Mooie winkel met ruim assortiment

Uitstekend geholpen door de medewerkster in deze mooie winkel met ruim assortiment

Heel tevreden

Producten gekocht en goede spirituele advies gekregen bij Nina consult op vrijdag. Winkel van vroeger al bekend als de wijze kater.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Mooie winkel en altijd gastvrij!

Fijne plek, fijne mensen!

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Snelle bezorging. Altijd met een leuk kaartje en soms een cadeautje! Heel hartverwarmend!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

MUCH LOVE TO THE STORE AND STAFF❤️

I love coming to Ananda ever sinds I discovered their lovely store :) They have high products and amazing friendly staff! If you love spiritual products and Christal’s I def recommend visiting!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Schitterend

Dankzij de Reiki dame van doordeweeks heb ik veel beter geslapen met een Seleniet steen onder mijn kussen en ben ik terug gekomen met 4 vrienden om nog veel meer mooie stenen te kopen

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Een fantastische winkel !

Unieke en originele producten. Een geweldige keuze voor iedereen !

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Mooie winkel

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Prachtige beschermende hanger aan een leren koord – ik ben er helemaal weg van!

Ik heb de beschermende hanger in de winkel gekocht en ben zeer tevreden. De kwaliteit is uitstekend en het sieraad voelt bijzonder en betekenisvol aan. Het leren koord is comfortabel en mooi afgewerkt. De service in de winkel was vriendelijk en attent. Ik draag de hanger met veel plezier.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Leuke, gezellige winkel en een warm onthaal van de winkelbediende...

Ik kom graag nog 's terug. Groet Richard.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Vriendelijk en behulpzaam personeel, en als ik in Utrecht ben loop ik altijd even naar binnen.

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en nam rustig de tijd. Ik heb een prachtig zwart-gouden tarotdeck gekocht (gewoon omdat ik het mooi vond), samen met een paar stenen en een boek. Een fijne winkel om rustig rond te kijken en inspiratie op te doen. Ik loop hier altijd even naar binnen wanneer ik in Utrecht ben.

Een aardende belevenis

Al geruime tijd denk ik aan steeds meer mijzelf te verdiepen in spiritualiteit, Meditatie en mind-set. Na een lang leven in een bepaald stramien te hebben geleefd, ging het roer eindelijk om. Aanbevolen boeken, tips over meditatie en hulp zoeken op geestelijke gezondheidzorg hebben mij een nieuw inzicht gegeven. Al ruim twee jaar ben ik bezig met deze nieuwe levenswijze. Ananda werd mij aanbevolen, ik ben er eens geweest... om te zien, te kijken... in zeker zin te voelen of dit aarde bij mijn gevoelens. Dat deed het, maar het moest even wortel schieten. Nu dan afgelopen week een prachtige klankschaal gekocht met een Meditatie ketting erbij en het is de aanschaf meer dan waard. ik ondervind enorm veel rust en balans van deze aankoop. Dank u en Namasté

Fijne winkel

Een fijne winkel waar we graag komen, vanwege de prettige sfeer. Ruime voorraden, breed assortiment, goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel. Niet de goedkoopste, maar over het algemeen ook niet schreeuwend duur.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Nog meer gevoel en respect

Bij aankoop stenen cards, werd alles inpakt. Toch kreeg ik het gevoel dat die stenen niet met liefde en respect werden in zakje gedaan. Dit niets gezegd, ik liet dit keer gaan. Aan koop, wat dan ook, is voor klant iets speciaals, zeken in uw winkel. Ga ermee om of het het meest dure kostbare breekbare otem is wat u verkoopt, ofdat het van uzelf is. Dit bericht wil ik niet online hebben. Dat voelt veel beter, dat krijg je terug. Dank u, Theo

Altijd super!

Altijd een persoonlijk kaartje erbij, vaak zelfs nog een kleine gift/sample. Bestel hier graag met veel liefde en er is altijd snelle levering.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Fijn en uitgebreid winkel.

Dit is een hele fijne winkel, ze hebben veel producten, boeken en crystals. Het is altijd een feest als ik hier shop. Alleen een tip: de medewerkers mogen wat vriendelijker zijn en dan is helemaal perfect!

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Een mooi met zorg samengesteld pakje

Ik heb een aantal van de pakketjes aangeschaft om weg te geven en ik krijg er heel mooie reacties op. Ik vind het heel mooi relatie geschenk om bij een actie vanuit m’n eigen praktijk weg te geven. Ik zou het leuk vinden als er een paar keer per jaar zo’n actie zou zijn.

Prachtig

Mooie items en met zorg ingepakt en snel verzonden

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Was al aantal dagen opzoek naar een bepaald kaarten deck. Het was moeilijk te vinden. Maar bij Ananda.nl (bij mij toen nog een onbekende website) gevonden. Zo dankbaar. Maar ook blij verrast met de snelle levering en bij het ontvangen van het pakketje met een persoonlijk geschreven dank kaartje en een gratis presentje. Voelde het voor mij een echt cadeautje om uit te pakken. Dank u wel.

Goed geholpen

Ik kwam bij de kassa en de dame achter de kassa was uiterst vriendelijk en rustig.

Mooi product, snelle levering

Product zat goed verpakt Was aangenaam verrast dat er nog een klein extraatje bij zat.

Mooi assortiment, goed verpakt

Wat een leuke winkel! Heb een hoop spulletjes besteld, en kreeg nog een paar cadeautjes erbij. Daarnaast was alles met zorg ingepakt en snel verzonden. Ook voor wat zeldzamere stenen kun je hier terecht.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Prachtige mooie boeken,en van alles op spiritueel gebied is in de winkel

Top, zeer mooi de winkel en prettige medewerkers,vriendelijk en behulpzaam.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Super mooie en inspirerende winkel met vriendelijk personeel

Ik word altijd zo blij als ik de winkel binnenstap. Het lijkt alsof je een andere wereld binnen stapt. Een wereld die je dichter bij jezelf brengt. Iedere keer weer verbaas ik me over de diversiteit aan artikelen en de rust die de winkel uitstraalt. De vriendelijkheid van het personeel voelt als een warm deken. Een enorme aanrader om binnen te lopen als je jezelf spiritueel wilt ontwikkelen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Fijne winkel

Ruime sortering en vriendelijk personeel.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.