Heerlijke producten en snelle service!

Al vaker hier besteld en altijd alleen maar goede ervaringen. De producten altijd van goede kwaliteit en precies zoals omschreven. Snelle verzending en goed verpakt. Kortom; top!

Geweldig!

Ik voelde me uitgerust en blijk bij Ananda. De verkoopster was heel aardig en behulpzaam

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

ik vind ananda een prachtige winkel

hele mooie winkel met een ruim aanbod, en zeer vriendelijk personeel. leuk om rond te kijken in jullie winkel en steeds weer nieuwe dingen te zien!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Een geweldig assortiment en een prachtige winkel

Ik vind deze zaak mooi, groot en een geweldig assortiment

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Prachtige winkel, zeer vriendelijk personeel

Je komt ogen tekort! Staat meerdere malen bij de kassa!!!

Wat een feestje

Wat een onwijs leuke manier van inpakken. Het was een feestje om uit te pakken! En dat terwijl ik voor mij en een paar vriendinnen "enkel wat kaarten" had besteld. Dit was niet mijn eerste en laatste bestelling. Er volgt meer ;) En pas bij de bezorging kwam ik erachter dat ik ook in de winkel in Tilburg ben geweest, was ook al zo'n fijne ervaring!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Tilburg

Super snel bezorgd en heel mooi ingepakt

Cadeautje besteld en kwam heel snel en was prachtig ingepakt . Heel leuk om te geven zo

Fantastic store

Je kijkt je ogen uit. Wat een aanbod!

Heel goed.

Vanaf bestelling tot levering heel goed. Leuk kaartje erbij.

Uitstekend geholpen

Professioneel, klantvriendelijk ,goede service.

Geweldige winkel@

Ik kan er altijd slagen voor een kadootje voor een ander, maar vooral ook voor mijzelf!

Snel en persoonlijk geleverd

Mijn bestelling (ook al was dat maar 1 steentje) was met zorg verpakt, een persoonlijk berichtje en een verrassing erbij. Duidelijke website ook

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

geweldig

lieve medewerkster, goed geholpen. Ik heb een paar steentjes gekocht, en de mevrouw achter de balie heeft alles uitgelegd en informatie kaartjes gegeven. Heel lief!

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Snelle levering erg duur zwakke rozen geur

Zie boven. Leuk cadeautje en kaartje rozen geur erg zwak en erg duur dus Ger. Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed advies gehad.

Cadeautje gekocht. Goed advies gehad bij het maken van de keuze (een tweetal edelstenen kwamen in aanmerking, gekozen op gevoel). Mooi verpakt samen met briefje met betekenis steen.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Heel leuk om een pakje van hun te ontvangen.

Ik had de nieuwe kaarten van the spirit junkies besteld. Het was zo leuk om het doosje te openen. Een kleine attentie er bij. Nog een fijn dankwoordje. Het zijn die kleine dingen die het doen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Een fijne, inspirerende ruimte om tot mezelf te komen

Mooie spirituele spullen, prachtige, rustige ruimte. Vriendelijke, behulpzame vakmensen. Een plek om tot jezelf te komen en dit mee te nemen.

Fijn winkelbezoek

Ik was op zoek naar een armbandje voor mijn kleindochter die 4 jaar wordt. Het mooie assortiment werd me binnen 2 minuten getoond, zodat ik snel een toffe keuze kon maken.

Liefdevol

Ik ervaar altijd heel erg zachtaardige en liefdevolle medewerkers. Heel fijn ongestoord rondneuzen.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg, Den Bosch

Persoonlijke en snelle reactie op foutje in de verzending. Prima gedaan!

Prachtige ketting

Gezien in de winkel en later online besteld. Snel verzonden, alleen POSTNL was wat traag.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Heel lief en kundig geholpen

Er werd alle tijd genomen om me te helpen de juiste stenen te kiezen als cadeautje voor mijn dochter. Ze was er heel blij mee.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Uiterst tevreden van de levering !

De 1 zin ervaring vertelt alles.

Voor mij 1 grote snoepwinkel met prachtige producten

Super fijne belevenis bij Ananda. Ik raak nooit uitgekeken! Goede vriendelijke service door de lieve medewerkers! Ik Ananda bij iedereen aan!

Rustgevend

Fijn en rustgevend. Na een lange periode van stress en onrust trof ik, per toeval, deze winkel. En dat was zeer welkom. Reeds meermalen langs geweest om aan te schaffen waar ik behoefte aan had. Dank dat jullie er zitten!

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.