Het alarm past perfect in de houder, alleen is de klip zo strak dat je hem met geen mogelijkheid aan je broekrand kunt krijgen.
Goede assistentie bij het vooraf reeds ingevulde gegevens.
Beste Cees, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, MijnSOS
zou nog beter zijn mocht er ook een klein schroevendraaier in de verpakking zitten
Beste Patrick, Hartelijk dank voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat er geen schroevendraaier bij zit, want deze hoort er wel bij te zitten. Als je wil, kunnen we deze uiteraard nog nasturen. Je kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Zeer goede service bij uitleg
Beste Sonja, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Vriendelijk verkoop-personeel, heeft meegedacht over juiste accessoires voor SOS alarm-horloge (direct intern nagegaaan wat het precieze oplaadsetje daarvoor moest zijn) + prompte verzending/bezorging ervan binnen 1 dag geregeld. Alle lof!
Beste Marc, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Prettige ontvangst (met koffie!) en een correcte uitleg en service. Horloge ter plaatse geïnstalleerd en klaar voor gebruik mee gekregen. Naast de SOS functie is ook de plaatsbepaling d.m.v een SMS bericht perfect en de drager te lokaliseren. Brengt veel rust bij de gebruiker(s).
Beste Wim, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service (en de koffie)! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
alles is goed gegaan volgens afspraak
Beste Jac, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Heb hem aan een broekriem hangen, waarbij ik op moet passen dat hij niet knel komt te zitten (bukken) want dan gaat hij af. Ook het horloge bandje, zou ik niet aanbevelen , dat vind ik veel te groot aan mijn pols. Maar verder werkt het prima!
Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
had wat problemen met betaling, ik kreeg diverse errors. Zeer vriendelijk te woord gestaan en heb 't uiteindelijk allemaal telefonisch kunnen regelen. snelle levering.
Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
De installatieservice is zogenaamd zonder "kleine lettertjes"... Wat blijkt: om het saldo van de geinstalleerde prepaid SIM kaart te kunnen bekijken om zonodig aan te vullen, wordt er een zeer uitgebreide handleiding meegeleverd waarmee de gebruiker zelf de SIM kaart weer moet deinstalleren, de SIM kaart van een mobiele telefoon moet deinstalleren, om na registratie vervolgens weer de SIM kaart in het apparaat te installeren, en de SIM kaart in de mobiele telefoon moet installeren. Ook wordt er geen enkele indicatie gegeven van hoeveel saldo er überhaupt nodig is. Lekker bezig mijnSOS, dit product gaat terug.
Bedankt voor uw feedback en vervelend dat de uitleg voor de sim-kaart niet duidelijk voor u was. Zoals per mail (en telefonisch met uw tante waar u de beoordeling voor heeft ingevuld) besproken, hebben we van verschillende mogelijkheden voor de sim-kaart bij de installatie service. (losse kaart, extra beltegoed, eigen kaart, etc). Ook zijn wij zes dagen per week telefonisch, per mail en chat bereikbaar voor hulp mocht u er zelf niet uitkomen. Mocht u (of uw tante) nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Fijne dag verder...
na de aanschaf van een goedkope chinese sos melder voor mijn moeder, is dit een verademing. supermakkelijk op te laden, geen gekloot met kabeltjes, instellen van de telefoonnummers is supermakkelijk per SMS, ipv een moeilijke app. De Nederlandse gesproken meldingen na activeren van de SOSknop zijn heel duidelijk, en het slachtoffer/patiënt weet direkt wat er gebeurt. Aanrader!
Beste Hayo, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het product! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Het omruilen van een horloge voor een noodknop ging zonder problemen. Ik werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en medewerkers. Vriendelijke groeten, MijnSOS
Duidelijke website, snelle levering.
Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Hartelijke groeten, MijnSOS
pensez à l'utilisateur francophone mode d'emploi en français svp.merci
Merci pour votre avis, Malheureusement nous n'avons pas de manuel en français, nous nous en excusons. Cordialement, MijnSOS bv
Prima service, vriendelijke mensen en erg behulpzaam.
