Snel, duidelijk en eenvoudig geregeld

Weer perfect geregeld!

Bestellen, betalen en ophalen weer prima geregeld.

Fijne ervaring met Maton

Vriendelijke mensen die de afspraken tegen een redelijke prijs snel oplost.

Doen wat ze zeggen en zeker niet te duur

Helemaal Top!

Alle afspraken keurig nagekomen

Prima! Bij bijna alle bedrijven moest ik kiezen tussen een container van 3 of 6 kuub, maar Maton had ook 4 kuub. Perfect voor mij en het scheelt flink in de kosten. Bij het brengen werd actief overlegd wat de beste plek zou zijn, en de tegels zijn niet beschadigd bij het plaatsen of ophalen. Blij mee.

snel en goede service

Snelle lever- en ophaaltijd

En dag na het boeken werdt de container om 08:00 geplaatst. Na het melden van het ophaalverzoek, was de chauffeur er een dag erna om hem op te halen!!! Altijd goede en snelle service bij Maton!

Netjes

Snelle communicatie. Tijdige levering Veel keuze in formaat

Erg fijn te regelen

Je kan heel handig via internet een container huren. Op internet staat heel duidelijk welke container waarvoor geschikt is. Betalen via ideal. En als de container vol is 1 belletje en hij wordt weer opgehaald. Top!

Groot assortiment, scherpe regio prijzen.

Snelle levering en retour halen. Vriendelijke chauffeurs.

Goed, professioneel, te weinig communicatie

Keurig netjes, goede service en goed materiaal. Ik miste alleen de communicatie over levertijd en ophaaltijd. Ik zou graag zien dat een concrete planning eerder gedeeld wordt en niet pas als ik bel om te checken of de opdracht goed is verwerkt omdat ik niets hoor of zie.

alles prima in orde

Prima geregeld

Alles is goed gegaan.

Attent en klantgericht

Ze zijn zeer attent, nemen even contact op om de plaatsing te bespreken. Met kerst werd er een fles wijn bezorgd. En ook het ophalen verliep prima.

Leveren van container was op afgesproken tijdstip. Op halen had wel sneller gemogen.

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en correct geholpen.

super geregeld

's avonds om 23.00u nog een container besteld, deze werd de volgende dag reeds geplaatst (voor 10.00uur)

Allemaal prima verlopen.

Alles netjes volgens afspraak.

Alles netjes geregeld

Zeer aantebevelen

Makkelijk bestellen, laten leveren en ophalen en de goedkoopste!

Ondanks dat ze het super druk hebben kun je snel een container bestellen en laten ophalen. Het zou een tien zijn geweest als ze van te voren bellen hoelaat hij wordt geleverd.

Goed en niet duur

Prima service!

Niets aan te merken op de service!

Goed en snel geregeld

Snel en goed geregeld met brengen en ophalen

Service zoals het moet zijn

container bestellen via site is makkelijk en duidelijk, verder werd de container op afgesproken tijdstip geleverd, en opgehaald.

Goed, fijn cotact

Ondanks dat druk was omdat vakantie was zijn wij zeer netjes geholpen

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk