Super service

Snel en goed verpakt verstuurd en aangekomen

snel en goed spul

top

TOP

Vlotte levering.

Zeer persoonlijk en verstand van zaken !!

Prima geholpen met met mijn (verkeerde) bestelling. Op en top service !!!

Het pakketje bleek retour te zijn gezonden,de reden wisten wij niet ook het bedrijf niet,maar de volgende dag kreeg ik keurig het pakketje toegestuurd,terwijl de ander nog niet was terug geleverd.

Altijd goed

Beste prijzen, snelle levering

Dankjewel voor de snelle service en de extra staaltjes!

Goede communicatie en klanten service

Product wat ik had besteld was kort niet op voorraad. Ik was gebeld dat het een paar dagen extra ging duren. Heel netje afgehandeld! Product was goed verpakt en zo snel als mogelijk geleverd.

Personalized and close customer service

One of the products of my order was missing so they contacted me upfront to know if it was ok for me to wait 48hrs. I answered positively and got the package on time + a small extra to thx me for my patience and support me for my race to come. Very much appreciated !!!

Goed geregeld

Bestelling gedaan bij dit bedrijf via Bol.com. Er ging iets fout bij de levering. Via WhatsApp contact gezocht met thet bedrijf en binnen enkele minuten alles opgelost en kortingscode gekregen voor eene toekomstige bestelling. De bestelling die ik via de website van het bedrijf zelf deed verliep geheel naar wens.

Duidelijke website, goede produkt omschrijving, snelle levering.

Heel goed geholpen en advies gekregen!

Veel last van mijn bekken, ben heel fijn geholpen en goeie oefeningen mee gekregen! Hem er veel vertrouwen in!

Supersnelle levering

Goed!

Snel geleverd goed verpakt

Bestelling snel geleverd en goed verpakt

Supersnel

Supersnelle verwerking en levering. Top.

Prijs vergelijk ; dat doe je goed en je zal zien dat fitsyenergy er heel goed uit komt en dan ook nog top service .

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Nadat er iets kapot was gegaan met verzending werd dit gelijk opgelost ook (volgende dag alweer in huis met een extraatje)

Binnen 2 dagen product bezorgd, zoals beloofd

Great service and fast delivery.

Great service and fast delivery.

Goed en snel verzonden

Goed en snel verzonden!

Mooie zaak met mooie producten!

Ik had als proef 2 pakjes electrolyten besteld. Ik werd heel snel teruggebeld door Glenn, met het voorstel om 1 pakje te vervangen met een mix van verschillende smaken zodat ik kon testen. Superservice! Ik kom zeker terug!

Mijn ervaring met zinzino balanceoil+ is prettig om in te nemen goede smaak ik hoop op een goed resultaat.

Zeer attent geholpen, geïnteresseerd en persoonlijk

Punctueel, persoonlijk, attente opvolging. Zeer prettige communicatie.

Geweldige service

Top producten en top service

Producten en service een echte aanrader!

Willem Dreeslaan 189

2729 NE Zoetermeer