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
snelheid, informatie en ondersteuning bij de aanschaf van een alarmapparaat is noodzakelijk en dat is deze firma wel toevertrouwd. indien nodig is een persoonlijk contact van zelfsprekend. samengevat is hierdoor- naast een modern product voor een prima prijs-sprake van een prima organisatie.
Beste Andre, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Mochten er nog ergens vragen over zijn dan horen we dat graag! Vriendelijke groeten, MijnSOS
Na aanschaf van de SOS knop had ik tot 2x toe nog wat vragen. Ik werd beide keren super geholpen en vooral met veel geduld. Duidelijke uitleg en hierdoor veel vertrouwen in de aangeschafte knop.
Beste L, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mocht u in de toekomst nog andere vragen hebben dan staan we u graag te woord! Met hartelijke groeten, MijnSOS
We ondervonden wat problemen met het betalen van de online aankoop (door gebruik van een bankkaartlezer). Na telefonische contactname werd de bestelling snel via mail en factuur geregeld. Goede en vriendelijke service. Ook tevreden over de aankoop maar voor Belgische klanten mocht er eerder een Belgische provider van de prepaid-sim bijzitten i.p.v. een Nederlands nummer.
Beste Anna, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Het is helaas niet mogelijk om Belgische simkaarten aan te schaffen omdat dit op naam besteld moet worden, en dat geeft problemen m.b.t. de privacywet. Anders hadden we dat graag gedaan. Mocht u nog vragen hebben dan staan we graag te woord! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ideaal, makkelijk en doeltreffend in gebruik.
Beste Lydia, Hartelijk dank voor je beoordeling! Vriendelijke groeten, MijnSOS bv
Vragen worden direct en kundig beantwoord.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn dan helpen u graag verder! Met hartelijke groeten, MijnSOSbv
De alarmknop was al voorzien van de Sim om gebruik te vereenvoudigen gevolg was dat het apparaat alsnog uit elkaar moest om de Sim in een mobiel te activeren. Het hiervoor benodigde minuscule schroevendraaiertje moet je dan maar net hebben. Activeren is volgens mij voor de gemiddelde senior erg ingewikkeld. Geluid van het apparaatje is goed en eenmaal geactiveerd is het een eenvoudig device, goed voor het vertrouwen van de gebruiker en de alarm- ontvanger.
Beste Jeroen, Bedankt voor je beoordeling. We hebben de simkaart inderdaad al in het apparaat zitten met een starttegoed van 2,50 in principe kun je hier al mee vooruit maar om het te koppelen aan een KPN account moet je inderdaad eenmalig het simkaartje in een telefoon plaatsen. Bij al onze worden kleine schroevendraaiers meegeleverd. Mocht dit bij u niet het geval zijn. Dan sturen we er uiteraard een naar u op. Met vriendelijke groeten, MijnSOS bv
Ik vond het jammer dat in de beschrijving er niet duidelijk bij stond dat eerst de SIM Kaart opgewaardeerd moet worden voordat je hem gaat instaleren.
Beste Anita, Bedankt voor je beoordeling! Je kan het product al gebruiken, met het tegoed dat wij meesturen. Het is wel te adviseren om inderdaad het simkaartje eenmalig uit het product te halen om op te waarderen als u met de KPN prepaid app wilt werken. Als u als gast opwaardeert hoeft u het kaartje er niet uit te halen maar dat heeft als nadeel dat je dan het tegoed niet kunt inzien. Mocht u nog vragen helpen we u graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ik kon enkel per email mijn vragen stellen, maar de antwoorden kwamen zo snel dat het net een chat-gesprek leek :-) De antwoorden waren duidelijk en mijn vragen en verzoeken werden goed begrepen.
Beste Tryntsje, Hartelijk dank voor je beoordeling. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn helpen wij je graag! Hartelijke groeten, MijnSOS
Prima product en goede service
Beste M, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over ons product en de service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Beste M, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOSbv