Slecht

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en de track en trace code die ik doorgestuurd heb gekregen doet het ook niet.

Zeer tevreden!

Mooie stenen besteld voor mijn zoon, leuk verpakt met iets liefs erbij. Makkelijk bestelproces, zeer tevreden!

Fijne ervaring

Via de webshop een aantal producten gekocht. Deze zijn snel verstuurd en goed verpakt. Tenslotte nog een klein cadeautje erbij gekregen wat deze ervaring met een dikke 10 afsluit.

Fijne winkel

Voorheen altijd bij de locatie in haarlem geweest. Voor het eerst besteld. Alles netjes ontvangen. Goed verpakt. Verpakkingspeanuts van afbreekbaar materiaal. Water er op en het smelt. Zondags besteld, woensdag ontvangen. En heerlijke wierrook om te proberen gratis gehad.

prettige ervaring, goede website.

Na de bestelling, snelle levering. Keurig bezorgd.

Niet de beste.

Het is wel echt een hele mooie webshop (online) ben namelijk nog niet geweest in hun winkel. De minpunt is dat je minimaal 20 euro moet uitgeven en ook verzending is ook nog is ongv. 6 euro. dus dan geef je bijna de helft van wat je koopt uit voor alleen verzendkosten. Hun normale shop zou ik wel bezoeken maar zoals ik al zei. hun webshop is wat minder.

een prima webshop alles op tijd binnen

Alles keurig ingepakt en volgens het plaatje op de website, daar kan altijd een verschil in zitten zoals er netjes bij gezet wordt. Keurig de volgende dag geleverd. Helemaal goed

Snelle levering, bestelling leuk verpakt en nog een verrassing erbij ook. Leuk!

Mooie spullen, snelle levering, bestelling leuk verpakt en nog een verrassing erbij ook. Leuk! Ik kom zeker bij jullie terug!

goede service, snel geleverd

Heel goed!

Het is snel verstuurd en ontvangen en er zat ook een lief kaartje bij met een korte tekst. Heel erg tevreden!

Hele aardige mensen

Ik ben al vandaag in hun nieuwe winkel in Utrecht geweest. Het is een hele mooie winkel geworden! ze zijn er heel aardig een hebben veel leuke spullen voor een betaalbare prijs maar toch nog hele goede kwaliteit!

Tevreden!

Mooie artikelen, goede service, snelle levering

Prachtige producten en zeer persoonlijke bezorging!

Dank voor het cadeautje en lieve kaartje! Erg blij met de producten!

Groot assortiment, fijne prijzen

Geweldig!

Snelle levering van prachtige edelstenen. Leuk met een persoonlijk berichtje erbij! Zeker aan te bevelen...

Snel en makkelijk besteld.

Dit is mijn eerste bestelling geweest op deze manier (click&connect) en dat is goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus en stond snel klaar. Één ding vroeg ik mij af. Ik had een opmerking geplaatst (het was een cadeau). Ik was het zelf vergeten na te vragen of het ingepakt kon. Ik had gehoopt dat mij gevraagd werd of het ingepakt kon worden, wat volgens mij wel gebeurt als je in de winkel wat koopt.

Geweldige service & kwaliteit!

Blij verrast, 's avonds bestelling geplaatst de volgende ochtend kon het al opgehaald worden. Ontzettend lieve en goede service met top kwaliteit producten!

goed produkt

was naar verwachting en van goede kwaliteit

Kwaliteit, liefdevol...

On-line een aantal items besteld. Mail ontvangen met dagen/tijden om op te halen. Kwalitatief mooie items verpakt, in een tasje met als liefdevol cadeautje wierrook en een hand geschreven kaartje.

Mooie producten, zeer goede meedenkende service

Erg fijn dat er werd meegedacht in andere oplossingen toen leek dat het bestelde product niet aanwezig was. Uiteindelijk werd ik blij verrast toen bij afhalen bleek dat het product toch nog te vinden was! Bedankt voor de moeite!!

Prima en snelle service

‘S avonds besteld, de volgende dag lag het al klaar.

Prachtige producten met zorg en liefde ingepakt

Dit was mijn eerste bestelling bij Ananda, maar zéker niet mijj laatste! Wat een prachtige producten en met zoveel zorg en liefde ingepakt! Er zat zelfs een klein cadeautje bij!

Persoonlijk en klantvriendelijke service

Bij Ananda voel ik mij erg welkom, wordt altijd vriendelijk en servicegericht geholpen en kom/bestel er graag fijne, mooie producten.

Mooie ervaring.

lief kaartje bij de bestelling. Veel aandacht. Dank!

Makkelijk bestellingen keurig een mailtje wanneer de bestelling opgehaald kan worden

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.