Fijne winkelervaring.

Zo’n groot, divers en mooi assortiment bij Ananda. Kon het weer niet laten mezelf te tracteren op een paar kleine cadeautjes!

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Prachtige en uitgebreide winkel. Zeer deskundige, vriendelijke en bereidwillige personeelsleden.

Fijn en rustgevend

Ik was voor het eerst in de winkel in Utrecht en het was fijn en rustgevend om daar te zijn. Ik kom zeker een keer terug!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Prachtige winkel & vriendelijk personeel

Winkelen bij Ananda’s is altijd een fijne ervaring. Mooi ruim assortiment voor alles spiritueel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben een erg tevreden, vaste klant.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg, Den Bosch

warm

Heel fijn, gezellig en vriendelijk geholpen, met afekenen. Een warme rustige, vredige sfeer met binnenkomen.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Steeds iets nieuws voor mijn verzameling

Meestal vind ik wel iets nieuws, vooral kleinere stukken wat voor mij een uitgangspunt is

vlot geholpen

Ik werd vlot geholpen en vond snel wat ik zocht.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Favorite winkel in de stad

De sfeer in deze winkel is super. De medewerkers heel behulpzaam en producten erg variërend.

Fijn geholpen

Zowel met het meebedenken van een kado als de interesse en het fijne gesprek bij de kassa

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

super!

Deze winkel was mij al bekend maar nog nooit langs geweest. Voor het eerst mijn bezoekje in Utrecht gebracht en wat een prachtige winkel, groot en daardoor ook een groot aanbod met echt van alles! De dames die aan het werk waren ook echt vriendelijk en behulpzaam. Rustige sfeer waardoor ik fijn kon mijn gang kon gaan en op mijn gemak de juiste edelstenen kon uitzoeken die ik nodig had. Ik raad deze winkel zeker aan en ik kom zeker nog terug!

Prachtige mooie spullen

Super goed verpakt, met een persoonlijke touch. Snel geleverd. Super blij mee bedankt

1 woord geweldig.

Ga iedere week even langs Ananda. Ze krijgen ook iedere week nieuwe dingen binnen, wat betreft spirituele tijd en edelstenen. Personeel is ook zo vriendelijk en ze helpen je graag. Top echt een aanrader.

Supermooie winkel

Toen ik de winkel binnen liep voelde het als thuiskomen… fijn gevoel kreeg ik

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Super snelle levering en netjes alles verpakt en natuurlijk dit leuke extraatje dat er bij zit en handgeschreven kaartje heel persoonlijk ik raad het iedereen aan

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Ik hou van jullie winkel

Ik heb hier al zoveel mooie cadeaus voor anderen en mijzelf gevonden, wow

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Super nette winkel en ontzettend vriendelijk en vrolijk geholpen

Zie boven

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Doordat een bestelling kapot was geleverd heeft Ananda de optie geboden op een zelfde soort exemplaar te versturen, geld terug of wat anders uit te zoeken. Top service, twee dagen later had ik een nieuw exemplaar van de agaat vlinder. Dankjewel!

• Mijn favoriete Ananda is: Online

De zoutlampen zijn geweldig!

De zoutlampen geven zo mooi licht. Heel sfeervol en rustgevend in huis. Prijsverhouding voor de formaat van de zoutlampen is goed. Heel erg blij mee!

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Het is altijd fijn om in de winkels van Ananda te zijn. Alles is mooi geëtaleerd en de energie voelt heel prettig.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag, Tilburg

Heerlijke spiri winkel

Graag ziek ik stenen en cadeautjes uit bij Ananda

Blij ermee

Top, zeer leuke winkel.

Ik kom uit Zandvoort, en ik ga geregeld even op de fiets naar Ananda, gezellige winkel, mooi assortiment, prettige en vriendelijke medewerkers. En goede uitleg als je wat wil weten. Altijd fijn om weer even heen te gaan, en ook om wat te kopen. Zeker voor een kado aan iemand. Ja, een sfeervolle winkel.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Ontzettend leuke inspirerende winkel!

Wat rommelig maar dat hoort er eigenlijk wel bij. Wat me wel opviel dat er klanten bellend rond liepen:)

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Wát een heerlijke winkel!!

Zo fijn om binnen te stappen in 'mijn wereld' en daar van álles tegen te komen waar ik energie van krijg en waarbij ik de tijd en mogelijkheid heb en krijg om te voelen wat er op deze dag bij mij past om mee naar huis te nemen. Wat een enorme collectie aan diverse producten!! Ik vond een 'kaartendeck' over 'Kracht van je Innerlijke Godin' een thema waar ik juist veel mee bezig ben op dit moment. Blij dus! Mooi ook dat je Kaartendozen/Orakelsets, die je zelf nooit meer gebruikt, kunt inleveren en er nog iets voor terugkrijgt, die daarna door hen dan 2-de hands aangeboden kunnen worden. Enige nadeel was dat het, door de langere rij, bij mij wat lang duurde bij de kassa, maar alles wordt ook heel zorgvuldig ingepakt (wanneer het bv om een cadeautje gaat).

Fijne sfeer, fijne medewerkers

Groot aanbod en goede verdeling in het aanbod

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.