Het is een goed werkend systeem

Redelijk makkelijk te instaleren. Werkt prima

Mooi hulpmiddel, goede ondersteuning

Duidelijke informatie via de website, snelle hulp via de chat. Het configureren van het horloge zou in de toekomst nog wat makkelijker kunnen voor minder technische mensen, het via sms toevoegen van configuratie en via sms opvragen van de huidige settings is wat omslachtig, helemaal voor minder technische gebruikers. Het is wel redelijk goed terug te vinden in de handleiding aanwezig op de website.

bedrijf is prima, uitstekende service en bereidheid om vragen te beantwoorden. noodknop zelf is ook prima, alleen zaten de schroefjes erg vast en was de kwaliteit van de meegeleverde schroevendraaier dusdanig slecht dat het een drama was om de sim kaart te kunnenplaatsen. 1 schroef was zelfs lam gedraaid en moest uitgeslepen worden.

In orde

Snelle verzending. Goed materiaal. Goede communicatie.

Het gekochte geeft een stukje rust.

Wij hadden nog een vraag over het gekochte SOS horloge. Snel telefonisch contact met het bedrijf met een snel antwoord. SOS horloge op zich niet al te moeilijk om in te stellen. Na wat proberen tevreden over de werking waarna hij in gebruik is genomen door mijn vader. Batterij duur had wat langer gemogen maar vader heeft aangeleerd het horloge op te laden tijdens het TV kijken.

Snel geleverd en makkelijk te configureren Smart SOS alarmhorloge voor mijn moeder.

Horloge is snel geleverd, simkaartje erin en vervolgens makkelijk in te stellen per sms. Via software kan ook, maar is zeker niet noodzakelijk. Gelukkig geen abonnement benodigd, een prepaid is voldoende. Mijn moeder is er blij mee, geeft zoveel rust dat er iemand gewaarschuwd wordt als er iets met je gebeurd!

heel goed

Ben heel goedholpen

niet goed

wordt aangebeld dat ze het pakketje komen bezorgen. maak de deur open ik zit op de zesde verdieping wacht tot de lift boven is lift is boven wacht tot de bezorger eruit komt wat gebeurd er staat het pakketje alleen in de lift niemand te bekennen hoef niks af te tekenen. iedereen kan het pakketje meenemen een zeer kwalijke zaak niet goed te praten.

goed product

prima afhandeling

prima afhandeling, snel een eenvoudig van een een gebruiksvriendelijk product.

In één zin een geweldig apparaat.

Voldoet aan de verwachtingen. Jammer dat bij aankoop niet werd vermeld dat het reservenummer (wegens een update) niet automatisch beschikbaar is.

We hebben hem nog te kort om een goed oordeel te geven. Wel uitgeprobeerd en werking is prima.

Eerst wilde het niet lukken maar er werd gelijk geholpen

Noodknop, incl. installatieservice, besteld voor schoonzuster. Snel geleverd en alles conform bestelling. Noodknop is makkelijk in gebruik. Mijn schoonzuster is er erg blij mee.

Goeie service, fijn geregeld

Kant en klaar aangeleverd volgens de instellingen die ik gevraagd had. Helemaal super!

Uitstekend!

Op zoek naar een SOS horloge kwamen we bij mijnsos.nl uit. Reviews gelezen, zowel van de shop als van het SOS horloge en besloten deze hier te bestellen. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelstatus en het moment van verzenden. Bij het horloge zat een duidelijke handleiding en nog een extra kaartje met informatie omdat we zelf de simkaart zouden installeren, uitstekende service! Na het testen nog contact gehad met de klantenservice over wat instellingen en hier ook weer prima geholpen.

Goede communicatie, snelle levering, mensen met expertise.

In één woord: SUPER!

Vandaag pas geïnstalleerd en het werkt super goed. De installatie verliep vlot, zelf voor een simkaartje gezorgd, in mijn telefoon de code verwijderd en in het toestelletje geplaatst. De activatie van de nummers via het doorsturen van een sms'je is heel simpel. Getest met een druk op de alarmknop en het toestel belt het eerste nummer, duidelijk hoorbaar om een gesprek te voeren, maar de persoon aan de alarmbel moet wel dicht bij het toestel spreken. Kortom, dit is een klein, prima toestel. Raad dit zeker aan!

geen goede verbinding ver van het basisstation

ik weet niet of ik 2g of4g heb. wat ik inde beschrijving lees is, mijn sos. nl versie 1

Werkt goed

Instellen voor senioren is te moeilijk, handleiding in de doos te beknopt. Geen mogelijkheid om te bedrag te checken dat op de pre-paid kaart staat via het toestel.

Noodknop besteld voor moeder. Snel geleverd. Bij nakijken miste er wat. Een telefoontje en meteen nabezorgd. Noodknop is makkelijk in gebruik. Ook het installeren is makkelijk.

goedvoor mensen die hem nodig hebben

ik zelf vond hem moeilik te bedienen

Snelle levering. Installatie is makkelijk. App is ook helder en simpel te gebruiken. Nu gaan we hem gebruiken en zien hoe het gaat werken met de gps.

Mooi product, vriendelijke service,snelle reactie

Ik heb een horolge besteld voor mijn moeder die op leeftijd is. Alles was heel goed verpakt. Het horolge was heel makkelijk in te stellen. Er zat een kaartje bij met groeten uit Neunen. Dank jullie wel voor alles en de groeten van ons terug.

Spegelt 92

5674CD Nuenen