Goed geregeld !!!

4m2 container besteld voor sloop en bouwafval, en deze is netjes conform afspraak geleverd en opgehaald.

Niks op aan te merken

Prima service en communicatie. De volgende keer weer bij Maton.

Super geregeld!

Super geregeld allemaal. Top.

Prima service en snelle levering

Snel geplaatste container voldoet ruim aan vwrwachting

Goede prijskwaliteit verhouding

Volgens afspraak gebracht. Ophalen bleek een stuk lastiger: een week later dan gewenst.

Zeer goed service!

Goede opvolging van container afvullen en ophalen / weg voeren.

Snel en goed geregeld.

Snel en goed geregeld, goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle en accurate communicatie.

afgesproken datum en tijd geleverd. Ophalen ging ook snel. Meer dan waard om container te laten komen met een verbouwing

Ben zeer tevreden

Prima en vriendelijke chauffeur

De snelheid van halen en brengen is top

goed, makkelijk, online, prima geregeld

goed, makkelijk, online, prima geregeld! De vriendelijke chauffeur belt als hij bijna in de buurt is en houd rekening met je wensen! Goed en makkelijk geregeld! Na 1 telefoontje ook snel weer opgehaald en de betaling doe je meteen online bij het bestellen van de container dus geen toestanden achteraf ....

Komen keurig de afspraken na

Container in het afgesproken dagdeel geplaatst op de plek die ik had doorgegeven.

Container keurig netjes geleverd door een vriendelijke ervaren chauffeur en ook weer keurig netjes opgehaald zonder rommel achter te laten

prijs / service zeer goed

goede service, komen afspraken na , is niet duur

Perfecte service

Heel erg fijne ervaring met dit bedrijf

Goede ervaringen en zeker als er iets gewijzigd moet worden

Mijn ervaring was goed ik had een container besteld bouw en sloop maar had hem vol met alleen puin belde er over en werd super geregeld deze als puin weg en een kleinere rest afval terug zonder bij betalen

De container werd snel geleverd en op de goede plaats neergezet.

KEURIG OP TIJD GEBRACHT EN GEHAALD, WAS PRIMA

We kregen zelfs een week na plaatsing een bloemetje thuis bezorgd.

super snel geleverd en de voor de laagste prijs

Ondanks de drukke periode toch één werkdag later geleverd.

Zoals altijd op tijd geleverd!! Ook in ons smalle straatje met zo min mogelijk irritatie van andere weggebruikers Top

Gewoon goed

Container is op tijd geleverd en mooi op tijd opgehaald.

Op tijd gebracht en werr snel opgehaald nadat ik dat had gevraagd

Keurig volgens afspraak, helaas wat gebreken

Portaalcontainer 6m2 puin keurig volgens afspraak geleverd en opgehaald. Wel enkele aandachtspunten: - Bij het ophalen van de container zijn er diverse stoeptegels gesneuveld. Helaas was de chauffeur al weg, anders kon ik hem hier op aanspreken. - Tevens kon bij de portaalcontainer de klep niet open waardoor het niet mogelijk is om met een kruiwagen in te rijden.

Ok

Helemaal top!

Een top service! Brengen en halen ging vlekkeloos. Prima prijs/kwalireitcerhouding!

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk