Helemaal goed!

Goed bereikbaar, goede prijzen en aardige chauffeur!

Superservice

Na bestelling snel geleverd, ook verlenging was geen probleem

Geheel volgens afspraak

Online de container geboekt en zeer tevreden alles is gegaan zoals op de site vermeld wordt

Zeer goede service en netjes op tijd .

Prima,zowel bezorgen als ophalen.

Uitstekend geregeld en netjes op tijd

Prima gegaan, geheel volgens afspraak

Klantvriendelijk, goede service

Containers volgens afspraak geleverd, met alle wensen wordt rekening gehouden. Als dank nog n bos bloemen gekregen van Manon. Top

Gewoon geweldig, we zijn uitstekend geholpen

De container werd op tijd bezorgd en ook snel weer opgehaald, ondanks de drukte ivm de Corona maatregelen. De chauffeur hielp zelfs nog met wat extra zwaar afval op de container te tillen. En dat alles tegen een scherpe prijs! Aanrader!

Prima service en prijs

Paar dagen voor de verbouwing van onze badkamer snel een container regelen kan bij Maton. Vrijdag gebeld en maandag bezorgd tegen een goede prijs. Via de buren herbergier gekregen om bij deze firma te bestellen omdat ze goede service verlenen. Na de verbouwing gebeld om de container op te laten halen. Deze werd op de afgesproken datum opgehaald en zowel voor het plaatsen en ophalen van de container hoef je niet thuis te zijn. Nogmaals prima service van Maton.

Duidelijke communicatie en afspraken werden prima nagekomen.

Gevraagd om de container op een bepaalde datum te plaatsen en dat ging prima. Het ophalen liep enige vertraging op maar is goed gekomwn

Snel en vakkundig geplaatst en opgehaald

Geheel volgens afspraak geleverd en opgehaald.

Perfect snel en keurig.

De service en snelheid van maton was uitstekend. Bak werd keurig afgeleverd en snel weer opgehaald naar ophaalverzoek. Prima service via de telefoon toen we nog wat vragen hadden. Werden keurig en snel beantwoord.

Heel prettig bedrijf, snel en betrouwbaar

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, goede prijs/kwaliteit verhouding, super service! Volgende keer weer Maton!

netjes geplaatst, netjes opgehaald

Container was precies onder het raam geplaatst zodat we 'm makkelijk konden vullen.

Goede en snelle service, niet duur

Goede en snelle service, niet duur

Geweldig geregeld

Container werd netjes afgeleverd , ruim van te voren een belletje dat ze eraan komen. Toen ik belde dat ze de container weer konden halen werd ik netjes te woord gestaan met de melding dat het druk was waardoor het iets langer kon duren dat de container gehaald werd > alsnog is de container de volgende dag gehaald > Top service

Prima website, prima chauffeur

Via de website alles goed en snel geregeld. Ruimte voor persoonlijke wensen. Top!

Fantastisch geholpen !

Snelle service met duidelijke communicatie en vriendelijk personeel.

Je word vriendelijk te woord gestaan, en goede service. Prijs/kwaliteit verhouding is super, kunnen weinig anderen tegenop.

Super service

Altijd super dik tevreden

Een goede en snelle service

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd. Ophalen 1 berichtje en verder geen omkijken meer naar. Top geregeld bij Maton!

Levering & ophaal volgens afspraak. Helder communicatie en goede service!

Afspraken werden goed nagekomen

Zeer tevreden. De afspraken werden goed nagekomen en alles is netjes meegenomen. Ik zou de volgende week weer gebruit maken van Maton

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk