Netjes en snel geleverd

Je kan er gerust je materiaal bestellen

TOP!

Zeer snel geleverd, en de prijs is netjes. Ik raad het iedereen aan

Snel geleverd, prima materiaal

Ondanks een waarschuwing dat levering mogelijk wat langer kon duren waren de koppeling de volgende dag binnen. Goede kwaliteit en nette prijs.

top

goede prijzen, fijne communicatie en snelle levering

Altijd raak!

Via een omweg kwam ik terecht bij PVC4U die werkelijk alles in huis hebben vwb pvc en toebehoren.

Goede prijs en snelle levering

Meterkast vloerplaat en invoerset besteld. Chaufeur belde en stuurde App dat hij niet bij mijn huis kon komen met vrachtwagen, dat klopt. Hem tegemoet gereden en spullen in ontvangstgenomen.

Snel

Snel en makkelijk

Goed en snel geregeld

Zie boven

Xxx

Vriendelijke mensen

Goed product, behulpzaam

Niets gekregen

Wel betaald ,niets ontvangen .kijk in je bedrijf of de order weg is voor je om een beoordeling vraagt.

Bestelling gedaan en netjes geleverd.

Wederom een bestelling gedaan en zoals altijd netjes geleverd.

Uitstekend. Even gebeld om zeker te zijn dat ik het juiste kocht. Na bevestiging 2 artikelen aangeschaft, welke een paar dagen later werden bezorgd. De bezorger was zo vriendelijk om de grote lange artikelen in de achtertuin te leggen zodat mijn vrouw niet hoefde te tillen. In 1 woord uitstekend!

Top en snel

Netjes op de hoogte gebracht volgende dag geleverd

absoluut slechte start!

Donderdag besteld. "voor 12 uur besteld, volgende dag geleverd" Echt niet !! Zaterdag bericht dat bestelling met 2 á 3 werkdagen wordt bezorgd .... Ben nu al heel benieuwd wanneer en wat er komen gaat. Hou mijn hart vast ....

Goede site alleen jammer dat ik geen info over de bezorging zie en krijg

Goede site . Wel een bevestiging gekregen dat de koop geslaagd wat ik gekocht had en n dat de order nu verwerkt wordt, daarna niets meer is het nu al verzonden zo ja wanneer kan ik het verwachten. Zo nee, wanneer wordt het dan verzonden? Het e-mailadres is dus juist, informatie over de gepande verzending was fijn geweest. Ik heb nu geen idee wanneer ik de levering mag verwachten. Mvg Roland Broersen

Snelle levering lage prijs

Zeer snelle levering tegen een goede prijs.

Wat problemen gehad met de levering, maar na telefonisch overleg keurig opgelost.

Snel en goed geleverd

Snelle levering en goed contact met pvc4u . Niks op aan te merken

Snelle service goede prijsen en eerlijk advies

Drainage en zand put gekocht goed geholpen en snel geleverd

door via email nog wat aan mijn bestelling toe te kunnen voegen, snelle reactie, en goed geregeld, dus prima service !

Goede ervaring

Webshop is goed en duidelijk, goede prijzen en snelle levering.

Wel goedkoop maar de verzending kan beter

Men biedt een mooi compleet programma aan en het bestellen gaat ook best wel goed. Graag zou ik beter op de hoogte worden gehouden wanneer de verzending gaat plaatstvinden. En ook de trac en trace nummer krijgen toegestuurd.

Het overtrof onze verwachtingen!

Geweldig en vriendelijk geholpen aan de telefoon, 'aan de hand genomen' tijdens het bestellen en dezelfde dag op een vriendelijke wijze geleverd met nog eens uitleg erbij over hoe we het beste ermee konden werken. Super!

Inductorstraat 60

3903KB Veenendaal

Over PVC4U.nl

PVC4U is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. U kunt bij ons voordelig online pvc kopen en dan heeft u veel pvc voordeel U kunt dan denken aan: riolering, hemelwaterafvoer, drukleidingen en diverse putten en kolken. Maar ook aan een compleet assortiment voor bijvoorbeeld de afwatering van uw tuin! Bij PVC4U.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan 4000 technische artikelen. Dus bestel jouw pvc voordelig bij pvc kopen.