Goed!

Komen afspraken na!

Bijna perfect

De communicatie over breng en haal moment liet te wensen overigens omdat er voor het plaatsen en ophalen van de container wat gemanoeuvreer met de auto’s van de buren nodig was. Die waren zo vriendelijk geweest de ruimte met hun auto te blokkeren zodat er geen “vreemden” konden gaan staan.

Op tijd geleverd. Op tijd opgehaald. Aardige en adequate 'klantenservice'.

Super goede service!

Het contact was goed, de container werd binnen een paar dagen geplaatst en netjes weer opgehaald. De contactpersoon en chauffeur waren ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader! Haha

Perfecte service.

Container precies op de gewenste plek gezet en keurig op tijd gebracht en gehaald.

Alles netjes geregeld en transparant, aanrader voor iedereen die een container nodig heeft.

zeer goede service

Container werd keurig op tijd geleverd, op de plek neergezet waar wij hem graag wilde en ook weer netjes opgehaald

Duidelijk, goed en snel!

Duidelijke communicatie, goede prijs(ook buiten hun korting gebied) Aanrader!

TOP!

TOP!

Al jarenlang zeer goede ervaring vooral met chauffeurs Moby en zijn zoon. klantvriendelijk.

Zeer klantvriendelijk.

Aanbellen om te overleggen over de standplaats en meedenken overige de lage kant te plaatsen. Goede prijs.

Snelle en goede service

De container werd snel bezorgd en weggezet waar wij hem wilden hebben! Ook ophalen ging vlot. Fijn bedrijf!

fijn bedrijf en goede prijzen

container besteld mijn vragen werden vlot en goed beantwoord en ook de leveringsafspraak kon naar mijn wens worden afgesproken. Het ophalen ging vlot en op de afgesproken datum

Meedenkend , oplossingsgericht, klantgericht

Super ervaring N container kun je bij velen huren, maar bij Maton wordt verder gekeken dan alleen de container huren Een buurman had “beschadigingen” aan z’n auto overgehouden omdat ie znnauto naast de container had geparkeerd en er vuil uit was gewaaid tijdens n stormachtige nacht. Maton heeft geweldig bemiddeld in de schade oplossen Super prettig En erg attend Er was n n erg fijne attentie asn de deur gezet voor na t vullen van de container Weten wat? Huur ook n container bij MATON

Makkelijk en goede prijs

Goed bereikbaar en goede service.

Supersnelle no-nonsense service

Niks op aan te merken. Prima levering. Eerder dan gepland, maar dat is prima! Ik hou daar wel van

Werkt goed.

De container werd keurig op tijd geplaatst en was ruim voldoende van afmeting voor ons. Alleen het ophalen duurde wat lang (zaterdag geplaatst, de woensdag daarop pas opgehaald) met het risico dat deze of gene er van alles bij gooit. Dit is gelukkig niet gebeurt. Al met al een fijn oplossing zo.

Afspraken perfect nagekomen

Simpel reserveren, goede contacten en juiste serviceverlening.

Snel, vakkundig, goedkoop!

De keuze voor Maton is puur op prijs gemaakt. Goedkoopste in de regio. Goede en snelle service. Goede ervaring uit het verleden. Twee punten die voor verbetering in aanmerking komen: 1 Bereikbaarheid in weekend voor wisselen container 2 Meeleveren van een zeil om dumpafval te voorkomen

Een top Ervaring

Goed en snel geregeld. Helemaal niet duur

Klantvriendelijk, snelle en goede service

Je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld! zeer positief over de afhandeling van orders. Chauffeurs zijn altijd netjes en meedenkend. Container 7 is alweer onderweg en wordt vandaag gebracht. 1 minpuntje is dat ze door de drukte geen tijdsvak kunnen geven wanneer de container wordt gebracht. Al kun je van te voren betalen dus je hoeft niet perse thuis te zijn.

Goede en snelle service!

Goede, snelle service

Op tijd geleverd en opgehaald

Super komt altijd goed goede servies

Good

Last year i rent from you in total 5 containers , only think i have a problem is that other people drop own staff to my container , if you will start renting also some cover , which you can lock with chaine , this will be for sure rented with each container. Service and price was good as always. Rgds, Jaroslaw

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk