Goed en snel geregeld, vriendelijk personeel

Goedkoop en snelle levering

Goedkoper dan de concurent in mijn eigen woonplaats. Snel.geleverd en opgehaald. Ook op zaterdag.

Snel, betaalbaar, duidelijk.

Voor het opruimen van onze woning een 10 kuub container besteld. Werd geleverd op de verzochte datum (zaterdag) en ook weer keurig op de verzochte datum opgehaald. Zeer vriendelijke chauffeurs, handige website, snel en makkelijk geregeld. Heel fijn.

Blij verrast met een bloemetje aan huis nadat ik een puincontainer had besteld. Container goed geplaatst en op tijd na mijn telefoontje weer opgehaald . Prima geregeld. Geen gezeur.

Snelle levering en snelle ophaal

Snelle levering volgens afspraak

Snel geleverd en qua prijs de goedkoopste

Geweldige service

Afspraken correct nagekomen. Als verrassing fruitkist ontvangen.

Het leveren was prima maar ophalen heeft 10 dagen geduurd

Heb gemaild dat de container opgehaald kon worden is niet op gereageerd. Gebeld men zou de volgende dag komen maar na een week nog niet opgehaald nogmaals gebeld en toen is de container opgehaald

Geweldig adres ! Betrouwbaar en correct!!

Doen wat ze beloven!

uitstekend

vriendelijke chauffeur, duidelijke afspraken, al aantal keren gebruik gemaakt van de maton groep. allemaal prima ervaringen. gr john.

Zeer goede service. Komen afspraken na. Goede prijs. Wanneer ze niet op de gewenste datum (na 1 dag) kunnen leveren netjes contact. Zeer positief!

Heel snel

Zie boven

Zeer goede service en aardige en behulpzame chauffeur Bedankt H.van Mill

Netjes op tijd geleverd

2e container in korte tijd beide zowel levering als ophalen prima verlopen. Ook al aanbevolen aan vrienden

Afspraken omtrent levering en ophalen kunnen beter

Goede contacten alleen zitten niet alle medewerkers op een lijn wat betreft de tijd dat een container wordt afgeleverd en opgehaald.

duidelijk, goede service en afspraken

Zowel telefonisch als via de site goed geholpen aan de juiste afvalcontainer. Gemaakte afspraken zijn duidelijk en betaalbare prijzen biedt Maton Groep

niet geweldig

de planning aldaar geen uitblinker. Het ophalen van grof vuil was moeilijk aan te geven door matton. verschillende keren moeten bellen. ondanks beloften niet komen.

Prima afspraak met leveren en ophalen!

Levering uitstekend ophalen mag sneller

Erg gemakkelijk om via de site een container te bestellen. Dag en tijd werden goed nageleefd.

Goed geregeld

Ok

De plaatsing van de container is een paar dagen uitgesteld door de drukte. Uiteindelijk een mooie container gekregen en een mooie bos bloemen. Dat is nog eens service !!

Lever afspraken niet nagekomen

Bij tijdige bestelling vereiste levertijd aangegeven. Deze is bevestigd. Zelf 2x gebeld op betreffende datum en alsnog niet geleverd. Er is totaal geen initiatief door Maton genomen. Door te laat leveren problemen gehad met inzet van gehuurde graafmachine. Langere tijd moeten huren.

Netjes zoals besproken

Van Hilststraat 5