Perfecte service van begin tot einde!

Bij eerste contact alles goed besproken en goede uitleg gekregen. Levering was zeer snel, chauffeur was zeer vriendelijk en heeft de container op de gewenste plaats gezet, ondanks moeilijke omstandigheden. Zeer tevreden, en zeker aan te raden!

Top levering.

Zeer vriendelijke chauffeur. Zeer propere huurcontainer. Aanrader voor iedereen.

Ongelofelijke service

Alles keurig verlopen. Zeer hulpzame chauffeur. Ben heel tevreden!

Zeer correct bedrijf

Alles is perfect verlopen volgens afspraak . Zeer professionele en vriendelijke chauffeur.

Uitstekende service en een geweldige chauffeur!

Ik wil graag mijn complimenten uitspreken over de chauffeur(Michael) die deze namiddag de zeecontainer bij ons heeft geleverd. Hij heeft zijn vakmanschap en precisie laten zien. Ondanks de uitdaging van het manoeuvreren met een grote vrachtwagen, was dit geen enkel probleem voor hem Daarnaast viel zijn klantvriendelijke houding op. Hij was uiterst behulpzaam, dacht mee en zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Dit soort service verdient wat mij betreft extra waardering. Ik hoop dat u deze positieve feedback kunt doorgeven aan de chauffeur, want het is duidelijk dat hij een waardevolle kracht is binnen uw team.

Supervriendelijke chauffeur die container perfect afleverde!

Vriendelijke chauffeur die meekijkt hoe levering en plaatsing vlot kan verlopen. Hartelijk dank voor de correcte service!

Van begin tot einde gewoonweg perfect!!!

Top om van bestelling tot levering alles tot in de puntjes geregeld!! Bij vragen of problemen onmiddellijk een antwoord en oplossing. Aan te raden voor iedereen.

Bestens

Super alles bestens

Vlotte service!

Container besteld in een paar klikken, + goede/vriendelijke chauffeur!

Correct!

Super vriendelijke chauffeur.

Uitstekende service! Michael de chauffeur/kraanman is een precision artist!

Totaal zorgeloze ervaring! Delivery kan online gevolgd worden tot op de minuut precies, zodat er geen sms-en of telefoontjes moeten gepleegd worden, levering van de 20 ft container gebeurde haarprecies in uitdagende omstandigheden (veel obstakels waar container dan telkens net tussen paste!) zonder een krasje. No brainer om Cbox het maximum te geven!

Héél correct behandeld en vriendelijk personeel.

Héél correct behandeld en vriendelijk personeel.

Top medewerking

Mooie service! Dank u

Gemak met super service

Door verhuizing naar België moest onze i boedel opgeslagen worden. Een familielid kwam met de suggestie containers op de oprit van het nieuwe huis. Klantenservice van Cbox gebeld voor advies. Super vriendelijke en behulpzame medewerkers van 1ste contact, leveren en ophalen van containers. Zo is verhuizen een koud kunstje.

Vlot verlopen Goede, vriendelijke chauffeur

Stippe levering, vriendelijke chauffeur

Correcte prijs, stipte levering en bovenal een heel behulpzame chauffeur.

Prijs - kwaliteit helemaal OK

Hele mooie tweedehands container geleverd, netjes hersteld en geschilderd in de originele kleur! En niet te vergeten, geleverd door een heel capabele chauffeur. Bedankt.

TOP

Mandy is super wat communicatie betreft Michael de chauffeur was zeer behulpzaam en kent zijn werk. De container was wat ik verwacht had

Niets op aan te merken vriendelijke chauffeur

Alles top verlopen

Vlotte bestelling, super chauffeur

Makkelijke webshop, correct product en heel goede chauffeur!

Top container en hele vriendelijke en ervaren chauffeur

Deze firma is zeker aan te raden

Je recommande !!

Container en parfait état ! Propre et fonctionnel Livraison dans les délais respectée Déchargement dans de bonnes conditions et chauffeur compétant

Heel vriendelijk en perfect geleverd

Van aankoop tot levering was alles perfect volgens verwachting. Top service

zeer vriendelijke chauffeur en mooie container

perfect

Snelle, adequate zeer correcte levering met de nodige vriendelijkheid.

Heizegemweg 12

2030 Antwerpen

+31(0)6 11834202

Over CBOX Containers Belgium BV

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie. Vrijwel elk type container is uit voorraad leverbaar: - Zee- en opslagcontainers - Offshore DNV containers - Koelcontainers - Cabincontainers - Milieucontainers Bij CBOX Containers kunt u rekenen op kwaliteit. U hebt bij ons keuze uit een breed assortiment aan containers welke ook nog vanuit onze grote voorraad kunnen worden geleverd. Na het plaatsen van een order kunnen wij de containers met eigen kraanwagens binnen 48 uur leveren.