Heel fijn
Ik houd van shoppen bij Ananda, je wordt altijd goed geholpen!
Freekje
Laden reviews...
881 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.001 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews benadrukken een ruime selectie en hoge kwaliteit van de producten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Leveringen verlopen snel en betrouwbaar. De winkelervaring is over het algemeen positief.
Ik houd van shoppen bij Ananda, je wordt altijd goed geholpen!
Freekje
Utrecht
Elk bezoek aan de winkel in Den Haag voelt als een cadeautje. De rust in de winkel, veel keus en het edelstenen gedeelte is zo mooi!
Annemiek
Rijswijk
Waarvoor ik eigenlijk langs kwam was een lekkere rustgevende thee, maar de wens voor nog een mooie klankschaal, om bij het thee en rust ritueel tot een kalme staat van zijn te komen, bracht het bezoek bij Ananda te Utrecht, toch nog wat meer met zich mee naar huis dan gepland
26 September 2026
Niels
Rijswijk
Ik kom al jaren bij Ananda, voor een cadeautje, een kaartje of iets dat ik zelf nodig heb. Bij binnenkomst voelt het voor mij als thuis komen, een reis door geuren, kleuren, rust en warmte. Altijd weer een super fijne ervaring om bij Ananda binnen te lopen.
26 September 2026
Tineke
Haarlem
Zodra je binnen loopt dan ruikt t lekker, je komt ogen te kort dus trek er maar n middag voor uit als je er bent
25 September 2026
Debby
Hele fijne winkel
Fleur
Heemstede
Ik kende de winkel nog niet… Wat een snoepwinkel! Ik raakte in eerste instantie totaal overprikkeld maar ben met tas vol de winkel uitgelopen (wel betaald hoor!;) Ik werd enorm vriendelijk geholpen door een medewerkster die ook nog eens heel veel kennis had en mij fantastisch geadviseerd heeft. Ik had bijna een steen uitgezocht die achteraf, door haar advies, helemaal niet bij mij bleek te passen. So: I’ll be back!!!
Rinke
Amsterdam
Ik had het ook de volgende dag nodig anders had ik het nooit besteld. Nu niks meer gehoord en ook na een bezoek in de winkel nog geen resultaat.
Yvonne
Beste Yvonne,
Wat vervelend om te horen dat je na anderhalve week nog steeds niets hebt ontvangen, zeker omdat je het pakket de volgende dag nodig had.
Onze excuses dat je hier zo lang op moet wachten. Het pakketje is tijdig klaargemaakt en dezelfde dag verzonden dus we helpen je natuurlijk graag verder om uit te zoeken waar je pakketje zich momenteel bevindt en wat er precies is misgegaan. Ik zal de zaak middels de klantenservice verder oppakken voor je! Maar komt sowieso goed :).
Zonnegroet,
Jill
Ik kom graag in de winkels van Ananda. De sfeer is prettig, medewerkers staan altijd klaar voor adviezen. Het ruikt er heerlijk en er is zoveel moois te verkrijgen.
Angelique
Nieuwegein
Na 10 minimaal e-mails heb mijn bestelling noch niet ontvangen dus wil nooit meer wat met jullie hebben.Ik kan zonder deze 12€ maar bij iedereen die gaat bestellen wat zal ik waarschuwen
Mariya
Rotterdam
Hoi Mariya,
Heel vervelend om te horen dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen en wij hebben hier inmiddels inderdaad al enkele keren contact over gehad. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is.
We hebben de verzending nagekeken en kunnen zien dat je pakket tijdig door ons is verstuurd. Volgens de track & trace-gegevens is het pakket inmiddels op het door jou opgegeven adres afgeleverd.
Omdat je aangeeft dat je het pakket desondanks niet hebt ontvangen, nemen we dit uiteraard serieus. Hiervoor loopt een onderzoek bij de vervoerder, DHL in dit geval.
Helaas kan een dergelijk onderzoek enige tijd in beslag nemen, omdat de vervoerder moet uitzoeken wat er dan wél precies met de zending is gebeurd. Naar hun weten is het op het juiste adres afgeleverd.
