Dank je wel voor deze mooie recensie. Wij vinden het fijn als een klant langs wil komen om even te passen of om spullen op te halen. Als dit dan even uitkomt op een andere locatie dan doen we dat graag. Zo kan je snel genieten van je aankopen. Kleine moeite voor ons.
Dank je wel!
Voor 16.00 besteld, de volgende werkdag in huis. Snelle levering vinden wij belangrijk. Dank je wel voor de aanbeveling.
Helaas kan dat gebeuren, heel erg naar. Het pakket is bijna 3 weken later alsnog binnengekomen. Gelukkig hadden we al een nieuwe zending. Die is gewoon ergens op een depot blijven staan. De klant informeren is hierbij wel belangrijk. Gelukkig komt dit bijna nooit voor. Fijn dat we toch zo'n mooie recensie krijgen.
Fijn om te horen en graag tot ziens!
Dank u wel!
Dank je wel voor deze prachtige woorden. Inmiddels vaste klant en nu een prachtig tuig gekocht. Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!
Als we service kunnen bieden door de producten even langs te brengen dan doen we dat graag als dat op de route ligt. Dat scheelt de klant weer een ritje naar ons toe. Dank je wel voor de mooie reactie.
Ik vind het jammer dat u niet tevreden bent. U schreef mij dat het tuigje gescheurd was. In de mail heb ik aangegeven dat ik bijtsporen leek te zien op de meegestuurde foto maar dat als het niet door het bijten kwam, u het tuigje naar ons kon toesturen. Dan kunnen wij dat door de leverancier laten onderzoeken. En mocht er inderdaad iets met materiaal niet in orde zijn, u alle kosten vergoedt zou krijgen. Zoals in bovenstaande beoordeling is te lezen, is het tuigje inderdaad doorgebeten. Het is erg spijtig maar daar kunnen wij geen garantie op geven. Is het een probleem met het materiaal, dan geven wij natuurlijk wel garantie en hadden we meteen een nieuw tuig opgestuurd.
Vaste klanten zijn altijd fijn om te hebben als winkel. Zeker als mensen terugkeren geeft ons dat een goed gevoel. Hartelijk bedankt voor de mooie en lieve woorden. En natuurlijk graag tot ziens!!
De leukste dierenartikelen vind je bij ons. Goede kwaliteit en service. Wij helpen je graag.