Super fijne hartelijke met zorg&aandacht communicatie

Super fijne hartelijke met zorg&aandacht communicatie met Jill Rose

Mooie ontdekking

Mijn eerste bezoek aan deze winkel. Mooi, ruim assortiment, klantvriendelijk.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Ik had van een vriendinnetje een prachtig hangertje gekregen en wilde deze ook voor mijn schoondochter en 2 collega's. Toen ik de winkel belde begreep ze niet wat ik bedoelde maar zei dat ik het op internet kon vinden. Daar stond het dus niet en belde ik een ander filiaal, Helaas ook zonder succes. Na wat zoeken en toen kon ik klantenservice bellen en......daar zat een engel. Dit meisje heeft zoveel moeite gedaan en uiteindelijk heb ik 7 hangers besteld en binnen 2 dagen ontvangen. Jullie klantenservice medewerkster verdiend een dikke 10.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Heerlijk relexte winkel. Fijne rustige mensen en mooie spullen. Kom er heel graag

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

enorm grote, mooie winkel

mijn eerste keer in deze winkel was een groot succes! je kijkt je ogen uit. erg geslaagd!

Top service!

Snelle levering, mooi verpakt met cadeautje! Super!

Even wegdromen...

Groot aanbod, klantvriendelijk en fijne sfeer

Altijd heel tevreden bij Ananda

Ik ben altijd super tevreden bij Ananda. Ze hebben echt heel veel leuke spullen en de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik vind de winkel enorm genieten.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg, Den Bosch

Fijne ervaring en klantvriendelijk!

Super mooie winkel met veel moois! En ben heel goed geholpen!

Klantvriendelijkheid

Deskundigheid van de verkoopmedewerkers en bijzonder klantgerichte medewerkers. Héérlijk ontspannen sfeer in een hectische wereld.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Supersnelle levering met duidelijke uitleg en leuk presentje.

Heel positief

Prachtige winkel. Zoveel moois te vinden op spiritueel gebied. Edelstenen, kaarten, klankschalen en nog zoveel meer!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Sfeervolle winkel met veel keuze en heel fijn personeel!

Ik ben erg vriendelijk geholpen en dat is voor mij erg belangrijk. Zeker als ik in een echte winkel ben!

Altijd fijne bijzondere omgeving

Vind het altijd heerlijk om ontspannen en zeer aandachtig te kunnen winkelen bij jullie. En ik volg ook echt mijn intuïtie en hart om te kopen wat ik wil.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem, Utrecht

Super lieve mensen staan graag voor je klaar. Zal hier altijd met plezier blijven komen.

Prettig

Snelle levering en leuk ingepakt. Net even dat extra gedaan door de verkoper. Leuk! Een goede ervaring, ik kom zeker terug.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Een beleving elke keer weer.

Een fijne winkel ik wordt altijd vriendelijk geholpen. Online bestelling worden net zo als in de winkel met alle zorg in gepakt.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Haag

behulpzaam en deskundig

deskundige en vriendelijke hulp bij zoeken naar bepaalde stenen. maakt niet uit of het om 1 of veel meer stenen gaat.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Ik vind het een heerlijke plek!!! Ik kan er echt heel lang rondneuzen….alleen al bij de steentjes ben je veel tijd kwijt!!! Onlangs orakel kaarten gekocht voor een goede vriendin en ook voor mijzelf, het cadeautje viel in hele goede aarde:) zo ontzettend mooi. Personeel is ook altijd heel behulpzaam en vriendelijk. Ja ik ben fan

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Al meerdere jaren kom ik bij Ananda, voorheen de Wijze Kater, over de vloer. Het voelt als een soort 'thuis komen'. De geuren, de kleuren, de positieve energie verwelkomen je. De winkel is voor mijn gevoel afgestemd op wat er nu speelt. Men is altijd vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Ook afgelopen donderdag weer. Open, hartelijk welkom geheten. De vraag of zij kon helpen. En dat kon. Mijn vraag werd 100% beantwoord. Een winkel, die ik ++ noem. Je kunt op ook andere plekken de boeken, attributen, stenen etc kopen. Alleen hun handelswijze, en ze doen niet voor elkaar onder, is wat ik noem ++. Ik om terug, altijd.

Fijn

Het is een fijne winkel en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

Altijd fijn

Ik houd van de dingen die Ananda verkoopt, de ontspannen sfeer in de winkel en de tijd die er voor je wordt genomen!

Altijd geweldige service

Ik kom al sinds midden jaren ‘90 bij Amanda en voor mij is er geen fijnere spirituele winkel in Nederland. De verkoopmedewerkers van Amanda hebben veel kennis en ervaring en weten daardoor heel goed wat ze verkopen. De service is altijd goed en vooral heel erg vriendelijk.

geweldig

Elke keer als ik bij Ananda in Utrecht ben, voel ik me welkom. De producten wisselen regelmatig en het personeel is geweldig

Goede bediening

Uiterst vriendelijk geholpen

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.