werkt prima alleen als ik geen kleinzoon had gehad dan had ik het zelf niet kunnen instaleren met mijn 90 jaar zal voor andere ook wel moeilijk zijn

Een prima hulpmiddel, dat iets betere gebruiksaanwijzing verdient.

Horloge is vlot geleverd. Het eerste wat je moet doen is het registreren en opwaarderen van de Sim kaart. Dat moet je in je eigen telefoon doen, want dat kan niet als hij in het horloge zit. Als je de drie SOS nummers via de app in het horloge zet, moet je er op letten dat het horloge na ongeveer 20 seconden doorschakelt naar het volgende nummer. Als je voicemail eerder aanspringt, schakelt hij dus niet door. Je moet dus je voicemail instellen op een langere rinkeltijd of uitzetten. Of je kunt het horloge instellen om sneller door te schakelen naar het volgende nummer. Dat staat echter niet in de gebruiksaanwijzing uitgelegd. De klantenservice heeft het mij prima uitgelegd. Het horloge gaat lang mee op 1 batterij lading, na 2 dagen nu op 75%. De app werkt goed maar heeft veel meer mogelijkheden dan in de gebruiksaanwijzing van het horloge worden besproken. Kortom een prima apparaat dat een uitgebreidere gebruiksaanwijzing verdient.

vakkundig en prettig geholpen

vakkundig en prettig geholpen

Zeer vriendelijk en erg goed geholpen

Ik heb voor mijn vader een alarm horloge besteld. Had hier installatie service bij genomen. Alles was prima in orde. Het geeft een veiling gevoel dat wij nu gealarmeerd worden als er iets is.

kwaliteit horloge en service

Maak gebruik van de gratis installatie regeling. Later eenvoudig via SMS bij te stellen. De service is vriendelijk en adequaat. Horloge werkt prima. Aanrader!

Goed advies en goede service en hulp

Werd goed geholpen en kreeg goed advies. Ook na de bestelling nog goede hulp en vriendelijk te woord gestaan.

Ze hebben me bij mijnSOS heel vriendelijk en goed geholpen!

Snelle service en klantencontact

Heel snel na het bestellen van een noodknop werd deze geleverd. Ook vragen werden via de chat zeer snel en adequaat afgewikkeld. De werking van de knop moeten we nog ervaren, maar deze is netjes qua vormgeving en compact.

Snel, duidelijk goede service

De SOS knop met instructie en mogelijkheid tot voorprogrammeren is super fijn voor de matlezorger

Goede service maar het horloge is rotzooi

De batterij van het horloge moet ik 2 keer per dag opladen, anders vertelt het je 'snachts dat de batterij leeg is. Dus wil je de noodknop de hele dag kunnen gebruiken, moet je overal de oplader mee naartoe nemen, anders heb je een probleem.

mooi ding

Ik heb na het 50+ abonnement (gecanceld) een Simpel sim only van 3,50 pm genomen en dat simmetje werkt goed. Wel erg complex om de code van de sim te verwijderen, dat zou eenvoudiger moeten. Programering via laptop gedaan. Dat het ding (ev4) de tijd uitspreekt op een correcte manier is wel prettig.

De klantenservice is goed bereikbaar

Goede hulp na aanschaf

Uitstekende producten, snel en toegewijd personeel

MijnSOS verkoopt uitstekende producten die veel kunnen bijdragen aan de gemoedsrust van ouderen en hun naasten. Ik ken 't bedrijf nu enkele maanden, en gisteren heb ik geholpen bij de ingebruikname van het derde alarm horloge al weer. De communicatie met MijnSOS verloopt snel dankzij toegewijd personeel!

Snelle oplossing

Goed product

Complex, wat betreft commando's laten uitvoeren via SMS

Het ene moment gaat het snel en het andere moment krijg je "niet verzonden"

Haast onmogelijk iets zelf aan te passen

Horloge zelf werkt goed en prettig, maar bijvoorbeeld zelf een nummer van de alarmlijst aanpassen is zo goed als onmogelijk. Je moet echt zéér goed onderlegd zijn met computers wil dit lukken. Bovendien zeer tijdrovend want je moet meerdere accounts aanmaken. Én je moet een Windows-PC hebben, want op Apple werkt het installatie-programma niet. Echt niet meer van deze tijd; en het programma zelf lijkt ook uit de middeleeuwen te komen zo oud en traag als het werkt. Verder geen klantenservice op zondag, terwijl het weekend natuurlijk bij uitstek dagen zijn waar vrienden en familie komen helpen met installeren. Zeldzaam onduidelijk en slecht allemaal en dat voor een alarmknop voor ouderen!!!!! En dan ben ik (de zoon) redelijk handig met computers, maar ik kreeg het ook maar net voor elkaar. Deze review geeft nu automatisch het cijfer 2, maar dat is al te hoog….niet doen dus!!!!!!!!!!

Goed en kritisch

Mooi product werkt goed, alleen geen goede omschrijving van val instelling ( welk niveau) ? Grt Maurice

Wij zijn zeer tevreden door de service verleend is. De snelle antwoorden op onze vraag door dus klantenservice hier werd vriendelijk geholpen. Wat het instellen van het apparaat erg simpel maakt

Product werkt goed

Als ik hulp nodig heb bij het installeren, dan word ik vriendelijk en deskundig geholpen

prima service

Door waarschijnlijk schuld post.nl werd bestelling niet bezorgd. Meteen werd de bestelling opnieuw verzonden. Klantvriendelijk dus.

Prima SOS knop. werkt uitstekend en betrouwbaar

Maar kies altijd voor de vooraf instelservice. Met die app/toestel zelf is het een drama. Je krijgt de Sim los, zet hem in je toestel en koppel hem met mijn KPN. (je krijgt een code. Die is noodzakelijk). Daarna met bijgeleverd schroevendraaier de sim plaatsen. en klaar. 10 vooraf ingestelde nummers krijgen een sms en daarna wordt er een rondje gebeld. Precies wat ik wil.

SOS horloge werd snel geleverd en zoals beschreven. Als je zelf een SIM kaart wil plaatsen heb je wel een andere telefoon met nano simslot nodig om de de sim in te stellen en een account bij de provider te maken, dat lukt niet via het horloge.

grandioos

iets waar ik op vertrouwen kan Perfect!!

een top bedrijf

het is echt een top bedrijf ik ben blij dat ze er zijn

Top.

Mijn vragen zijn ze professioneel en correct beantwoordt en het bestelde product werd een dag later geleverd.

Spegelt 92

5674CD Nuenen