Superblij met jullie, maar bestelling nog niet in huis......

Het doen van de bestelling liep gesmeerd en vlot. Jullie kiezen voor DPD als bezorger..... we kregen nog geen minuut om naar de voordeur te komen en de bezorger reed alweer weg. Ons pakketje zou ergens worden afgeleverd, maar tot op heden is de plek ons onbekend. Heel vervelend, want de kerstcadeautjes voor de collega's......

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Heerlijke winkel

Hou van het aanbod. Verkoopsters nemen de tijd en informeren goed.

Net geproefd en prima.

Net stukje geproefd en prima! Nog niet als drank, ben meer van sabbelen dan van drinken. Jammer was het dat alles in gruzelementen lag. Misschien stevigere verpakking of breekbaar erop zetten.. Natuurlijk zou ik het zelf ook in stukjes hebben moeten breken , maar de eerste aanblik was nu niet feestelijk.

Fijne winkel, aangename sfeer

Rustige omgeving, vriendelijk personeel. Interessante en leuke items, genoeg om even een tijdje rond te struinen in de winkel. Her en der wel wat krapjes om iemand te passeren, maar iedereen let daar op.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Mooie stenen en medewerkers met veel kennis!

Wat een mooie winkel in Utrecht, echt een pareltje

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Mooie winkel! De service is heel goed!

Mooie winkel en goeie service!

Een uitje op zich

Ik vind het een fijne warme winkel met fijn personeel

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Fijne winkel met goed assortiment.

Ik ben blij dat Ananda in Haarlem is gebleven. Een fijne winkel waar kundige verkoopsters zijn en een fijne sfeer is. Goed assortiment. Compliment voor jullie allemaal. Erika

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Hele fijne winkel met mooie items om aan een ander of jezelf cadeau te geven!

Ik fiets speciaal om, omdat ik anders dagelijks bij Ananda in Den Bosch te vinden ben. Echt een hele fijne winkel met een super leuk & gezellig team. Ze hebben een groot aanbod van prachtige spullen voor ieder wat wils. Zelfs als je niet spiritueel actief bent, kun je bij Ananda terecht voor mooie cadeaus of inspirerende boeken. Klein verbeterpuntje: Als een product op is uit het assortiment, zou het fijn zijn als ze het kunnen bijbestellen voor de klant. Wat ik begrepen heb is dat ze nu moeten afwachten wat er aangevuld en geleverd wordt vanuit het hoofdkantoor. Verder echt top! Alle producten worden met liefde uitgestald, neergezet en ingepakt. Dat voel je door de hele winkel heen!

Altijd mooie producten

Regelmatig bestel ik online bij Ananda. Ze hebben een fijne overzichtelijke website en het proces van bestellen tot bezorgen gaat gesmeerd. Ze hebben altijd mooie producten, ik kan de ceremoniële cacao aanbevelen. Er zit altijd een cadeautje bij mijn bestelling, dat is erg leuk. Wat ik ook erg fijn vind is dat je uit 2 bezorgbedrijven kan kiezen. De nieuwsbrieven zijn ook erg leuk. Kortom, ik ben fan van Ananda!

Heel erg tevreden

Hele mooie artikelen gekocht. Mijn pakje was heel goed verpakt en erg lief ook de cadeautjes erbij. Bedankt! Ik ben erg tevreden en kom zeker terug.

Fijn.

De shop ervqting is fijn! Digitaal voelen jullie als ietwat dwingend.

Geweldige service!

Netjes met zorg was mijn bestelling ingepakt en het kwam zelfs met een lief handgeschreven kaartje!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Haag

alles zoals besteld

gekregen wat was besteld

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Prachtige winkel: groot assortiment: vriendelijk personeel met kennis van zaken mbt de edelstenen.

Ik kwam voor het eerst bij Ananda in Den Bosch. Ik vond precies wat ik zocht en zelfs meer dan dat; wat een keuze !! Helemaal blij en tevreden!

Behulpzaam

Mijn ervaring is dat de mensen die er werken heel erg vriendelijk en behulpzaam zijn erg fijn

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Snelle bezorging en goed ingepakt

Mijn lievelings winkel.

Ik vind Ananda een geweldige winkel. Er is een ruime keuze en heel vriendelijk personeel. Ik kan er met elke vraag over de kristallen terecht of ze helpen me zoeken naar een bijzondere steen of sieraad. Ik haal er veel cadeautjes vandaan, want ik ken niemand in mijn familie die niet blij is met iets moois van Ananda. Bedankt dat ik dit jaar weer met al mijn vragen bij jullie terecht kon. Tot de volgende keer maar weer.

keurig en persoonlijk

Geen klachten, snel,netjes en goed

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Ik heb mijn bestelling de volgende dag al ontvangen vergezeld van een persoonlijk kaartje. Erg attent en gewaardeerd.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem, Tilburg, Den Bosch

Alles ging heel smooth

Toen ik mijn order hat geplaatst, hat ik hem in mijn huis binnen een week bijna. Daar tussen kreeg ik steeds updates en een tracker die heel goed werkte. Het pakketje kwam aan super goed ingepakt, niks was gebroken en hat zag er heel leuk uit. Was er allemaal heel blij mee en heb nog een keer besteld!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Fijne fysieke winkel, voldoende keus en indien gewenst adviezen. De online shop is elke keer weer een fijne ervaring als het pakketje binnen komt.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Haag

heel tevreden

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Heerlijke producten en snelle service!

Al vaker hier besteld en altijd alleen maar goede ervaringen. De producten altijd van goede kwaliteit en precies zoals omschreven. Snelle verzending en goed verpakt. Kortom; top!

Geweldig!

Ik voelde me uitgerust en blijk bij Ananda. De verkoopster was heel aardig en behulpzaam

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.