Uiteraard houden we dit goed in de gaten en blijven we er bovenop zitten. Zodra we meer informatie ontvangen, laten we je dit direct weten. Dit hebben we tevens besproken via de klantenservice. Uiteraard komen we uiteindelijk altijd tot een gepaste oplossing.
Groet,
Jill
Snelle levering en mooi kaarten deck Erg blij mee
Sylvia
Den Haag
Ik heb koshi besteld, mooie zuivere klank. Ik kreeg er nog een leuk kadootje bij. Top ervaring!
Marja
JULIANADORP
Hoewel het fijn winkelen is en aardig personeel zou het nog fijner zijn als de ruimte om te lopen iets breder was !
22 September 2026
Wilma
s-Hertogenbosch
Geweldig assortiment en vriendelijk en professioneel personeel
22 September 2026
Eric
Nieuwegein
Fijne sfeer en mega veel interessante dingen waar je in wilt blijven verdwalen. Plus mijn favoriete merk: happy soaps voor chemicaliën-vrije zeep, deodorant en shampoo.
21 September 2026
Lucie
Utrecht
Ik heb vorig jaar een prachtige ring gekocht en helaas is de steen eruit gevallen. Ik had gehoopt dat dit via de winkel waar ik hem gekocht had, kon worden gerepareerd. Dat kan blijkbaar niet, vandaag mijn teleurstelling.
21 September 2026
Alice
Beste Alice,
Dank voor je berichtje en feedback. Wat vervelend dat de steen uit jouw ring gevallen is.
Ik begrijp dat dat al een teleurstelling op zich is!
Het is alleen zo dat wij de ringen niet kunnen repareren. Binnen een bepaalde termijn kunnen we optioneel een nieuw exemplaar aanbieden. Maar het repareren en opnieuw lijmen van een een edelsteen is een vak apart.
Wanneer je contact opneemt met [email protected] kan ik even kijken naar de aankoopdatum of ik eventueel verder nog iets kan betekenen voor je.
Warme groet,
Jill
Mooi kado kunnen vinden voor mijn zusje en ik kom zeker terug om uitgebreid te kijken naar alles wat ik in mijn yogalessen kan gebruiken!
Dana Raja
Amsterdam
Geweldige mooe indrukwekkende winkel waar je je ogen uitkijkt
Tilburg
Lia
Oosterhout
Daar mijn vrouw en ik verzamelaars zijn van stenen en mineralen is ons 1ste bezoek aan uw mooi ingerichte winkel in Den Haag verrassend. De constante aanloop van jong en oud die geboeid naar alle producten van uw winkel kijken en altijd iets kopen, is toch bijzonder. Daar ik online al een vaste klant bij u bent is het eerste bezoek van mij en mijn vrouw aan uw Nieuwetijdswinkel een mooie ervaring. Mijn vrouw zocht een Roze kwarts hanger en deze was niet te zien in de winkel. Nadat zij uw medewerker aangesproken had of uw winkel het heeft , heeft hij uit een aparte voorraad kast diverse hangers laten zien. Mijn vrouw heeft er 1 van genomen die zij nu dagelijks gebruikt.
Rene
Zevenhuizen
Snelle levering, mooi product. Rozenkwarts is wel lichter dan op de fito.
C.J.
Muiden
Fijne spray, goed verpakt. Snel geleverd.
Sifra
Alkmaar
Weer een fijne winkel ervaring. Goed geholpen, kundig, gastvrij en met een lach!
Marleen
Den Bosch
Personeel was wat minder, misschien een nieuwe maar daar kwam totaal niets vanuit. Geen glimlach, geen stom woord. Echt jammer.
diebje beg
Alkmaar
Hoi Diebje,
Dank voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je bezoek deze keer minder prettig was dan je van ons gewend bent! Een glimlach en een vriendelijk woord kosten inderdaad weinig, dus we vinden het jammer dat je die deze keer hebt gemist.
We nemen je opmerking zeker mee in ons team.
Hopelijk mogen we je bij een volgend bezoek weer de service bieden die je van ons gewend bent!
Warme groet,
Jill
Prachtige zaak, met super leuk medewerkers!
Nicole
Voerendaal
Zoals elke keer bij Ananda zulke mooie ,lieve en leuke dingen gekocht. In deze winkel word je echt blij.
Anouk
Amsterdam
Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.
Anegang 13
2011 HR Haarlem