Laden reviews...
835 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een ruime selectie en hoge kwaliteit van de producten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Leveringen verlopen snel en betrouwbaar. De winkelervaring is over het algemeen positief.
Mooie producten, snel geleverd. Mooi verpakt en een leuk extraatje.
24 July 2026
Daniella
Zoetermeer
meerdere keren pakketjes besteld en nog nooit zulke goede verzending gehad, de producten worden echt met liefde ingepakt en komen altijd helemaal heel aan en ze denken altijd aan de lieve zelfgeschreven kaatjes die ze er bij doen !!! zou het zeker aanraden om een keer iets te bestellen echt niet alleen super verzending maar natuurlijk ook een top winkel!
Online, Den Bosch
24 July 2026
mila
zaltbommel
Ruikt heerlijk in de winkel. Alle tijd voor iedereen
Online, Haarlem
Sijtske
Heemskerk
Ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben door mijn bezoek aan de winkel en mijn aankopen. Ik ben vooral blij met de mogelijkheid om een spiritueel medium te ontmoeten; zo kun je veel over jezelf te weten komen.
Maciej Semen
Velddriel
Ditmaal een Orange Sunflower Windchime gekocht. Erg prettig geholpen door Mădă. Maar de service is altijd goed en enthousiast. Tot de volgende keer!
Erixx
Amstelveen
Helaas nog steeds niet ontvangen, het ziet ernaar uit dat de zending missing is. En ik krijg nu ook geen reactie of update meer van de klantenservice..
Samara
Haarlem
Al met al een positieve ervaring, alleen toen ik aangaf drie cadeautjes te hebben (voor drie verschillende personen), had ik niet verwacht dat het niet mogelijk was om die apart te verpakken. Heb ze thuis uit de verpakking gehaald en apart in moeten pakken, dus dan is het niet nuttig om überhaupt aan te bieden om iets in te pakken. Wellicht dat dat een overweging is als iemand vraagt of dingen in een apart zakje kunnen.
R
Best
Ik had een alleraardigste medewerkster die ieder gekocht armbandje zonder enige moeite inpakte en suggesties had om te onthouden wat in welk zakje zat. Ook hielp ze met het zoeken. En dat voor een luttel bedrag!
Moniek
Tilburg
Heel goed en zorgvuldig ingepakt snel verzonden. Ik had twee pakketten waarvan ze d’r een van hadden d’r gemaakt en de verzendkosten binnen een dag hadden teruggestort. En het pakketje was ook heel vrolijk ingepakt met een persoonlijk kaartje en cadeautjes dus helemaal leuk. Ik kom hier zeker terug.
Online, Amsterdam
Anna
B
Magda
Zoetermeer
Voor de plechtigheid van mijn schoonzusje wilden wij i.p.v. bloemen een rozenkwarts engel. Ananda hielp ons met raad en daad. De engel werd, goed verpakt, snel verzonden. De engel deed wat ze moest doen in al haar schoonheid. Ze voldeed helemaal aan de verwachtingen. Fijne communicatie met het team van Ananda, dat meeleefde en meedacht.
Ria
Schoonhoven
Snel en efficiënt! Mooie produkten!
21 July 2026
De Boer
Santpoort-Noord
Ik ben tevreden
21 July 2026
Grace
Baasrode
Ik kwam voor een reading omdat ik helderheid nodig had. Het zat me hoog. Van te voren naar de winkel gebeld voor info. Toen ik er kwam bleek de dame die het gaf er niet te zijn. De verkoopmedewerksters wisten dat niet maar waren super lief en gingen er achteraan. En diegene die ik van te voren telefonisch had gesproken vond het heel erg. Zij heeft mij zo zorgvuldig en aandachtig geholpen. Dat gaf mij ontspanning, helderheid en een warm hart. Ik denk dat zij dat meer aan de wereld mag geven, want ze kan het. Daar hoeft ze niet aan te twijfelen
Flora
Houten
Fijne winkel, aardig personeel, mooie spullen..
Jokie
Amsterdam
Je bent er welkom de medewerkers staan paraat om u van dienst te zijn met zeer vriendelijke advies en goede uitleg
Willy Van Lent
's-Hertogenbosch
De objecten waren goed gefotografeerd en duidelijk omschreven, met afmetingen erbij. Na de snelle levering in goede verpakking bleek alles dan ook precies als ik mocht verwachten. Aardig briefje erbij en een kleine attentie. Dat alles geeft een goed gevoel en daar is het tenslotte om te doen. Graag tot een volgende keer!
Rene
Zaandam
Ik kom er graag. Er hangt een fijne sfeer in de winkel en ik word er altijd vriendelijk geholpen. Fijn dat er zo'n winkel is in Utrecht.
André van Ree
Utrecht
Mooie sieraden en zeer snelle levering met een extra presentje van de winkel!
Jet
Mierlo
Fijn dat er weer een spirituele winkel bij bij in de buurt is
Suzanne
Amsterdam
ik kan rondkijken in de winkel zonder gestoord te worden. En ik word vriendelijk te woord gestaan en met een leuk gesprekje geholpen
Lorette Welter
Haarlem
Vriendelijke medewerkers die aanwijzingen geven bij het zoeken van cadeautjes
Ank
Heiloo
Iedere keer is er zo'n fijne sfeer in de winkel. Advies op maat en heel veel keus
Bianca
Tilburg
Ik voelde me thuis ook alles wat ik zocht hadden ze ik als wicca had mijn winkel gevonden gr kleine heksje
18 July 2026
Cindy
Amsterdam
Prettig om rond te neuzen en aangenaam en relexed geholpen.
18 July 2026
Andre
Heemskerk
Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.
Anegang 13
2011 HR Haarlem