Heerlijke winkel met o.a.mooie sieraden!

Ontspannen sfeer en vriendelijk personeel.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

goede kwaliteit stenen, team is sympathiek en deskundig

Vaak koop ik stenen bij Ananda, de keuze is groot, de kwaliteit is goed, en het team (Utrecht) is sympathiek en deskundig.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Mooie winkel met groot aanbod

Mooie winkel met een groot aanbod en super vriendelijk personeel

Fijne winkel ervaring

We werden geholpen door de liefste behulpzaamste dames in de winkel, bedankt daarvoor !

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Een ontzettende fijne winkel.

Het is een ontzettende fijne winkel, Het is echt thuis komen voor mijn man en mij beide komen we uit het bouwjaar staties. Zo een winkel hunkeren we naar in Oss Zo veel "alternatieven" en heksen hier en in de omgeving. Maar zolang we niets hebben zijn wij heel blij met jullie en is het echt een uitje om bij jullie in de winkel te zijn

Wat een vriendelijk personeel

Wij werden leuk en goed geholpen bij Ananda. Ook goed kunnen slagen. Een groot nadeel: keuzestress door zoveel mooie producten …

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Ik word altijd hartelijk, deskundig en vriendelijk geholpen door de leuke meiden bij Ananda Utrecht. Zo ook een paar dagen geleden weer. De caissière noemde bijvoorbeeld dat ik bij de volgende aankoop €1.11 korting zou krijgen, mocht ik iets met engelengetal 111 hebben. Daar werden we allebei blij van, leuk!

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Mooi product en goed contact

Had zilveren oorbellen besteld die maar niet geleverd werden. Bleken verkeerd bezorgd, heb ze uiteindelijk wel ontvangen. In de tussentijd goed en persoonlijk contact gehad met Ananda. Bij de bestelling zat een monsterflesje parfum en een persoonlijk geschreven kaart. Dat vond ik een aardig extraatje.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

De winkel heeft een ruim assortiment en de service is heel fijn.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Hier loop ik even binnen en vergeet dan gewoon de tijd

Hier loop ik even naar binnen en vergeet dan gewoon de tijd.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Wat een heerlijke winkel!

Fantastisch struinwinkeltje. Zoveel keuze, lieve medewerkers. Ik slaag altijd, voor mezelf of voor passende cadeautjes.

Prettige sfeer

Een sfeervolle winkel. Met 2 uiterst vriendelijke jonge dames.

Vriendelijk personeel

Fijne sfeer in de winkel en erg vriendelijk geholpen. En het juiste cadeau voor mijn dochter gekocht, Alice in Wonderland orakel kaarten.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Leuke produkten en vriendelijk personeel

Fijne sfeer. Aardig personeel.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Top ervaring, zowel online als in de winkel!

Normaal gesproken bezoek ik de winkel in Utrecht, helaas werd dit met de recente sneeuwval lastig. Online bestelling geplaatst, deze kwam (zelfs met de sneeuw) heel snel aan. Keurig verpakt, handgeschreven kaartje erbij, al met al een fantastische service! Echt een aanrader!

Fijne winkel, goed geholpen . Ik slaag er altijd

Top winkel Haarlem

Fijne winkel met mooie spulletjes. Personeel met veel kennis over wat ze verkopen. Prettige sfeer en ben geweldig geholpen . 10plus winkel

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Hele leuke winkel zulke speciale dingen

Hebben hele mooie edelstenen en spirituele dingen te koop sieraden en yoga hulp stukken enz .doen ook leuk mee met het sparen van punten buj aankoop en bij een bepaalt aantal punten krijg je een korting op je aankoop aardige mensen ook die er werken en je kunnen beandwoorden als je een vraag hebt en wegwijs kunnen maken in de winkel zit op een makelijk te vinden locatie in haarlem centrum

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Ik ben altijd tevreden.als ik daar aanwezig bent

De medewerkers zijn altijd klantvriendelijk. En ook behulp zaam.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Prettige ervaring(en)

Beide locaties waar ik ben geweest: top! Heel kundig, toegankelijk en bovenal vriendelijk personeel en steeds kunnen vinden wat we zochten. Twee puntjes ter verbetering (anders 5 sterren): - de engelse taal is, behalve in het logo, nergens te vinden. Denk aan beschrijvingen van stenen, maar ook de website. Niet zo heel erg 2026. Dit valt me alleen op omdat mijn engelstalige partner hier tegenaan loopt. - Ik zou bij de selectie van stenen online graag willen zien in welk filiaal deze ligt. Is dat heel moeilijk te realiseren?

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Warm hartig Fijne mensen mooie winkel.

Ik kom graag bij Ananda Tilburg tijdens mijn werk pauze. Er heerst een hele fijne rustige sfeer. Meestal koop ik ook iets. Ik vond de verrassing cadeautjes in verschillende prijsklassen tijdens kerst erg leuk ook! Fijne lieve medewerkers. Liefdevolle groet, Nicole

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Ananda, een ervaring op zich

Ik was zeer verrast door het grote en diverse assortiment artikelen. Het maakte dat ik een goede keus jon maken en zeer tevreden ben met mijn aankopen. De bediening was vriendelijk en kundig. Zeer de moeite waard om naar binnen te stappen en je te laten verrassen.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Ik kwam voor de Aura foto en dat was prachtig

De aura foto was heel interessant met mooie uitleg. Jammer dat er helemaal geen aquamarijn steentjes waren.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Breed assortiment en fijn personeel

Ananda bezoeken is iedere keer een feestje. Met het uitgebreide assortiment en fijne prijzen vind ik iedere keer weer wat leuks. Daarnaast is het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Bedankt weer voor de fijne ervaring!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Ik heb een bestelling geplaatst, maar helaas werd er iets anders geleverd. Gelukkig staat hier klanttevredenheid en service hoog in het vaandel en werd alles super snel en naar tevredenheid opgelost.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.