Prachtige mooie boeken,en van alles op spiritueel gebied is in de winkel

Top, zeer mooi de winkel en prettige medewerkers,vriendelijk en behulpzaam.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Super mooie en inspirerende winkel met vriendelijk personeel

Ik word altijd zo blij als ik de winkel binnenstap. Het lijkt alsof je een andere wereld binnen stapt. Een wereld die je dichter bij jezelf brengt. Iedere keer weer verbaas ik me over de diversiteit aan artikelen en de rust die de winkel uitstraalt. De vriendelijkheid van het personeel voelt als een warm deken. Een enorme aanrader om binnen te lopen als je jezelf spiritueel wilt ontwikkelen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Fijne winkel

Ruime sortering en vriendelijk personeel.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Lovely shop, great selection and service

Very happy to have discovered this gem in Utrecht. It's a pretty spacious shop, take your time to browse and look around, there's something to capture your fancy.

Fijne winkel

Bij Ananda word ik altijd prettig ontvangen en pas als ik wat vraag komen ze even helpen. De sfeer is altijd goed.

Goed en vlot geleverd

In de winkel kon ik niet vinden wat ik zocht, maar op de website wel. Besteld en snel ontvangen. Alles degelijk verpakt.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Haag

Heel leuk Valentijn cadeau

Een erg leuk gepersonaliseerd idee om te geven voor Valentijnsdag

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Mooie sfeer

Aardig, vriendelijker, leuk winkel

Wat een leuke winkel!

Gezellige winkel met een fijne sfeer, waar dat je vriendelijk wordt geholpen

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem, Utrecht

Steen en Buddha statue,incense en incense pot

Goed ervaring

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Een winkel naar mijn hart ❤️

Zo’n ontzettend fijne winkel, lief behulpzaam personeel die alle vragen van mijn 7jarige over de stenen, fossielen en al het andere in de winkel met geduld heeft beantwoord. Helaas wonen we ver in het zuiden, anders kwamen we er elke week!

Goede service zoals gewoonlijk

Groot assortiment, goede service. Ik bestel zeker vaker!

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Lieve en aangename medewerkers.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Snelle afwikkeling, goed ingepakt en leuk met kleine attentie erbij...

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Excellent service and high quality Japanese incense.

The package was mailed the same day I ordered it. The service and the products are high quality.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Goede kwaliteit cacao in prachtige winkel

Hele fijne winkels in o.m. Den Bosch en Utrecht met mooie producten.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Prachtige zilveren oorbellen met maansteen en uiltjes

mooie klankschaal

mooie klankschaal met een fijn rustgevend geluid

Fijne winkel

Ik vind jullie winkel heel mooi en ook heel fijn jullie hebben mooie stenen en andere dingen ik kom graag ff bij jullie binnen in Den Haag als ik bij m’n moeder ben ik word heel rustig in jullie winkel groetjes mij Eline en kroelekopjesvan Lotus

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Hele mooie vlinder

Snel geleverd Netjes verpakt Wat een mooie vlinder ben er heel blij mee. Staat prachtig in mijn collectie.

Snel en goed

Hele snelle levering, mooi en stevig verpakt met een leuk presentje, ook de klantenservice zijn vriendelijk en serieus

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Producten waren mooi aangekomen, zag er allemaal mooi uit

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

In één woord: GEWELDIG

Van service tot levering alles verloopt soepel, de dames staan altijd klaar om te helpen reageren echt vlot. Zonnegroet\(^.^)/ <3

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Den Bosch

mooie winkel, vriendelijk pesoneel

Hebben veel verstand van alles wat ze verkopen en helpen je erg vriendelijk

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Erg gezellig en leuk winkelen

Sinds ik Ananda heb ontdekt vindt ik het altijd leuk om te gaan winkelen je wordt er altijd heel erg leuk en vriendelijk ontvangen daarom adviseer ik ook andere mensen omdat te doen vandaar geeft ik de winkel van Ananda een dikke 10

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.