Mooie lingerie besteld en ziet er top uit.

scherpe prijs

snelle levering en een scherpe prijs!

netjes op tijd

Top!!!@

Super service en snel geleverd!

Snelle service en levering

Prima, naar verwachting

DPD leverde natuurlijk niet de volgende dag

vibies gebruikt helaas DPD als vervoerder. altijd wat met dat vervoersbedrijf. levering volgende dag is niet waargemaakt. DPD vertikt het om op zaterdagen te leveren ookal schrijven ze op hun website iets anders. Vibies treft geen blaam omdat op het pakket zaterdag levering stond aangegeven. ondanks dat het pakket op ruim op tijd op het regionale depot was werd het niet uitgeleverd maar werden wel mails aan mij gezonden met de belofte van levering. volgende dag levering werd zo 3 dagen later

Heel blij!

Zeer tevreden met levertijd, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje geleverd wordt. Ruime keuze in producten en ook tevreden over de kwaliteit van producten.

1 foutief product geleverd

Snel en discreet geleverd, echter 1 verkeerd product

Zeer goede levering, goed verpakt en vooral een heel goede service.

De eerste keer dat ik bestelling plaats en het was top.

product goed bestelling waardeloos

Ik ben blij met mijn bestelling. Maar DPD is en blijft waardeloos stap toch over met PostNL.

Heel snel geleverd! Uitstekend gedaan!

Zeer goede ervaring!

Vlotte, correcte levering tegen mooie prijzen!

Alles werd vlotjes geleverd! Zien er mooie goederen uit; ben benieuwd hoe de verrassingen door de vrouw zullen onthaald worden ;-)

Zeer goed opgelost na klacht

Ik had 2 producten besteld waarvan de verpakking van 1 product open was. Niet wat je zou verwachten ivm hygiëne en na contact met klantenservice keurig adequaat en netjes met mij opgelost !

Fijne website

Kwalitatief goede spulletjes, supersnel geleverd en netjes verpakt. Was de eerste keer maar ga daar nu vaker kopen. O ja, verzending per DPD maar ook dat was een heel prettige ervaring.

Zoals afgesproken, op tyd besteld en de volgende morgen in huis. Alleen de bezorger heeft niet by my aangebeld en het pakketje by de buren afgeleverd

Geweldig klantenservice

Klein probleem gehad met bezorging maar goed opgelost door klantenservice. Helemaal tevreden.

Snelle levering, keurig verpakt

Goede kwaliteit en service

Goede snelle service!!

Goed bedrijf en goede service

Altijd correcte leveringen Levertijd is soms wat lang

Vlotte bestelling en levering

Vlug geleverd en groot assortiment

Prima ervaring

Voordelig geprijsd, komen afspraken na. Goede ervaring.

Geleverde producten goede kwaliteit

Tevreden met de aankoop

Netjes, meedenkend,

Dit bedrijf laat zien dat het anders kan.. Netjes, meedenkend en ook nog goed geprijsd.

Prima online shop

Alles netjes en snel geleverd. Prima producten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ampereweg 12

6101XE Echt