar werd het toch geleverd volgens afspraak.
Heel positief
Goed gereld en snel verzonden
Goede productkwaliteit en zeer leuk om met de verlichting te werken. Gemakkelijk te gebruiken. Goede service
Ik zocht voor mijn stop motion filmpjes kleine LEGO lampjes om delen van een set of een individueel poppetje te belichten. Ik ben zeer tevreden met de bestelde BrickLED lampjes! Met name de mini-spots zijn lekker veelzijdig inzetbaar; je bouwt in een flits een simpele constructie om een mini-spotje aan vast te klikken, en je kunt het witte dopje eraf klikken en vervangen voor een eigen dopje met een kleur naar keuze. Ik heb er zelfs één als zaklamp ingezet. :) Ook ben ik prettig geholpen door de mensen van BrickLED met de vragen die ik vooraf had.
We zijn erg benieuwd naar de filmpjes Maarten. Veel succes met filmen!
Al jaren tevreden klant, goede en stevige onderdelen en zeer flexibel om persoonlijke wensen vullen.
Fijn om te horen Marcel! En uiteraard erg bedankt voor het delen van je mening.