Erg fijn

Erg fijn

Aftersales

Defect artikel wordt vervangen

Snel

Snel en goed en een ruime keuze Ga er snel weer iets bestellen X

Mijn 1e bestelling bij Vibies.nl , door een probleem moeten terugsturen, maar een een belletje met een medewerker, die mij keurig te woord stond, werd de volgende dag al weer een andere bezorgd, En dit speeltje werkt perfect. Hartelijk voor de geweldige en snelle service, van ons een Dikke 10. groetend B, & N.

Niets ontvangen 16 oktober

Ik had iets grappigs besteld 14 oktober voor een verjaardag stond op de site voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis vervolgens krijg ik mail dat het 16 okt wordt bezorgd helaas niets ontvangen dus ik bestel nooit meer hier

Prima sevice gekregen toen apparaat defect was

Prima service toen apparaat defect was.

Goede service en snelle bezorging

Dank voor de snelle bezorging en goede verpakking! Top

Snelle en adequate service

Na een half jaar ging m’n product kapot, twee dagen later had ik al een nieuwe op de deurmat liggen. Toppers!

Top !

Snelle levering, product volgens informatie op website, gunstige prijs

Product als omschreven en snel in huis.

Tevreden over product, geheel volgens omschrijving, voldoet aan de verwachtingen en snel toegezonden.

Fantastische service

Dit is echt een fantastisch bedrijf. Ik had wat problemen met het geleverde artikel. Contact gezocht via de mail verliep zeer prettig. Servicegerichte mensen, wilden mij echt helpen. Echt een grote pluim voor het bedrijf en hun medewerkers Reageren snel, prettig in het contact, denken mee naar een oplossing. Super!!

Top service snel en discreet

Alles prima

Hele fijne opblaaspop.

Heel goede service, heel goede kwaliteit van de artikelen en snel geleverd. Heel blij mee. Ik bestel zeker nog.

Snelle levering prima verpakt Alles oké.

Werk goed

Echt een aanrader

Top Service!

Helaas een defect in het speeltje bij uitpakken. Via klantenservice een nieuwe gehad. Super service!

Goede website /winkel service ok

Mooi assortiment goede prijs kwaliteit verhoudingen goede service en snel geleverd zullen we zeker vaker bestellen toppie

Alles naar wens!

Alles snel en naar wens geleverd!

Alles prima!

Alles is goed verlopen.

Hel goed

Hel tevreden

Apparaat te klein

Hetgeen dat ik kocht was te klein. Maten waren niet duidelijk aangegeven. Een vorm van compensatie zou gepast zijn. Groet

Ampereweg 12

6101XE Echt