Aanrader
Alles top heerlijk geurende wierook , snelle verzending en leuke extra cadeautjes
Liesbeth
Haacht
Laden reviews...
886 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.022 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews benadrukken een ruime selectie en hoge kwaliteit van de producten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Leveringen verlopen snel en betrouwbaar. De winkelervaring is over het algemeen positief.
Liesbeth
Haacht
Super lief dat ik mijn vergeten item er als cadeautje bij kreeg! Dat zijn toch net even de dingetjes die het verschil maken. Ook was alles keurig verpakt, misschien wel iets te goed voor wat wierook, maar zeker geen klacht. :) Van mij mag er ook wel zo'n winkel in de buurt komen. Liefs, Nanda
Nanda
Borculo
Zo onwijs leuk winkeltje met personeel wat altijd tijd voor je neemt als je naar iets specifieks op zoek bent
Petra
Haarlem
Ben altijd erg tevreden over je winkel zeker de moeite waard om langs te gaan.groet nube.
Nube els bothe
Den haag
Een hele vriendelijke bediening nam de tijd om te kijken of ik in hetsysteem stond en pakte wat ik had gekocht netjes in ik word blij in de winkel
Maria
Haarlem
"Toevallig" op Ananda website terechtgekomen na het Googelen voor een heliotroop draak. Hadden ze niet maar wel twee super rode jaspis draken. Vlotte afhandeling en zeer goede levering. Website staat nu in de favorietenmap.
Patrick
Vlaanderen
Erg blij met mijn spulletjes wat ik besteld heb en ook nog een extra leuk cadeautje erbij gehad!
Rachel
Utrecht
Fijne winkel, mooie artikelen en met een persoonlijke, vriendelijke attentie geleverd.
Y.M.
Oss
Super ! Mooi en niet duur
Anh
Den Bosch
Slaag regelmatig voor herhalende producten en mooie gifts.
Online, Haarlem
Hein
Haarlem
Mooie goede producten, snelle en zorgvuldige verzending. Fijne informatie toegevoegd wat aansluit op mijn bestelling. Een heel lief en leuk kleinigheidje wat was toegevoegd waar ik echt blij van wordt! Het voelde als een cadeautje die ik aan het uitpakken was ;-) Ik kom hier zeker terug!
Amanda
Zevenhoven
Bestel wat wierook. Geweldige producten.
Jp
Nie
Het is een mooie grote winkel (Tilburg). Hier wordt aandacht besteed aan de indeling van alle stenen, kristallen enz. Personeel is zorgzaam en gedreven, weten veel af van de werking van de stenen.
Tilburg
Monique
Rijen
Ik kocht wat kristallen en stenen als cadeautjes voor mezelf en anderen, maar hoe ze met liefde en aandacht (gewoon echt even contact maken) werden ingepakt voelde nog als een extra cadeautje
1 October 2026
Tes
Bilthoven
Bij elke steen staat een uitleg beschreven. Personeel neemt de tijd voor je voor meer uitleg en advies.
Utrecht, Den Bosch
1 October 2026
Bianca
Oss
Heerlijk om er rond te neuzen. Er is zoveel te zien op dit gebied. Echt een ruime keuze.
Amsterdam
30 September 2026
Linda
Amsterdam
Ik kom hier heel graag! Er wordt je niks (spiritueels) opgedrongen, je kunt vrijblijvende uitleg vragen of gewoon zelf rondkijken. Geen zweverige winkel maar juist heel interessant vol snuisterijen en sfeer!
Tilburg, Den Bosch
29 September 2026
Maudy Brekelmans
Kaatsheuvel
Een zeer prettige winkel waar je op je gemak kan rondkijken. Met vriendelijke medewerkers die je advies geven op je vraag.
Martin
Den Haag
Ik vond het echt een super mooie winkel! Ik voelde me er helemaal thuis. Er was ook super aardig personeel <3
Lieke
's-Hertogenbosch
Wat een mooie winkel kom er regelmatig. Wij staan op braderie met onze edelstenen en mineralen. Ik wou dat wij zoiets hadden
Haarlem, Utrecht, Den Haag
Ron en ria
Rotterdam
Super service en vrindelijke personeel
D
Haarlem
Ik houd van shoppen bij Ananda, je wordt altijd goed geholpen!
27 September 2026
Freekje
Utrecht
Elk bezoek aan de winkel in Den Haag voelt als een cadeautje. De rust in de winkel, veel keus en het edelstenen gedeelte is zo mooi!
27 September 2026
Annemiek
Rijswijk
Waarvoor ik eigenlijk langs kwam was een lekkere rustgevende thee, maar de wens voor nog een mooie klankschaal, om bij het thee en rust ritueel tot een kalme staat van zijn te komen, bracht het bezoek bij Ananda te Utrecht, toch nog wat meer met zich mee naar huis dan gepland
26 September 2026
Niels
Rijswijk
Ik kom al jaren bij Ananda, voor een cadeautje, een kaartje of iets dat ik zelf nodig heb. Bij binnenkomst voelt het voor mij als thuis komen, een reis door geuren, kleuren, rust en warmte. Altijd weer een super fijne ervaring om bij Ananda binnen te lopen.
26 September 2026
Tineke
Haarlem
Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.
Anegang 13
2011 HR Haarlem