Mooie producten

Er zijn bij Ananda altijd nieuwe mooie producten en mooie stenen waar je uit kan zoeken, welke bij jou past.

gewoon goed

alles zit netjes verpakt komt goed aan dankjewel ananda dat jullie er zijn

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Mooi fluoriet katje

Het fluoriet katje dat ik binnenkreeg is adembenemend mooi. Prachtig als cadeau voor de kattenliefhebber, maar zeker ook voor jezelf!

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Een fijne sfeer en vriendelijk personeel

De winkel heeft een aardige collectie stenen en niet al te dure ceremoniële cacao.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Prachtige winkel met een uitstekende klantvriendelijkheid

Ruim assortiment, klantvriendelijk en aardig personeel met ieder z’n specialisme Heb er genoeg leuke edelstenen gehaald☺️

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht, Den Bosch

Voor mij is deze winkel als een betoverde poort naar de wereld van magie en meditatie.

Ik ben dol op deze winkel en ken hem al van toen het een klein winkeltje was op de eerste locatie. Ik koop er al 10 jaar mijn kristallen, wierook en meer. Het zit in mijn hart en dat zal altijd zo blijven. Goede service en een ontspannen sfeer.

Prima! Mooi ingericht, fijne ervaring

Je kan op je gemakt door de winkel heen en er is een heel uitgebreid assortiment.

Altijd tevreden

Ik wordt in deze winkel altijd goed geholpen; vriendelijk, geduldig, behulpzaam en met kennis van zaken.

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Wat een verrassing om deze mooie winkel te vinden.. en ook nog de kaarten die ik zocht. Ik kom graag weer eens terug

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

De winkel is spiritueel maar tegelijkertijd heel nuchter daar hou ik van

positieve energie

Erg leuk als ik ga genieten

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Fijne winkel met goede energie

Fijne winkel met goede energie. Behulpzaam en betrokken

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Super mooie winkel met leuk personeel.

Er hangt een hele fijne rustige sfeer en je wordt snel goed geholpen

Positief

Alles netjes en goed verpakt en met leuke extra's. Bedankt :)

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Hele fijne winkel met een mooi assortiment.

Zeer binnenkort ga ik weer langs! De stenen collectie is erg uitgebreid

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

inspiratie

Bij binnenkomst voel ik me al meteen in de ban van.... Kleindochter heeft wat mooie stenen uitgezocht en daar was ze heel blij mee.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Ik vind het een heerlijke winkel

Het aanbod is geweldig, medewerkers over het algemeen ook erg behulpzaam. Bij sommige mist de informatie en is zonde dat ze dit niet aan een collega vragen. Gemiste kans.

Thuiskomen

Ik kom altijd in een soort snoepwinkel terecht en voel me ook altijd thuis. Je wordt vriendelijk geholpen, vragen worden beantwoord en het is gewoon gezellig.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem, Utrecht

heel goed

vriendelijk en behulpzaam personeel , goede uitleg van de produkten, groot assortiment ,

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Fijne Winkel en je wordt fantastisch geholpen!

Een heerlijke winkel waar je in een lekkere sfeer op je gemakje rond kan kijken. Met lief personeel dat je heel fijn met je meedenkt. Ik kom er graag!

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht, Den Bosch

Mooie bezorging

Besteld producten naar verwachting, snelle levering en attente welkomscadeautjes van Ananda!

Fijne mensen fijne winkel

Een oase van rust in het centrum van Tilburg

Fijne zaak

Een mooie winkel met een groot assortiment. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Uitstekende winkel

Ik ga graag naar de winkel in Utrecht. Het personeel is erg vriendelijk en het assortiment blijft variëren

Geweldige winkel

Voor het eerdt ontdekte mijn man en ik de winkel in den Bosch. Wat waren we entousiast dat er een winkel als deze " in de buurt" zat. We hebben heerlijk meer dan een uur rond gesnuffeld en we zijn zeker niet met legehanden naar huis gegaan. Thuis onze vruenden op facebook ingelicht dat we jullie geweldige winkel hebben gevonden. Wat jammer dat jullie inietin Oss zijn neersgestreken. Maar den Bosch is voor ons ook toppie

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.