Suppersnelle service

Op het laatste moment bedacht dat we nog een loze leiding wilde leggen in de tuin; op vrijdagmiddag de bestelling gedaan en deze kon al binnen het half uur worden opgehaald!

Ik heb nog niets ontvangen..

Nog niets ontvangen.

Vriendelijke mensen, goede producten, goede service

Zeer hulpvaardig.

Telefonisch heel goed geadviseerd en daarna de bestelling geplaatst.

Zeer goed geholpen door een medewerker Meer dan een tien waard.

Mijn eerste ervaringen zijn tot nu toe positief

goede ervaring

Super service!

Had een beetje haast, even gebeld of het op voorraad was. Daarna de bestelling geplaatst. Werd ik bijna direct teruggebeld dat ik een incourante maat had besteld en dat het dan een paar dagen later werd. Bestelling omgezet naar een courante maat en de volgende dag werd het geleverd. Later terug geweest voor wat extra passtukken en ruilen. Perfecte service en er werd goed meegedacht.

Uitgebreid en snel

Ruim assortiment, snel geleverd. Het enige minpuntje in mijn ogen is dat de site lastig navigeert. Toch inmiddels hier alweer de vierde bestelling geplaatst.

gewoon goede service

EErlijk betrouwbaar ect

Gied advies en snelle levering.

Goede producten, snelle levering, zeer vriendelijke bezorger.

Snelle levering.

Goed advies, en snelle levering

Goed advies en snelle levering. Prettig zakendoen.

Goed assortiment met scherpe prijzen.

Telefonisch goed geholpen, bestelling snel geleverd.

Goede producten, snel geleverd

Goede producten, telefonisch correct te woord gestaan en de bezorger bracht alle spullen netjes naar achteren.

Klantgericht, professioneel bedrijf

Ik werd als particulier met klusprobleem zeer kundig en snel geholpen aan de telefoon in het zoeken naar de geschikte producten op de website. Na bestellen en betalen lagen de producten de volgende ochtend al klaar. Ook aan de balie vlot en vriendelijk geholpen. Niets dan lof. Fijn bedrijf, ook voor de particulier met kleine bestelling!

Super geholpen

Klantvriendelijke hulp en goed advies gekregen

Bestellen, betalen en heel snel geleverd.

Duidelijke site, product aanklikken, betalen en heel snel geleverd. Perfect toch … ??

goed, snel en toch flexibel!

digitaal besteld, direct heen gereden en opgehaald. Zelf de verkeerd bestelde kleur klemmen hebben ze zonder probleem nog omgeruild

Geweldig, snel , correct !

Wij bestellen wel meer dingen online, maar zelden gaat het zo goed. Alles ging zo snel en vlot dat we het bijna niet konden geloven. Als we hier in de buurt iets bestellen duurt het meestal veel langer. Bovendien hebben ze een zeer uitgebreid en professioneel gamma. Een absolute aanrader

Deskundig en betrouwbaar

Als leek had ik onderdelen besteld. Gaandeweg bleek dat ik het verkeerde had besteld. Ik stuurde een mailtje en meteen een reactie. Het geld werd teruggestort. Dank voor jullie betrouwbare en deskundige afhandeling

Geen klachten, positieve ervaring

Goed advies gekregen via mail, vlugge levering. Ik ben tevreden

Ondanks de coronatijd goed bereikbaar

Goede service, alleen had ik de levering iets sneller verwacht.

Bestelling is afgegeven bij een servicepunt ondanks ik gewoon thuis was, maar daar kan pvc4u niks aan doen. Was gemakzucht van de DPD bezorger

Snelle reactie, uitstekende klantenservice , snelle levering. Goed te bereiken via telefoon mail.

Inductorstraat 60

3903KB Veenendaal

Over PVC4U.nl

PVC4U is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. U kunt bij ons voordelig online pvc kopen en dan heeft u veel pvc voordeel U kunt dan denken aan: riolering, hemelwaterafvoer, drukleidingen en diverse putten en kolken. Maar ook aan een compleet assortiment voor bijvoorbeeld de afwatering van uw tuin! Bij PVC4U.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan 4000 technische artikelen. Dus bestel jouw pvc voordelig bij pvc kopen.