Prima, alles volgens afspraak geregeld.

Bestelling plaatsen en alles regelen via de site werkt heel goed. Contact om op te halen prima.

Vriendelijke en zeer vlug geholpen. Super prijs in vergelijking met andere.

goede container zeer slechte planning

de container was prima alleen er zijn geen tijdsblokken om te kiezen hoe laat hij geplaatst wordt of opgehaald mijn container werd een dag later opgehaald zonder overleg toen ik belde kreeg ik de mededeling dat het "te druk was'' dat is niet mijn probleem denk ik dan de stratenmaker moest de andere dag vroeg aan de slag en die moest ik nu gaan bellen dat het niet kon erg slecht

De container werd vroeg op de gevraagde plaats geplaatst door een aardige chauffeur

simpel en goed

Ze doen wat ze zeggen.

Er werd goed gereageerd.

super goed netjes en vriendelijk

stipt volgens afspraak en netjes op de stoep gezet bij mijn 89 jarige schoonmoeder,nadien ook weer opgehaald vlg afspraak!! fijn gegaan.

vriendelijk, snel en nauwkeurig

chauffeurs zijn vriendelijk, snel en nauwkeurig

Container geleverd en opgehaald op moment van bestelling

Container geleverd en opgehaald op moment van bestelling

Prima, goede prijs-kwaliteit verhouding

We moesten helaas vrij lang wachten voor het ophalen. Maar dat snap ik gezien de corona drukte.

Makkelijk te bestellen

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling.

Al meerdere keren dit jaar een container besteld bij Maton. Wel zit er in hun website een bug want een eerder bestelde container (3 weken van tevoren) en betaald, zat totaal niet in de reservering. Het werd wel snel opgelost. De laatste keer kreeg ik zelfs een 4m3 voor de prijs van een 2m3 (deze had ik besteld)

Alles is goed verlopen

Snelle levering en met het ophalen ging het ook prima.

Prima geregeld

Maton heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Container makkelijk te bestellen en het ophalen is ook zo geregeld. Goede service dus.

Helaas 2 keer meegemaakt dat ik ruim vantevoren via de site een container besteld en betaald. Op de

Site is soms niet helemaal goed. De rest perfect

Gaat allemaal heel makkelijk

Het gaat allemaal heel makkelijk. Enige nadeel was dat je geen tijd af kunt spreken wanneer ze de container komen brengen.

Keuring op tijd gebracht en opgehaald

Nadat ik rechtstreeks met de chauffeur had gebeld is de container dezelfde middag nog opgehaald. Hierdoor geen last dat straat-wijk bewoners nog afval in de container konden deponeren. Hierdoor bleef de lading hoogte binnen de norm die de chauffeur had door gegeven.

Makkelijk te bestellen, afspraken nagekomen

Makkelijk bestellen via de site. Laten ophalen was ook snel geregeld. Goede service

Zeer snel geleverd

Goede service voor een goede prijs

Na de huur van een eerste container bij Maton groep, die netjes volgens afspraak was geleverd, had ik een wisselverzoek gedaan voor een tweede container. Hiervoor ontving ik een betaalverzoek via SMS en werd de levering van de tweede container ingepland. De levering van deze tweede container verliep niet helemaal vlekkeloos en kwam niet op het moment dat we hadden afgesproken. Na contact te hebben gehad met Maton is het alsnog zeer netjes opgelost. Ik zou deze partij dus zeker aanbevelen! Vriendelijke medewerkers die met je mee willen denken en er alles aan zullen proberen te doen om een oplossing te bieden.

Goede service & levering zoals afgesproken.

Prima geen moeite was teveel!!

Zie hierboven

Was er goed

Klantvriendelijke telefoniste, chauffeur zet de container perfect weh

Zeker aan te bevelen.

Zeer tevreden.werd netjes tewoord gestaan aan de telefoon. Chauffeur was vriendelijk, en plaatste de container netjes zoals gevraagd op de oprit. Container werd ook weer netjes op de gevraagde tijd ophaald. En voor een betaalbare prijs.

Super servive

Van Hilststraat 5