Reactie van het bedrijf
Goedemiddag,
Wat een enorm rare reactie van u zeg. U heeft een product bij ons besteld wat u na 1 dag heeft ontvangen. Nu blijkt er een verkeerde variant te zijn op gestuurd, waarna u de chat heeft geopend. Wat hebben onze excuses aangeboden en gelijk aangegeven dat wij het goede product zouden opsturen. We hebben u niet belast met onnodige of extra moeite van uw kant, we hebben niet gevraagd of u het andere retour wou sturen. U mocht het foute product( wij vrijwel identiek is aan de andere variant) houden terwijl de het goede product direct zouden opsturen.
U heeft gevraagd om dit bevestigd te krijgen per mail, waar wij door de drukte niet per minuut aan toe gekomen zijn. Vervolgens probeert u ons laat in de middag te bereiken op een tijdstip dat we gesloten zijn ( vrijdag na 12 uur, terwijl er duidelijk op de site en op onze voicemail word aangegeven dat we vrijdag tot 12 uur open zijn).
U geeft ons dus een negatieve review omdat we niet bereikbaar zijn buiten openingstijden en omdat we niet binnen een paar uur een bevestiging sturen(per mail) op uw aanvraag, terwijl we dit ook al tijdens de chat(voor 12 uur) bevestigd hebben.
De bevestiging zou u gewoon later vandaag gehad hebben wanneer we de tijd hebben gehad om alle andere werkzaamheden te verwerken en de andere producten waren al ingepakt om opgestuurd te worden.
Ik had u hier ook over gebeld na het openen van de email en u uitgelegd dat we om vrijdag gesloten zijn na 12 uur en dat de bevestiging per mail later vandaag nog zou komen. Hier was u het blijkbaar helemaal niet mee eens, en u vond de enige ''manier'' om snel in contact te komen met bedrijven een onterechte negatieve recensie schrijven is.
U heeft ook al eerder bij ons besteld zie ik in uw klantenbestand en ook toen is er ook gewoon netjes na 1 dag afgeleverd, waar dit vandaan komt is ons echt een raadsel.
Met vriendelijke groet,
Lukas,