Mooie zaak met deskundig personeel

Il vind het altijd prettig om binnen te lopen bij Ananda en vind altijd wel iets nieuws en verrassends. Ook het personeel is attent en denkt met je mee.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Super snelle service en heel erg leuk verpakt. Een echt cadootje.

Ik was ook in de winkel geweest maar had niet genoeg tijd om te beslissen. Voor mij heel fijn om online te kopen.

Bijzonder

Vriendelijkheid, liefdevolle aandacht, inspirerend.

Fijne winkel

Er is altijd wel een mooi cadeau te vinden. Voor een ander maar ook voor jezelf.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Kennis, kunde en dan sympathiek

Super ervaring wederom. Absolute aanrader.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Fijne winkel met goed en vriendelijk personeel.

Wij zijn perfect geholpen. Misschien ook een stemvork verkopen.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening

Ik heb in alle rust een mooie Labradoriet steen kunnen uitzoeken.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Versteend hout in de winkel

Een prachtige display van versteend hout in de winkel. Heel bijzondere kleuren. Heb zelf ook zo’n mooi krachtig steentje gekocht; blij mee!

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht, Den Bosch

Fijne mensen

Ruime winkel, veel tarotdecks.

Prachtig

Een heel mooie winkel. Je wordt er heel fijn geholpen met verkoopsters die echt alles weten. Ik heb nu twee keer gekocht in Haarlem en ik ben fan.

Altijd een fijne ervaring

Een bezoek aan Ananda is altijd een fijne ervaring, een rustpunt op een drukke dag. Een heerlijke sfeer en hele fijne medewerkers.

Geweldig!

Wat een leuk winkeltje en wat een mooie spullen! Mijn moeder is zeer tevreden met de armbanden die ik voor haar heb gekocht! Fijn ook dat er wat grotere maten tussen zaten!

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht, Den Haag

Snel, correct afgehandeld

Gewoon goed

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Mooie stenen in de armband

Snel verstuurd en goed verpakt. Armbanden waren precies zoals verwacht. Erg aardig dat ik een kleine attentie vond in het pakketje als extraatje.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

De winkel straalt rust uit! Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.

Super cadeaus

Sferisch, super cadeaus en aardige staff

Fijne winkel

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen bij onze keuzes. Dank jullie wel.

Fijn geholpen

Ik werd superfijn geholpen door de dame van Ananda. Ze nam de tijd om van alles te laten zien en dacht mee wat het meest passend kon zijn. Echt top!

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Ze heeft de tijd genomen.

Wat ik heel fijn vindt dat ze de tijd naam om dingen uit te leggen. Terwijl het best druk was in de winkel.

Heel klantvriendelijk geholpen!

Mooi product, met heel veel zorg ingepakt, ontzettend aardige dame die ons geholpen heeft… Top!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Prachtig mooie winkel met hele mooie spullen

Er hangt een fijne sfeer

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Snelle levering. Maken waar wat ze beloven. Mooie artikelen. Goed verpakt.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooie paddenstoel van jaspis met jade

De paddestoelen van jaspis met jade die ik binnengreeg is prachtig. Was netjes en met liefde verpakt, dank daarvoor.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Goed en leuk geholpen en zeer goede uitleg

Zeer goed en correct geholpen hebben verstand van zaken

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Met liefde verzorgd, leuk ingepakt!

De bestelling is goed aangekomen, is duidelijk met zorg ingepakt. Leuke kleine extra's, zoals geluks poppetjes, munten en een Paleo Santo houtje. En het was met zorg ingepakt, dus was leuk om als cadeau te geven. Kwaliteit van de stenen zijn prima.

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.