Gewoon zoals het hoort

Ontstoppingsmof besteld, netjes bevestiging gekregen, volgens afspraak geleverd. Gewoon zoals het hoort

Fijne firma, nette prijzen, snelle levering en goede producten

Om een leidingsysteem aan te leggen hadden we diverse spullen nodig. Al gauw bij PVC4U aangekomen. Ze hebben zeer nette prijzen en de spullen werden snel geleverd. Een onderdeel was niet leverbaar, maar werd de volgende dag al nageleverd. Ook een nabestelling was snel geleverd. Ook de communicatie over alles was erg fijn. Nog een tip zou ik willen meegeven, helaas was 40mm tyleen niet leverbaar per meter. Een stuk van 7 meter moest alleen elders uit het land komen, minimale afname was 50m, dat was wat te veel voor ons.

Goed advies en snelle levering

Zeer goed geholpen

Deze firma heeft me snel en professioneel geholpen. Met vriendelijke Mastenbroek

Wat ik besteld had is snel geleverd.

Goed product snelle levering.

Besteld en geleverd

Snelle levering en precies het materiaal dat ik besteld heb.

Gevonden wat de bouwmarkt niet heeft

Ik zocht voor mijn verbouwing een dubbel t-stuk, en hebben jullie voor een nette prijs. Ook netjes de volgende dag geleverd, helemaal top

Serieuze Toko scherp geprijsd.

Goed bereikbaar, erg goede en snelle levering!!!

Eerlijke afhandeling, ook nadat ik het verkeerde artikel besteld had

Had het verkeerde product besteld, en door verbouwing te laat geretourneerd, maar kon toch op begrip rekenen.

keurig op tijd geleverd,nette prijs

kerig op tijd geleverd!

Uitstekend!

Bestellen én gelijk kunnen ophalen. Uitstekende service en hulpvaardige werknemers. Top!

Snel en goed verpakt.

Snenl geleverd, goed verpakt, en uiteraard de spullen die ik nodig had.

toppie

zeer goed

Product was prima en snel geleverd

Wat een onzin, deze “opdracht”

Aanbevelingswaardig!

Snelle en correcte service.

Prijs en snelle levering

Keurig op de hoogte gehouden betr de levertijd Goed verpakt en op tijd geleverd

Super geregeld

sneller dan verwacht

Ik had een manchet nodig. Besteld op vrijdagmiddag, geleverd op zaterdagochtend. Mooi dat ook een kleine order voortvarend wordt afgehandeld.

Snelle verzending en retour.

Uitstekende afhandeling en levering. Bij retour snelle reactie per mail, hoe te handelen. Geld binnen een paar dagen op de rekening. Prima bedrijf en medewerkers.

Snelle levering, helaas incompleet

Goede webshop met goede sortering. Snelle levering, helaas niet compleet.

TOP bedrijf, snelle levering.

TOP bedrijf, bestelling snel geleverd. Prima prijzen.

Snel en goed

Dit bedrijf heeft veel op watergebied, de mensen denken mee en de hulp aan de balie is snel.

Snelle levering en goed geholpen.

Na mijn bestelling lagen de onderdelen snel klaar om af te halen. Maar aan de balie worden ook alle vragen goed behandeld en met je mee gedacht. Zeer aan te raden en ook een goede prijs!

Super handig

Erg handige site , goede spullen , super verpakt , goede verzend ondersteuning , Makkelijk te zoeken en vinden van je product

Keurige levering

snel verzonden

Inductorstraat 60

3903KB Veenendaal

Over PVC4U.nl

PVC4U is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. U kunt bij ons voordelig online pvc kopen en dan heeft u veel pvc voordeel U kunt dan denken aan: riolering, hemelwaterafvoer, drukleidingen en diverse putten en kolken. Maar ook aan een compleet assortiment voor bijvoorbeeld de afwatering van uw tuin! Bij PVC4U.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan 4000 technische artikelen. Dus bestel jouw pvc voordelig bij pvc kopen.