Uitstekend traject in samenwerking met MijnSOS.no af kunnen lopen voor mijn “ondersteuningsknop”.

Via via kennis genomen van deze mogelijkheid. Vanaf de start van het traject een goed maar ook veilig gevoel gekregen met het bedrijf.

Top communicatie

De bestelde devices zijn binnen maar moeten intern worden getest, voor ingebruikname. De communicatie vooraf met adviseur en de verkoopafdeling ging supersnel en was zeer duidelijk.

Goed ondersteund!

Klantenservice met een hoofdletter "K"

Goede en verzorgde website, klantenservice die goed en op meerdere wijzen bereikbaar is, en waarvan de medewerkers niet alleen steeds adequaat behulpzaam, maar ook nogeens vriendelijk waren ( en dat vind je niet meer bij menig klantenservice.... ).

Pakket nog niet ontvangen

Bestelling nog niet ontvangen

Snelle en deskundige hulp

Vraag over extra lader, prima geholpen

Zekerheid

Simpele no-nonsens persoonsalarm. Met één druk op de knop snel contact. Per ongeluk liet ik het alarm vallen en valdetectie werkt perfect, alarm meteen ingeschakeld. Voor mijn moeder voelt dit alarm als een geruststelling en zekerheid als ik even niet thuis ben. Aanrader dit alarm

is heel goed

is heel goed

Werkt prima

Ga nu met gerust gevoel op stap

Handige en betaalbare alarmknop

+ Eenvoudig in te stellen met duidelijke handleiding + Alarmnummers worden om-en-om kort gebeld, zodat voicemail niet opneemt + App voor instellingen, krijgt meldingen en batterij niveau - Beetje groot - Geen klem o.i.d. meegeleverd, wel een koord voor om de nek - Handleiding mag de vele opties van de app meer toelichten. - GPS functie niet uit te schakelen

prima begeleiding bij aankoop en goede service

Geweldig!

Ik belde met veel vragen betreffende het SOS alarm horloge. Ik kreeg super uitleg en daarnaast nog heel veel tips. Horloge besteld, nog een vraag en weer dezelfde service, volgende dag horloge in huis! Dank je wel Lisette.

Veiligheid in een knop

SOS knop besteld voor 87 jarige moeder. Deze werd zeer snel en compleet geïnstalleerd geleverd. Alle contact nummers staan dus op de knop, je hoeft dus niets te doen. Voor zover we nu kunnen zien is de knop makkelijk te gebruiken, de eerste testronde lukte (3 seconden op grote knop drukken).

Goed advies, snelle levering

Voor onze oma een horloge besteld zodat ze langer zelfstandig kan leveren. Telefonisch goed advies gehad en na levering binnen 10 minuten in gebruik genomen. Ook de duidelijke handleiding helpt je snel op weg.

Goed telefonisch bereikbaar en zeer vriendelijk personeel.

Mijn ervaring: 1e keus een noodknop aangeschaft die (voor mij) niet 100% werkte. I.o.m. klantenservice product geretourneerd en gelijk de Luxe Noodknop aangeschaft. De volgende dag was deze binnen en een dag later bericht dat van de 1e knop de terugbetaling was gedaan. Super goede service. Ook telefonisch werden vragen vriendelijk beantwoord en namen de tijd om e.e.e. toe te lichten. Zeer tevreden en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goed product en fijne service

Na wat onderzoek kwam ik uit bij de SOS noodknop 4G van MijnSOS. Voldeed als een van de weinigen aan mijn wensen: zonder abonnement, 4G, met docking station en valfunctie ingesteld kan worden of zelfs worden uitgezet. De handleiding die MijnSOS erbij heeft gedaan is heel duidelijk. Ook ontzettend fijn dat je ze gewoon kunt bellen bij vragen. Meeste online aanbieders hebben chatfunctie. Hoge kwaliteit product en service.

Snel en prima geregeld. Makkelijk te bedienen voor ouderen

Fijn dat horloge direct gebruik kan worden, doordat alle telefoonnr's al zijn ingevoerd met sim abonnement. Horloge kon direct door mijn vader worden gebruikt. Ook bij contact duidelijke verstaanbare communicatie tussen onze mobiels en horloge.

Duidelijke uitleg via de telefoon

Ik had een vraag gesteld via de mail en werd binnen het uur terug gebeld. Mijn vraag werd zeer duidelijk beantwoord. Het was een prettig gesprek met uitleg over de diverse mogelijkheden van de producten.

Prima ding

Wat moeite met het installeren en invoeren van gegevens via PC. Maar geweldig via de telefoon geholpen door een vriendelijke dame. Bedankt daarvoor.

Snelle levering , helemaal top!

Snelle levering ,helemaal top !

Heel blij en stuk van angst is hierdoor weggenomen

Ik ben er erg blij mee de zekerheid dat iemand te bereiken is als er wat gebeurt

Voelt wel veilig als val alarm

Gaat wel snel een valalarm af. Zou fijn zijn als je het vals alarm zelf uit kan zetten voordat er gebeld wordt naar telefoonnummer wat in de sos knop staat. Update: het blijkt wel zelf uitgezet te worden als het alarm perongeluk afgaat. Dit kreeg ik terug gemaild door mijnsos.nl Dank je wel hiervoor. Het is trouwens ook fijn dat mijn man een berichtje krijgt als het alarm weer opgeladen moet gaan worden. Dan geef ik nu een 8 ipv 7

Moet wel even wennen

Eerst goed de handleiding doornemen voor dat je begint

Super ervaring

Voor mijn schoonzus een noodknop horloge besteld, deze werd volgens afspraak geleverd. Blijkt deze voor haar kleine polsjes veel te groot en zwaar. Telefonisch contact opgenomen. Netjes te woord gestaan. Deze retour gestuurd en van dezelfde serie een hanger besteld. Ook deze werd netjes volgens afspraak geleverd. Bij het instaleren wat problemen met de app waar je deze hanger via GPS kunt volgen. Telefonisch contact gehad en ook nu weer netjes te woord gestaan en geholpen. Dus al bij al voor mij een super ervaring. Normaal ben ik van het kan altijd beter, maar nu echt vijf sterren.

Spegelt 92

5674CD Nuenen