Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen herhaaldelijk snelle levering en vriendelijk personeel. De webshop biedt een ruime keuze tegen een redelijke prijs. De communicatie is duidelijk en behulpzaam tijdens het aankoopproces. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Een flexi giant XL besteld en ook daarvoor betaald, uiteindelijk ontvang je een flexi giant L voor de prijs van een XL. In normaal Nederlandsch noemen we dat ook wel oplichting.
Beveelt niet aan
23 July 2026
jaap
Wijnjewoude
We hebben in de mail al aangegeven dat de XL veranderd is naar de Pro maat L en van 8 meter naar 10 meter is gegaan. U bent altijd vrij om het ongebruikte product te retourneren en dan krijgt u het geld retour. Soms veranderen er producten van kleur of in dit geval een andere maatvoering en naam. Dit is voor ons ook erg vervelend.
Heel prettige winkel net vrjendelijk en goed personeel. Omdat de aflevering van mijn bestelling wat langer duurde werd er een leuke verrassing bij gedaan. Prima service
5 July 2026
Anneke
Finsterwolde
Op 27 mei kreeg ik mijn pakketje door de brievenbus. Ik had echter betaald voor een pakket. Dat verschil is toch 3,55 Gelijk berichtje gestuurd en zou het verschil terug krijgen. Nu 8 juni en nog niets. Duurt toch niet zo lang denk ik??
Beveelt niet aan
8 June 2026
Henny
Hellevoetsluis
Prachtig tuig, past perfect, is snel droog.
5 June 2026
Frans
Kesteren
Voor mijn hond koop ik graag de beloningsbrokjes. Grote keus, faire prijs. Vriendelijke mensen die bereikbaar zijn voor een advies.
29 May 2026
Anja
Z
Echt hele goede service en top producten!
25 March 2026
Kim
Benthuizen
Snelle verzending, een artikel was uitverkocht en daar werd ik van op de hoogte gehouden. Goede service.
24 February 2026
Sinne
Beetsterzwaag
Ik kwam niet uit mijn bestelling, ik belde hun op en ik kreeg direct contact. Het werd meteen opgelost. Super fijn en snel bezorgd. Dank je wel
11 February 2026
Arienne
Den helder
Snelle levering. Mooi product
19 January 2026
Jamie
Vlissingen
Dank je wel voor deze fijne review. Heel veel plezier met de aankoop.
Ik had voor mijn hond een speeltje gekocht. Het duurde even voordat het speeltje verwerkt was bij postnl en ik dacht er zelf niet aan want ik had het nou eenmaal besteld tijdens de feestdagen. Op een gegeven moment werd ik door een medewerkster van de viervoeter plaza gebeld. Zij vertelde me dat het pakketje verfrommeld teruggekomen was bij hun en dat het speeltje vermist was. Ze stuurde per direct een nieuw speeltje op en belde even om te vragen of het echt niet erg was dat het een ander kleurtje had.
8 January 2026
S
Nieuwerkerk aan den IJssel
Fijn dat u tevreden bent. Het komt helaas af en toe voor dat een pakket verdwijnt of kapot gaat. Gelukkig doet postnl er dan een bericht bij. Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk op te lossen. De feestdagen zijn voor postnl ook altijd erg chaotisch.
Mooi product, snelle levering. Perfecte service
30 December 2025
Anoniem
Dank u wel voor de fijne reactie. Pomppa is een heel fijn merk en zeker de jumppa pomppa is lekker soepel en warm. Heel veel plezier ermee.
Genoeg keuze in de webshop. Prettig geprijsd. Vriendelijke bezorgers
15 December 2025
AD
Zoetermeer
Hele fijne ervaring en communicatie. Ook wat tips gekregen. Leuke artikelen en zeker niet duur!
9 December 2025
Marion
Zoetermeer
Goede service, fijn geholpen door Mariella
4 December 2025
Hans
Wamel
Super service, snelle, duidelijke communicatie, snelle levering.
21 November 2025
Helene
Den Haag
Goede prijs en snel geleverd
14 November 2025
Marian
Best
Vlotte verzending en goed verpakt.
30 October 2025
Sharon
Groningen
Mijn bestelling was snel in huis en toen ik nog vragen had over de Relaxopet had ik meteen persoonlijk contact en zij heeft mij goed geholpen!
19 October 2025
Marianne
Wassenaar
prachtig product, goede kwaliteit en snelle levering.
14 October 2025
Tinie
KOLLUM
Ik was al heel lang op zoek naar het favoriete knisperspeelgoed van mijn katten: een Kong crinkle met een witte poes met een feest hoedje. Op jullie website gevonden en meteen de laatste twee besteld. Snel geleverd als buspakje. Katten en ik zijn helemaal tevreden :-)
12 October 2025
Hanny
Berkel en Rodenrijs
Vriendelijk en goede/snelle communicatie.
6 October 2025
Kees
Zoetermeer
Prima assortiment, niet de duurste, goede service, meedenken, en snel bezorgd. Wat wil je nog meer?
4 October 2025
Anja
Z
Te veel emails, voor de rest goede levering / productbeschrijving
2 October 2025
sem
Amsterdam
Snel verzonden !
5 September 2025
Lia
Maarheeze
prettig telefonisch gesprek, besteld en daags erna geleverd, deze mensen komen hun afspraken helemaal na, een aanrader.
5 August 2025
Charles
Sittard
De leukste dierenartikelen vind je bij ons. Goede kwaliteit en service.
Wij helpen je graag.
Cruquiusschans 10