Liebe Regina, vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback. Es freut uns zu hören, dass die störenden Ausdünstungen des Stoffes nach dem Waschen verschwunden sind. Wir möchten darauf hinweisen, dass unsere Moskitonetze aus hochwertigen Materialien hergestellt werden und in einigen Fällen kann es vorkommen, dass leichte Gerüche von den natürlichen Stärkemitteln, die während des Herstellungsprozesses verwendet werden, zurückbleiben. Wir arbeiten ständig daran, unsere Produkte und Prozesse zu verbessern, um solche Probleme in Zukunft zu vermeiden. Wir hoffen, dass Sie weiterhin unsere Moskitonetze genießen und freuen uns freuen uns schon auf Ihre nächste Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Maayk, TEAM BAMBULAH
Lieber Thomas, danke für das freundliche Feedback. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit der Qualität unserer Produkte und der schnellen Lieferung zufrieden sind. Unser Team arbeitet stets daran, hochwertige handgefertigte Produkte aus Bali anzubieten und dabei einen effizienten Versand zu gewährleisten. Es ist schön zu hören, dass unsere Bemühungen bei Ihnen Anklang finden. Wir freuen uns schon auf Ihre nächste Bestellung. Mit freundlichen Grüßen,
Lieber Giovanni, vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität und dem angenehmen Material unseres Moskitonetzes zufrieden sind. Wir legen großen Wert auf die Verwendung hochwertiger Materialien und eine sorgfältige Verarbeitung, um unseren Kunden ein erstklassiges Produkt zu bieten. Es ist schön zu hören, dass Ihnen auch der Aufbau leicht gefallen ist und Sie sich in Ihrem neuen Moskitonetz kuschelig fühlen. Wir freuen uns schon auf Ihre nächste Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Maayk, TEAM BAMBULAH
Sehr geehrte Brigitte, danke für Ihren Einkauf und Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie unser Moskitonetz schön und hochwertig finden. Unsere handgefertigten Moskitonetze werden mit großer Sorgfalt und Liebe zum Detail hergestellt, um unseren Kunden die bestmögliche Qualität und Schutz zu bieten. Wir hoffen, dass Sie weiterhin Freude an Ihrem Moskitonetz haben und es Ihnen hilft, einen angenehmen und erholsamen Schlaf zu genießen. Wir freuen uns schon aufs nächste Mal! Mit freundlichen Grüßen,
Hi Robert, Thank you for your positive feedback. We are thrilled to hear that you found our mosquito net beautiful and useful. It's great to know that the ordering, payment, and delivery process was smooth and efficient for you. We appreciate your understanding regarding the initial smell, and we're glad that washing the net resolved the issue. Our goal is to provide high-quality, well-designed mosquito nets that offer both protection and style for our customers. Thank you for your kind words about the perfect fit and comfort of our mosquito net. We are always working to improve our products and ensure a pleasant experience for our customers. Your feedback is invaluable to us, and we are delighted to have you as a happy customer and 'bettersleeper'! We look forward to seeing you on many more occasions. Best wishes,
Beste Caroline, We zijn blij met je mooie beoordeling, bedankt! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het mooie, ruime ontwerp van onze klamboe. Onze klamboes zijn inderdaad ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, en we zijn verheugd dat het zijn doel voor jou heeft gediend. We betreuren het echter dat je een probleem hebt ondervonden met een losse ring en lus. Onze klamboes zijn handgemaakt met hoogwaardige materialen en we streven naar perfectie in elk detail. We zullen je feedback zeker meenemen en met ons team bespreken om te zorgen voor continue verbetering van onze producten. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Hartelijke groet,
Liebe Karina, vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie mit der Lieferung und der Ware zufrieden sind. Unser Team arbeitet stets daran, unseren Kunden hochwertige Produkte und einen schnellen Versand zu bieten. Es ist schön zu hören, dass wir Ihre Erwartungen erfüllen konnten. Wir freuen uns schon aufs nächste Mal! Mit freundlichen Grüßen Maayk, TEAM BAMBULAH
Beste Mariska, We zijn blij met je mooie beoordeling, bedankt! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding van onze klamboe. Het is fijn om te weten dat de klamboe mooi ruim over jouw tweepersoonsbed valt en dat je er erg blij mee bent. Ons doel is om onze klanten hoogwaardige, handgemaakte klamboes aan te bieden die zowel stijlvol als functioneel zijn. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten,
Liebe Lena, vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie mit Ihrem Baldachin zufrieden sind und die hochwertige Verarbeitung schätzen. Unser Team legt großen Wert auf die Verwendung von qualitativ hochwertigen Materialien und sorgfältiger Handarbeit, um unseren Kunden das bestmögliche Produkt zu bieten. Wir hoffen, dass Sie weiterhin Freude an Ihrem Baldachin haben und würden uns freuen, bald wieder von Ihnen zu hören. Mit freundlichen Grüßen Maayk, TEAM BAMBULAH
