Super service!

Smartwatch SOS horloge besteld met installatie. Super service! Op afstand kunnen instellingen telefonisch aangepast worden!

Zeer klantgericht

Ik heb een aantal keer contact gehad omdat ik ondersteuning nodig had. Elke keer super vriendelijk en goed geholpen. Zelfs na de garantieperiode. Vijf sterren zijn zeker op zijn plaats.

SOS knop werkt prima

SOS nop gekocht en alles werkt naar behoren. Ook contact gehad met service desk voor een vraag en een uiterst snelle, adequaate reactie gehad.

Wijzweplaat prima, noodknop gevoeligeplaats.

Eerste keer op de opladerplaatsen drukte ik perongeluk op de SOS-knop. je moet alert zijn bij het horloge in je hand te hebben voor het opladen. Verder een goede beleving.

Goed advies Werkt zoals het moet werken

tot heden toe kan het niet beter

kleine storing gehad en na 1 dag nieuw geleverd.

Vlugge en correcte levering

De noodknop werkt naar behoren.

Erg goed te woord gestaan en geholpen.

frevasgfxvb

uitstekende service en uitstekend product

Goede en duidelijke communicatie en snelle afhandeling.

Prima geholpen met mijn bestelling. Snel geleverd.

Overzichtelijk, eenvoudig bestellen, snel.

Probleemloos

snel, correct

vriendelijk behandelt door mevrouw

Zeer professioneel

Ik had een verkeerde keuze van noodknop gemaakt, deze kon ik gelijk ruilen voor een andere variant. Service is super.

Eenvoudig pols alarm met matige GPS ontvangst

Positief is dat het alarm echt eenvoudig is, ook voor de echte senioren onder ons die niets hebben met moderne electronica. Daarentegen is het inregelen via de app wel even een klusje! De GPS ontvangst is matig, antenne zou gevoeliger moeten zijn. Gesprekskwaliteit mag ook verbeteren, sinds valt een woord uit. 3 sterren voor de hardware. Een aparte beoordeling voor MijnSOS.nl: Top bedrijf, goede bereikbaarheid, zeer behulpzaam! Daarvoor 5 sterren!

Snel

Klantenservice perfect. Bij bestelling volgende dag netjes geleverd. Mijn moeder is zeer tevreden met de SOS alarmknop

Een gebruiksvriendelijk apparaat met veel mogelijkheden lijkt erg betrouwbaar

Klantvriendelijk

Ondanks dat het niet de bedoeling is heeft een medewerker tijd voor ons gemaakt omdat we niet in de gaten hadden dat het eigenlijk alleen een webshop is

Goed werkend systeem wat simpel te gebruiken is voor met name ouderen

simpel in gebruik goede prijs/ kwaliteit verhouding Nederlandse gebruikershandleiding voldoende functies op het horloge Overzichtelijk voor oudere mensen

werkt super

snel en vlot besteld, snel en vlot geleverd en door middel van de goeie handleiding, snel en vlot ingesteld!

Handleiding niet simpel

Lijkt wel of er alleen maat kpn abonnenten bestaan.

Klantenservice reageert snel

Gekocht: MS-V10 4G alarmhorloge voor mijn moeder. Met 11 mnd de oplader al stuk, valt niet onder de garantie. De volgende aankoop wordt een alarm om de hals. Het horloge gaat te snel af: jas aan/uit doen, met rollator over hobbel weg, omdraaien in bed. Is niet fijn in gebruik en zit lomp om de pols. We hebben 2x contact moeten zoeken met mijnsos.nl en de klantenservice reageert snel. Wel slecht dat de oplader niet onder de garantie valt.

Echt een super klantenservice. Je krijgt echt hulp en uitleg tot in de kleinste details. Het enige minpunt dat ik ervaren heb is de levering door dhl, dat was echt een schandaal en zou een aparte beoordeling nodig hebben.

Fijn horloge

De installatie is ingewikkeld voor iemand die al artrosehanden heeft: hele kleine schroefjes, klein simkaartje De handleiding en de service waren zeer goed

vlot en accuraat geholpen

Tot nu toe vlotte reacties op mijn vragen

Spegelt 92

5674CD Nuenen