Snelle levering. Maken waar wat ze beloven. Mooie artikelen. Goed verpakt.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooie paddenstoel van jaspis met jade

De paddestoelen van jaspis met jade die ik binnengreeg is prachtig. Was netjes en met liefde verpakt, dank daarvoor.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Goed en leuk geholpen en zeer goede uitleg

Zeer goed en correct geholpen hebben verstand van zaken

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Met liefde verzorgd, leuk ingepakt!

De bestelling is goed aangekomen, is duidelijk met zorg ingepakt. Leuke kleine extra's, zoals geluks poppetjes, munten en een Paleo Santo houtje. En het was met zorg ingepakt, dus was leuk om als cadeau te geven. Kwaliteit van de stenen zijn prima.

Hele goede service

Ik kreeg mijn pakketje snel binnen en was zo lief verpakt met een lief kaartje en klein cadeautje wat heel erg goed bij mij paste vooral op dat moment.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Haag

Het is meer dan een winkel, de 'readings' voegen een extra aan toe, ook de webshop

Ik ben blij dat de winkel bestaat :-)

Prachtige stenen

Heel blij mee. Prachtige stenen, goed verpakt.

Deze keer niet fijn

Normaal altijd goede ervaring. Deze dame had echt geen zin om te werken, althans zo lijkt het...seleniettoren...heel slecht ingepakt...rolde zelfs over de counter. Hierdoor beschadigingen, want tja je weet toch dat seleniet poreus is. Jammer want tja ik durfde er zelf niets van te zeggen en de seleniet toren is licht beschadigd. Jammer normaal altijd erg fijne vibe...nu echt niet! Ik beveel anada nog steeds aan, zolang die verkoper er maar niet is....dan komt het goed.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Meer gericht op commercieel uitbuiten

Winkel heeft een groot aanbod Verkoopmedewerkers hebben relatief weinig kennis van zaken van het aanbod Stenen bijvoorbeeld netjes reinigen voordat je het mee neemt kent men niet In Spanje elke winkel dat ik ben geweest is een dergelijk ritueel overal standaard

1 van mijn favoriete winkels

Ik vindt het een hele fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

mooi assortiment en vriendelijk personeel

Geslaagd bij Ananda voor een huwelijksgeschenk! Erg blij mee en super leuk om te geven. Vriendelijk geholpen door de medewerkers in Den Bosch.

Fantastische winkel

Leuk, vriendelijk personeel en mooi aanbod (gevarieerd)

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

heerlijke winkel

Al vaker geweest en iedere keer weer blij verrast met mooie producten. De medewerkers hebben veel kennis van zaken

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Geweldig. Fijne sfeer, goeie hulp en goed en leuk assortiment

Idem

Gevoel van thuiskomen

Ieder schap/plankje/vitrine ontvallen me weer een ooooo wat mooi uit mijn mond. Voel me er altijd op mijn gemak en het voelt als thuiskomen

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem, Den Bosch

De gluksmunten zijn prachtig

Ik had 2 geluksmunten beiden met een draak , daar ben ik aangenaam door verrast, mooie kwaliteit. Echt de moeite waard. Dank jullie wel daarvoor

Behulpzaam en deskundig

Heel goed geholpen met het uitzoeken van een hangertje. De betekenis van de steen werd erbij geschreven waardoor het een heel persoonlijk cadeautje werd. Geweldig!

Hele fijne winkel

Hele fijne ruime winkel met allerlei moois waar m’n hart sneller van gaat kloppen. Service ook top. Ik kom snel weer terug.

Fantastische winkel

Veel mooie stenen en geweldige verkoopsters met veel kennis. En heel vriendelijk. Toppie dus

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Mooie winkel met onkundig en onvriendelijk personeel

Kwam hier graag totdat ik een citrien (€100+) kocht die als natuurlijke citrien verkocht werd maar gebrande amethist bleek te zijn. Dat is onafhankelijk bevestigd door verschillende kenners op dit gebied en geen twijfel over mogelijk. Terugbrengen was geen probleem maar door de medewerker word je totaal niet serieus genomen. Heeft ook haar eigen 'onderzoek' gedaan en vindt toch dat hij echt is. Vooral de toon die daarbij wordt aangeslagen en houding kan ik als klant niet waarderen: je voelt je niet serieus genomen. Kleur, toning, kwarts aan de basis, vorm, gewicht; alle kenmerken van deze steen kloppen niet bij natuurlijke citiren. Mijn enige conclusie is dat serieuze kennis ontbreekt. Helaas voor mij de laatste keer dat ik hier een aankoop heb gedaan. Verder is het mooie winkel, maar voor echte kennis over kristallen hoef je hier niet te zijn. En voor vriendelijk personeel al helemaal niet.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Mooi winkel ,waar je super wordt geholpen en aardig personeel

Wonderful

Mooie spirituele wereld. Ben er blij mee.

Heerlijke shop ervaring

Ik word altijd heel fijn geholpen met het vinden van de juiste materialen, door hele vriendelijke mensen. Echt mijn winkel om heel te gaan en zeker te weten me daarna nog beter te voelen.

Een emotionele douche

Bezoek, iedere keer als ik de stad in ga, jullie winkel. Voelt als n warme/verfrissende douche, als thuiskomen. Genieten van veel herkenbaarheid, maar ook van zoveel nieuwe dingen. Grote bijdrage aan mijn “wedergeboorte” . Blessed Be

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg, Den Bosch

Mooie producten

Er zijn bij Ananda altijd nieuwe mooie producten en mooie stenen waar je uit kan zoeken, welke bij jou past.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.