Alles keurig op orde en op tijd.

Duidelijke website met goede productinformatie en prima levering.

Zeer behulpzaam en persoonlijk advies en contact, snelle service, echt top!

Goede keus voor een SOS knop

Volledig geïnstalleerd ontvangen en direct te gebruiken. Super ervaring. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Goed6

Ik ben tevreden

Bij problemen goed benaderbaar om tot een oplossing nte komen.

Perfecte afhandeling

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, snelle levering.

fantastisch

Goed contact. Goed advies. Snelle levering. Bij vragen snel antwoord. Geen uren lange wachten aan de telefoon. Gewoon helemaal fantastisch

duidelijke uitleg

We kregen het thuis gestuurd En de handleiding die er bij zat klopte volgens ons niet Maar we zijn er toch uitgekomen op den duur En fijn gevoel dat we altijd vragen kunnen stellen Groetjes Corry de Deugd Mantelzorgster Esther Bogert

Snelle levering van een goed werkend produkt. Fijne behulpzame telefonische service.

Klantvriendelijk en snelle levering.

Klantvriendelijk en snelle levering.

wij hebben nog niets ontvangen

het schijnt dat DHL de schuld is en nu maar hopen dat de bestelling een dezer dagen komt.

Zeer goed geholpen

Bij problemen kon ik gelijk terecht.

topservice

op geen tijd een nieuwe oplaadkabeltje ontvangen voor het SOS horloge van mijn bejaarde moeder.

Fantastisch wat een mogelijkheden, echt een aanrader

Netjes en snel geleverd, een klein (onopvallend) apparaatjes met ongekende mogelijkheden. Doet wat het beloofd en ook nog zonder abonnementskosten !

Vriendelijk en adequaat

Zie boven

Slecht, nog niets ontvangen

Mijn moeder heeft de sos armband nog niet ontvangen. Wij zouden deze dan ook graag annuleren.

Zeer snelle en goede levering

De bestelling de eerstvolgende werkdag in huis en het is een zeer goede alarmmelding voor senioren die nog alleen wonen.

Snelle levering, snel zaken doen

Telefonische vragen worden goed beantwoord. Levertijd is super snel. Handleiding is niet duidelijk en niet compleet. Any time app, moet je toestemming geven op vragen van chinese tekens!!! Installatie service is goed, maar vervolgens moet jezelf de simkaart verwijderen en een kpn account aanmaken en de simkaaart koppelen.... Het nummer van de simkaart moet jezelf in de app van any time zetten Er staat nergens vermeld dat het horloge ook verbruik heeft zonder dat er gebeld wordt (niet veel 1 cent per dag) Dan is 20 euro installatie service wel erg veel voor drie nummers in een app zetten, zeker wanneer je zelf nog zoveel werk heeft mbt de simkaart en zelf ook het nummer in de app moet zetten. Wanneer je je realiseert wat de doelgroep is voor dit (mogelijk chinees) horloge dan is installatie service zonde van je geld.

Uitstekende klantenservice!

Heel goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk en goede service. SOS-knop ziet er goed uit en handig met alle bijgeleverde accessoires..

Rustgevend en betrouwbaar

Rustgevend ebmn betrouwbaar

Product doet wat het belooft en is voorzien van duidelijke instructie.

Werkte direct. Zeer nuttig dat er een heldere instructie bij was gesloten hoe de pincode van een simkaart te verwijderen.

Snelle verzending en snelle reactie op vragen

Prima bedrijf prima service

Kwalitatief mooi product. Snelle levering goed verpakt, sim kaartje gemist maar de eerst volgende werkdag gelijk opgestuurd. Prima service zowel in de mail als met whatsapp.

Goed product, geweldige aftersales.

Product is goed, met een buitengewoon duidelijke gebruiksaanwijzing. Daarnaast is het bedrijf echt goed bereikbaar en geven ze duidelijk antwoord. Een voorbeeld voor vele anderen!

Goede ervaring, fijn telefonisch contact

Horloge gekocht. Uitleg telefonisch was vriendelijk en behulpzaam. Het doosje met daarin het horloge inclusief leuk kaartje met groeten. Daags na bestelling al gekregen. Minpuntje: DHL had pakje gewoon onder de brievenbus neergezet. Openbare plek, waar iedereen het pakje had kunnen pakken.

Spegelt 92

5674CD Nuenen