Rustgevend en vriendelijk.

Het is een zeer rustgevende en leuke winkel om lekker rond te lopen. Alles is overzichtelijk geplaatst en het personeel is altijd aardig en behulpzaam.

Sfeervol

Lieve mensen, leuk winkeltje met mooie, leuke producten. Leuk voor jezelf, maar ook zeker leuke kado ideetjes.

Heerlijke winkel!

Eindelijk heb ik een grote , mooie ,fijne winkel gevonden met echt een prachtig assortiment aan spirituele artikelen. Ik heb echt genoten van mijn bezoek!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Het is fijn om bij Ananda te shoppen, lekker rond neuzen. Het is een snoepjes winkel voor mij.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag, Tilburg

Altijd spiritueel goed

De enige echte er is geen andere

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht, Tilburg, Den Bosch

Altijd de perfecte vibe

Onzettend aarsig personeel, mooie producten, maar bovenal een heerlijke energie in de winkel. Ik kom zelf uit Utrecht, maar ga altijd liever naar de Ananda in Den Bosch vanwege deze energie! Daar laatst mijn nieuwe tarotset gekocht en een paar mooie kristallen, wederom perfect!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Goede ervaring .mooie spulletjes . Goeie energie .

Fijne winkel, mooi assortiment

Altijd een feestje om hier wat uit te zoeken. Je krijgt ook rustig de tijd om te voelen welke steen bij je past. Haarlem is wel mijn favoriet!

heerlijke winkel

Mooie winkel veel keuze voor jezelf of voor een ander een cadeau te geven.

Teleur gesteld

Boeken met kaarten aan geboden. Ik heb alles met zorg nagekeken, niets ontbrak aan beschadiging / vermissing, Zag er goed uit. Achter gelaten omdat op zaterdag, begrijpelijk , er geen tijd voor was. Maar voordat ik thuis was, kreeg ik bericht dat de dozen ontbraken, terwijl ik had gezegd dat ik ze niet meer had. Ik vind dat klant onvriendelijk

Fijne vibe

Hele leuke winkel met teveel leuke spullen!! Ik heb een sleutelhanger met een groot zilveren hart eraan gekocht, heel blij mee.

Wel ok

Het is wennen met het nieuwe personeel ik kende de andere dames al tientallen jaren (pleiade) zij hadden ook altijd hun hondje mooi in de winkel liggen en nu ineens mag onze hond niet meer binnen Voor de rest nog steeds mooie producten en mooie achtergrond muziek Greetz Eveline

Prachtige producten

Mooie producten en super snelle verzending

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Altijd fijn bij Ananda Utrecht

Ik wilde weten welke cacao het meest rustgevende effect geeft en ik werd daarmee goed geholpen. Je merkt dat de mensen in de winkel hun eigen producten goed kennen.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Fijne winkel alleen jammer dat sommige klanten zich misdragen

Ik kom graag in spirituele winkels, het zijn fijne plekken om op te laden. Helaas heb je altijd mensen die zich heilig wanen en denken dat hun gedrag populair is. Hierdoor ben ik geneigd om weer een andere winkel te zoeken om kansloos tuig te mijden.

Uitstekende ervaring

Grote en ruime winkel. Veel leuke spullen. Ik heb gevonden wat ik zocht. Bij de kassa was er ook geen lange rij.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag, Den Bosch

Zoals gewoonlijk hangt er een fijne sfeer van thuiskomen. Zodra je al binnen in de winkel stapt. Voel je een warme energie. Ze verkopen van alles wat met spirituele tijd te maken heeft. Zo gek kan je niet bedenken of ze hebben dat. Zoals klankschalen, tarotkaarten, wierook, edelstenen, boeken enz. Teveel om op te noemen, Personeel is ook heel vriendelijk, zij tonen ook intresse in je en geven ook graag advies. Echt een aanrader.

Fantastische winkel

Ik ben een trouwe vaste klant , meerdere keren geslaagd bij deze winkel. De producten en service is super goed , ook geven ze goed advies en de klantenservice is geweldig. Alleen maar positief over deze winkel.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Top winkel

Mijn nieuwe favoriete stenenwinkel. Redelijke prijzen. Prachtige stenen. Het ruikt altijd fantastisch. Fijn personeel.

Fijne winkel

Altijd even heerlijk snuffelen en ga nooit weg met lege handen

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Ruim assortiment, eerlijke prijzen vriendelijk personeel

Zie bovenstaand.

Goede informatie gekregen.

Goed geholpen bij het zoeken naar edelstenen.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Ik slaag altijd om een mooi cadeau te vinden die uit mijn hart komt!

Het aanbod en verscheidenheid aan mooie producten vind ik heel fijn. En als ik er zelf niet uitkom of ik heb een suggestie nodig, zijn jullie medewerkers altijd erg behulpzaam en bekwaam om me te helpen. Zo fijn!

Die winkel….

De leukste winkel van nederland

Inspirerend

Boven verwachting veel en prachtig aanbod. Ik ben heel blij met deze winkel.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.