Bedankt Cornelis!
Leuk om te horen Thierry, bedankt!
Thanks Joep!
Heel fijn om te horen Peter, bedankt voor de uitgebreide beschrijving van je ervaring en het mooie cijfer!
Ontzettend bedankt voor de leuke woorden en het mooie cijfer Chi. Ook leuk je te ontmoeten!
Bedankt voor je leuke review Marjolein!
Heel erg leuk om te horen Bas, bedankt voor de beoordeling!
Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een uitgebreide review te schrijven Geert, veel plezier met je ontchroomde wagen!
Bedankt voor de review!
Heel fijn om te horen Chris, bedankt!
Bedankt voor de review Aylin! Wij vonden het ontzettend leuk om aan je auto te werken met deze hele gave, unieke en gedurfde kleur. Heel veel plezier met je fantastische Audi!
Fijn om te horen Patrick!
Bedankt voor de beoordeling!
Bedankt voor de leuke opdracht en review, we hebben met veel plezier aan je mooie auto gewerkt!
Dankjewel Mascha!
Fijn om te horen Marcel!
Leuk om te horen Harm. Zo is het maar net! Bedankt voor de enthousiaste review.
Bedankt Kees voor de uitgebreide beschrijving van je ervaring en het mooie beoordelingscijfer! Mocht er nog iets verholpen moeten worden, wip gewoon even bij ons langs.
Heel erg fijn om te horen Eddy, zag er inderdaad echt top uit met die nieuwe sportievere grill.
Fijn Werner en bedankt voor de beoordeling!
Ontzettend leuk om te horen Annika! Veel plezier met de auto.
Bedankt voor de uitgebreide beschrijving van je ervaring Barry, erg leuk om te lezen!
Veel plezier met de nieuwe wrap op de Mini, Amber!
Mooie woorden Avinash, zijn we natuurlijk erg blij mee. Bedankt voor de klus en de mooie review!