Harmoleweg 4
7482PL Haaksbergen
Jouw nieuwe laptop helemaal naar jouw smaak. Dankzij uitgebreide configurators stel je je droomlaptop eenvoudig samen. Kies zelf je hardware. Ga aan de slag met een laptop die bij je past, en kies de processor, de videokaart, het werkgeheugen, de WiFi-kaart, het besturingssysteem of besturingssystemen, extra accessoires en meer. Info over NovaCustom NovaCustom, voorheen SnaakSystems, is een Nederlands bedrijf, opgestart in maart 2015 door Wessel Klein Snakenborg. Bij NovaCustom, kan je zelf een laptop samenstellen en op maat configureren. Bijna alle hard- en software kan je configureren zoals; geheugen, processor, videokaart, Solid State Drives, Hard Disks, display, toetsenbord en veel meer. NovaCustom levert je laptop in de gehele Europese Unie af zonder extra kosten. Een laptop samenstellen doe je op novacustom.com/nl. Contact [email protected] +31 (0) 85 06 03 123 Harmoleweg 4 7482 PL Haaksbergen Nederland Gratis verzending (EU) - 3 Jaar garantie Wij bieden bovendien de snelste levertijd. Levering vanuit eigen voorraad binnen enkele werkdagen! Wij verzenden verzekerd met UPS. Bovendien bieden wij standaard 3 jaar garantie, waarbij we reparaties gegarandeerd binnen 5 werkdagen afronden.