Laden reviews...
812 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een ruime selectie en hoge kwaliteit van de producten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Leveringen verlopen snel en betrouwbaar. De winkelervaring is over het algemeen positief.
Duidelijke uitleg op mijn vraag over mijn prachtige gekochte windgong
Suzanne Wijker
IJmuiden
Ananda Utrecht is echt een fantastische winkel! Alle meiden die er werken zijn super lief en behulpzaam! Pas wel op als je hier naar binnen gaat "om ff te kijken" want je gaat gegarandeerd alles willen kopen!!
Amy van Kooij
Amersfoort
voel me er altijd gelijk thuis, vooral meisje met krullen die er werkt is echt geweldig, zo klantvriendelijk <3 love ananda
Coralie Van Beijnum
utrecht
Prachtige winkel, vriendelijk personeel. Dat wordt zoeken naar smoezen om vaker te komen. :-)
Rika
's-Hertogenbosch
Vriendelijk,behulpzaam,veel kennis van edelstenen had ze Top
Maria Van Dijk
Tilburg
Een super leuke winkel kom er regelmatig wordt van deze winkels echt rustig van vooral als ik een drukke dag hebt gehad veel mooie stenen
Online, Haarlem
Martijn
Beverwijk
Nu bij 2 locaties geweest, Den Bosch en net geopend winkel in Amsterdam. Prachtig winkel waar je tot rust komt. Groot assortiment, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader.
NvHS
Kerkdriel
Heerlijk was er met de opening fijne sfeer en lieve leuke dames en tuurlijk fijne spullen waar ik veel plezier aan beleef en boek van Teresa v Avila veel geld uitgegeven....joepie!!! Gonny Quist
Gonny Quist
Amsterdam
Een boek gekocht en een natuursteen. Twee keer teruggegaan op 1 dag en zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Prijs/kwaliteit verhouding en net dat beetje extra wat word gegeven. Een persoonlijke tijdelijke tattoo schildering indien gewenst en een reiniging werden aangeboden.
Carla
Amsterdam
Mooie winkel. Was er voor het openingsweekend. Er waren geen goodybags meer. Voor niemand. Totdat blijkbaar de juiste blondine het vroeg, die kreeg namelijk wel. Enig. Maar doe dat niet waar je andere vragende klanten bij staan ;)
Franka van den Berg
Beste Franka,
Dank voor je review. En dank voor het compliment! We hebben erg hard ons best gedaan om er een mooie en inspirerende plek van te maken.
Wat betreft de goodiebag, hiervan waren 200 stuks beschikbaar. En inderdaad op was op... Er stond een vrij grote rij nog voor opening dus dan kan het hard gaan. Ik vermoed dat de dame in kwestie wellicht die van haar vergeten was of iets dergelijks? Hier zal ongetwijfeld een verklaring voor zijn geweest. Daarbij komt het feit dat er een minimaal te besteden bedrag aan verbonden was. Dit kan misschien ook nog een rol hebben gespeeld?
Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid geeft. Nogmaals dank voor je feedback; die helpt ons om onze evenementen steeds verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer!
Zonnegroet,
Jill van team Ananda
hallo ik vind jullie winkwl echt heel mooi ik word ook heel rustig in jullie winkel dat komt omdat ik heel gevoelig vooe edelstenen ben ik kom zeker nog wel naar jullie winkel en neem ik mijn vrindin cynthia mee groetjes en lieve kroelekopjesen pootjevan Lotus
Haarlem, Den Haag, Amsterdam
eline brutel
Middenbeemster
Nieuwe winkel in de pijp. Tijdens de opening een kijkje genomen en naar huis met een mooie ketting en zeer bruikbare en goed gevulde goodie bag. Nogmaals dank hiervoor.
Jolanda
Amsterdam
Ik was bij de opening van Ananda Amsterdam. Erg leuk en een mooie winkel met een leuk assortiment. Zeker een aanrader. Ik ging al eens naar andere filialen in andere steden. Dan ging ik echt speciaal voor Ananda naar de desbetreffende stad. Erg blij dat er nu ook een vestiging in mijn stad zit!
Seléne
Amsterdam
Ik houd van deze winkel! Je vindt er altijd iets en wordt supergoed geholpen
Haarlem, Amsterdam
Anna
Amsterdam
Perfect geholpen, enorm divers aanbod en prachtige kwaliteit!
Marjolein
Ruime keuze aan edelstenen
Haarlem, Utrecht
Karen
van Ede - de Jong
De nieuwe winkel in Amsterdam is een nieuw lichtpuntje in de stad. Zoveel mooie edelstenen en andere prachtige producten. Wat een fantastische aanwinst voor Amsterdam. Ik heb al zoveel fijne producten gekocht bij Ananda.
Den Bosch, Amsterdam
Kay
Amsterdam
Zeer vriendelijke werknemers, altijd uit om je het beste advies te geven
28 June 2026
Sybrand
Den bosch
Hoewel ik al heel wat jaren bij Ananda kom, merk ik dat ik steeds minder kom omdat honden niet gewenst zijn. Hoewel ik aan de ene kant begrijp dat je niet wil dat honden tegen de mooie producten staan te plassen (maar ja hoe vaak zou dat gebeuren), vind ik het bij een winkel als Ananda vreemd dat zij niet welkom zijn. Juist ook omdat honden zo geaard, spiritueel en voorvoelend zijn. Eigenschappen die naar mijn idee bij het gedachtegoed van Ananda thuishoren.
27 June 2026
Herdien
HAARLEM
Regelmatig kom ik bij Ananda, al is het alleen maar om even te ervaren wat een goede energie hier aanwezig is. Grote collectie mooie producten. Zeer vriendelijk en ervaren personeel. Kortom een aanrader voor een bezoek!
27 June 2026
Tineke
Haarlem
Vriendelijk personeel en behulpzaam. Laatste keer leverde ik een cadeaubon in, en de computer weigerde, dus moesten we een andere oplossing zoeken. Is toch nog goed gekomen.
26 June 2026
Rina
¨s Hertogenbosch
Als je iets moois zoekt, slaag je vrijwel altijd bij Ananda. Vriendelijk personeel, overzichtelijke winkel en als het nodig is wordt er met je meegedacht. Top!
26 June 2026
Tom
IJmuiden
Vriendelijke ontvangst, nemen alle tijd om een cadeautje in te pakken. Wat ze overigens heel leuk maken. Grote winkel met veel keuze. Hier slaag je zeker voor een cadeautje voor jong en oud.
25 June 2026
Gisela
Haarlem
Bij Ananda kom ik altijd wel met iets buiten, steeds ik de winkel bezoek kom ik wel iets tegen wat enorm resoneert of waar ik daarvoor wel eens aan dacht. Als het geen armbanden zijn, edelstenen of wierook is het sowieso een interessant boek of een fijn klinkende klankschaal. Super vriendelijke bediening ook in Tilburg. Altijd een nieuwe ervaring ✨
24 June 2026
Nick
Beerse / België
Ik was aangenaam verrast toen ik afgelopen zondagmiddag Ananda in Utrecht binnen wandelde. In mijn beleving een klein winkeltje met een kleine hoeveelheid aan spirituele boeken, bloedmooie mineralen en hebbedingetjes. Ik kwam tijd en ogen tekort. Zoveel moois nog op mijn dooie gemak te bekijken bij Ananda tijdens mijn volgende bezoek aan Utrecht.
24 June 2026
Beatric
Rhenen
Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.
Anegang 13
2011 HR Haarlem