Geweldige service

Het bestellen, super eenvoudige. Duidelijke site. Snelle bezorging. En bij vragen Snelle respons en goed geholpen.

Snelle levering van een mooi, goed werkend alarmhorloge. Makkelijk en duidelijk contact bij vragen.

Goede app service

Heb contact gehad via de app. Goed geholpen. Uiteindelijk achter gekomen waarom de luxe SOS knop 4G maar 4 uur lang mee ging op de accu. Zat een verkeerde provider in, Simyo nu Simpel gekocht en werkt prima

Meedenkend en snelle levering

Onverwachts een alarm nodig en gelijk besteld maar natuurlijk niet goed gelezen. Volgende dag gelijk een mail gestuurd en m'n bestelling gewijzigd, het was weekend en ik had niet snel een reactie verwacht. Maar kreeg bijna gelijk een antwoord, daarna nogmaals iets gewijzigd en ook dit werd gelijk in orde gebracht. Alarmhorloge werd gebruiksklaar binnen enkele dagen geleverd. Top! Ik beveel dit bedrijf van harte aan

Vreselijk vriendelijk de dame aan de telefoon

Vriendelijk

Duidelijke site. Snel verstuurd en netjes de sos knop geprogrammeerd. Op een andere site was de sos knop € 42,- duurder, dus de prijs is ook nog prima.

Geweldig geholpen!

Telefonisch contact gehad met de vraag wat meer uitleg over de werking van het apparaat. Duidelijke uitleg gekregen en de bestelling meteen geplaatst. De volgende dag was deze al, ingesteld en al, al bij mijn moeder in huis! Werkt geweldig!

Uitstekend product en een zeer goede begeleiding.

Mijn aankoop bij 'mijnSOS' is precies wat ik zocht. Het bevat een Alarm knop welke is voorzien van een eigen Prepaid Simkaart en werkt eigenlijk ongeveer als een apart mobieltje, dus dan ook zonder een maand abonnement. Ook wordt er op uw verzoek het geheel, voor weinig geld, ingesteld. En heeft u vragen, dan staan de mensen heel bereidwillig voor u klaar, een uitstekende service dus. Ik ben er dan ook zéér tevreden mee.

Top product

Fijne sos hanger! Duidelijk betreft stem. Goed de instructies lezen, dan komt alles goed

Top geregeld alweer

prima apparaat

Belangrijk was de ondersteuning en natuurlijk werkt de sos-knop hartstikke goed.

Snel geregeld

Bestelling snel en goed ontvangen

Nog niet in gebruik

Het telefoontje naar Odido voor een simkaartje duurde meer dan een uur in de wacht! Moet nog opnieuw bellen.

positief !!

Horloge werd geleverd met duidelijke handleiding. En bij eventuele vragen achteraf, dadelijk antwoord .

??

Geen idee nog niet gebruikt

Prima afgehandeld

Goede ervaring en goed geholpen

Positief!

Werd fijn te woord gestaan bij telefonisch contact bij mijn vragen.

Test was goed en de eerste melding ook incl gps. Geeft ons een gerust gevoel maar vooral mijn moeder

Uitstekend Top

Goede klanten service, mail word snel naar beantwoord. Deskundig.

Ik draag het horloge pas 1 week, maar tot nu toe alles OK!

Ik ben in die week (gelukkig) niet in een noodsituatie terecht gekomen, dus hoe het alarm dan zal werken weet ik niet.

Eenvoudig in gebruik maar past nadelen

Het luxe SOS horloge is eenvoudig in gebruik maar erg lomp aan een fragiele oudere dame pols. Horloge moet erg vaak opgeladen worden. Min. 1x per etmaal.

Verkeerd product gekregen

Ik bestel een nieuwe accu voor mijn wat oudere noodknop. Krijg ik wel de goede accu maar met een nieuw type stekker! Ik heb bij een telefoon service winkel het stekkertje van de oude batterij op de nieuwe batterij laten zetten. Nu werkt alles weer. Ik had graag een waarschuwing gekregen bij het bestellen.

Bij mijn sos word ik altijd geod geholpen. Vriendelijke mensen en kundig.

Bij mijn sos word ik altijd geod geholpen. Vriendelijke mensen en kundig.

Probleemloos bestelproces, goede service

Bestelproces verloopt probleemloos, vlotte levering. Eerdere ervaring leert dat er goede uitleg en service geboden wordt bij vragen achteraf. Tevreden!

Snelle geregeld!

Vanaf de 1e minuut goed gevoel bij dit bedrijf. Snel en makkelijk contact via WhatsApp. Bestelling de volgende dag in huis!

Spegelt 92

5674CD Nuenen