Rustgevend

Je kunt echt even ontsnappen aan de drukte van de stad in deze fijne winkel. Personeel is altijd super behulpzaam, geduldig en vriendelijk. Echt een fijne ervaring en de artikelen zijn erg mooi.

Prachtig mooi

Mooie stenen, leuk ingepakt met een kadootje. Heel blij mee

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Gewoon goed

Heel mooi

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Fijne persoonlijke 'service' :-)

Fijne persoonlijke 'service' :-)

Altijd fijn bij Ananda

Fijn advies en goeie service. Prettige plek om te zijn midden in de drukke stad :).

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Super, klantvriendelijk en behulpzaam.

Oprechte, aandacht en er wordt mee gedacht zonder oordeel. Een van mijn beste momenten van een helaas slechte dag

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg, Den Bosch

“Ananda heeft een fijne indruk op mij gemaakt

Een fijne winkel met een eigen sfeer. Het contact met de klantenservice verliep prettig en soepel, alsof alles vanzelf ging. De bestelling was met zorg verpakt, waardoor het uitpakken bijna een klein feest werd. Al bij al een fijne winkel met ontzettend goede service, ik kom zeker nog een keer terug!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Den Bosch

Goede ervaring met de klantenservice

De selenietschaal die ik had besteld was helaas beschadigd tijdens het transport. Door een snelle actie van de klantenservice en het personeel van de winkel in Utrecht kon deze binnen een dag geruild worden voor een onbeschadigd exemplaar.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Lieve mensen, mooie winkels.

Ik kom graag bij Ananda, zowel in Tilburg, de stad waar ik werk en in Haarlem de stad waar ik woon. Er werkt prettig personeel dat weet waar ze het over hebben. En er hangt een fijne ontspannen sfeer. Het aanbod is groot en divers. En je kan ook gewoon even binnenwandelen en rondneuzen zonder dat er iemand meteen komt vragen of ze je kunnen helpen.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Altijd geslaagd

Altijd heerlijk winkelen. Fijne winkel.

Fijne winkel

Kon op mijn gemak de winkel doorlopen zonder storen. Mooie producten en fijne rustige sfeer. Ben goed geslaagd.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Erg blij met mijn bestelling, er zat een lief persoonlijk kaartje bij en een klein extraatje. Heel erg gewaardeerd. Ik wilde later nog iets toevoegen aan mijn bestelling, terwijl ik al betaald had. Dit was geen probleem, ik kreeg netjes een betaallinkje via de mail. Super!

Heel goed.

Mooi en goed verpakt. Goede communicatie.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

bijzonder prettig

Het is heerlijk rondkijken, goede uitleg waar nodig en ik heb weer een mooi product.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Goed verzorgd snelle aflevering mooi product.

Ik heb die dag daarvoor in de winkel zelf een yogamat gekocht en men vertelde dat ik ook punten spaarde. Ik kon mijn account niet vinden. Wellicht iets niet goed ggegaan met mijn mailadres, Vriendelijke groet, Jacqueline Hokke PS; bedankt voor de leuke attentie!!

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

De klantervaring online is leuker dan in de winkel.

Ik winkel graag zowel online als in de fysieke winkel. In de winkel vind ik het heerlijk om rond te struinen en producten te zien en vast te houden voordat ik iets koop. Toch merk ik verschil in de ervaring. Bij een aankoop van rond de €100,- moest ik bijvoorbeeld zelf vragen om een tasje en werden de zware kaarsen samen in één tas gedaan, waardoor ik de rest in mijn eigen handtas moest meenemen. Toen ik later een ontbrekende kaars online bestelde – voor slechts €15,- – was ik aangenaam verrast door de zorg en aandacht waarmee het pakket was ingepakt, inclusief leuke extraatjes. Dat voelde heel persoonlijk en gastvrij. Het zou fijn zijn als de fysieke winkel dezelfde aandacht aan de klantervaring besteedt als online. Juist dat persoonlijke tintje kan het winkelen in de winkel nóg leuker maken

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooie plek om dichterbij jezelf te komen.

Fijne ambiance & mooie cadeaus

Zo'n fijne plek.

Het voelt alsof je in een andere wereld stapt wanneer je de winkel binnen komt, even weg van de drukte en chaos van buiten. Voor mij een reden om regelmatig even binnen te stappen bij Ananda! Fijne vriendelijke medwerkers vol kennis over de producten. Zeer ruime, veelzijdige collectie aan prachtige producten.

Goede services

Goede services

Prachtig

Mooie aankoop van een prachtige monnik , staat zo mooi in mijn appartement, missie geslaagd Liefs Ellie

Voortaan iets beter opletten

Nee nee, niets negatiefs want ik heb super gescoord, Alleen zag ik achteraf pas dat jullie een winkeltje in Den Bosch hebben en wat is nou leuker dan je spulletjes in de winkel uit te zoeken? Dus de volgende keer wacht ik even tot ik de tijd heb om lekker een poosje bij jullie te komen struinen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Fijne winkelervaring.

Zo’n groot, divers en mooi assortiment bij Ananda. Kon het weer niet laten mezelf te tracteren op een paar kleine cadeautjes!

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Prachtige en uitgebreide winkel. Zeer deskundige, vriendelijke en bereidwillige personeelsleden.

Fijn en rustgevend

Ik was voor het eerst in de winkel in Utrecht en het was fijn en rustgevend om daar te zijn. Ik kom zeker een keer terug!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Prachtige winkel & vriendelijk personeel

Winkelen bij Ananda’s is altijd een fijne ervaring. Mooi ruim assortiment voor alles spiritueel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben een erg tevreden, vaste klant.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg, Den Bosch

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.