Beste klant, Wat een mooie feedback. Bedankt hiervoor. We zijn blij om te horen dat je de klamboe stijlvol vindt en dat het je kamer een heel ander aanzicht geeft. Het is fijn om te weten dat onze klamboe effectiever is in het voorkomen van muggenoverlast dan je vorige ronde klamboe. Onze klamboes zijn inderdaad ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en het delen van je ervaring met onze klamboe. Groetjes,
Beste klant, Dank je wel voor je mooie beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze katoenen klamboe en de snelle verzending. Het is geweldig om te weten dat je de verpakking en de kwaliteit van het product waardeert. Ons team streeft ernaar om hoogwaardige en duurzame klamboes te leveren die niet alleen bescherming bieden, maar ook stijl toevoegen aan je slaapkamer. We hopen dat je nog lang van je klamboe zult genieten en dat het een mooie aanvulling is op jouw interieur. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Prettige dag,
Liebe Carolin, danke für diese positive Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie von der Qualität unserer Produkte und der schnellen Lieferung begeistert sind. Unser Team arbeitet stets daran, unseren Kunden hochwertige handgefertigte Moskitonetze aus Bali anzubieten, die sowohl funktional als auch stilvoll sind. Wir freuen uns schon auf Ihre nächste Bestellung. Mit freundlichen Grüßen,
Beste Loïc, Bedankt voor je mooie review. We vinden het jammer om te horen dat er soms toch muggen binnenkomen en dat er een scheur in de stof zat na 1 dag. Gelukkig heeft onze klantenservice dit snel voor je opgelost door een nieuw exemplaar op te sturen. Onze klamboes zijn handgemaakt en we streven naar perfectie, maar soms kunnen er productiefoutjes voorkomen. We waarderen je begrip en zijn blij dat je tevreden bent met de snelle oplossing die we hebben geboden. Groetjes en graag tot nog eens,
Beste Monique, Wat een mooie feedback. Bedankt hiervoor. We zijn blij om te horen dat je de klamboe prachtig vindt en dat het een sieraad is rond jouw bed. Ook waarderen we het dat je het feit benadrukt dat onze klamboe goed te wassen is. We begrijpen jouw opmerking over de geur van het materiaal en willen je verzekeren dat we hieraan werken. De geur kan soms aanwezig zijn door het natuurlijke stijfsel dat gebruikt wordt in het productieproces. Normaal gesproken verdwijnt deze geur vanzelf binnen enkele dagen. We streven ernaar om in de toekomst dit probleem te verminderen of geheel op te lossen. Onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren. Met vriendelijke groeten en graag tot nog eens,
Dag Carla, Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze uitstekende service en dat je onze klamboe fantastisch vindt. Ons team streeft ernaar om hoogwaardige producten en een geweldige klantervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Groetjes en tot de volgende aankoop,
Beste klant, Bedankt voor je positieve feedback! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de klamboe. Geniet in de zomer lekker van een nachtrust zonder muggen! We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw. Hartelijke groeten, Maayk, TEAM BAMBULAH
Chère Lucie, Merci pour votre témoignage. Nous sommes ravis d'apprendre que la livraison a été rapide et que notre moustiquaire a contribué à la réalisation de votre projet. Concernant le prix, nous tenons à souligner que nos moustiquaires sont fabriquées à la main avec des matériaux de haute qualité, et nous nous efforçons de les proposer à un prix abordable en évitant les intermédiaires et les marges de détail. De plus, nous avons à cœur de créer des moustiquaires durables et bien conçues, qui ne finiront pas comme déchets après quelques années d'utilisation. Nous espérons que vous renouvellerez l'expérience,
Dear Josie, We are grateful that you took the time out to leave us a review. We are thrilled to hear that you found our service to be excellent and helpful. It's great to know that you are enjoying 'The Kasna' net, which is crafted with high-quality materials and designed to provide ultimate protection while adding a touch of style to your bedroom. Your satisfaction with the appearance and quality of the net truly reflects our commitment to offering beautifully designed and durable mosquito nets. We appreciate your kind words and are glad that our product has met your expectations. We hope to serve you again soon. Best wishes,
Philosophy of Bambulah luxury mosquito nets Bambulah mosquito nets combine ultimate protection with an iconic style. At Bambulah, we make luxurious and durable mosquito nets. All models that we have in our range have been designed by ourselves. A lot of attention has been paid to even the smallest details. Making our mosquito nets unique! With 40 different mosquito nets, Bambulah has the most extensive collection of luxury mosquito nets for indoor and outdoor use. Our goal: making Stylish & Sustainable mosquito nets at a fair price. Most of our mosquito nets are handmade in Bali by artisans with incredible craftsmanship. This really shows when looking at the professional sewing quality, the various details, and the beautiful finish. In short, at Bambulah, we design, manufacture and sell a range of unique mosquito nets made of high-quality polyester, cotton and silk. We want nothing less than to make the best mosquito nets which are also Functional & Decorative.