We gingen de spullen ophalen die achteraf gezien niet in de auto pasten. De spullen werden de volgende dag kosteloos bezorgd door pvc 4u omdat ze toch in de buurt waren , top

Prima verzorgt en helemaal volgens planning geleverd

Perfect op tijd geleverd

Alles was keurig en op tijd geregeld

Zie boven

goeie website en probleemloze levering.

Probleemloze bestelling, duidelijke website en nette levering. Alleen geen factuur gehad had pdf in een email.

Duidelijk en snel.

Efficient

Korte communicatie, correcte levering.

correcte en snelle levering

Artikelen zijn goed en duidelijk op de website beschreven, bestelproces loopt goed en de artikelen zijn snel en correct geleverd.

Dujidelijk webpage snelle service

Mijn eerste bestelling, duidelijkwebpage , netjes op de hoogte worden gehouden en een snelle levering

Goed op bezorging van dpd na

De materialen die ik besteld heb waren perfect. Alleen de levering via dpd was waardeloos. Je huis voorbij rijden en dan zeggen u was niet thuis. En dan half uur op fiets om je bestelling op te halen. Daar kan pvc4u.nl niks aan doen maar zou eens nadenken over andere vervoersmaatschappij

snelle levering en prima prijs

snelle levering en prima prijs

Helemaal goed

Geleverd wat is beateld. Op tijd.

zelf in het weekend werden mijn vragen beantwoord, top!

zeer positief

Top product, snelle levering!

Top, snelle levering!

Gemakkelijke website en perfecte service

Bestellen gaat eenvoudig, ook het gemak dat je in diverse vormen kan betalen. Handig dat je de materialen, als je in de buurt woont, ook af kan halen. Er was bij ons iets fout gegaan en werd zonder problemen alsnog in orde gemaakt, een fijn bedrijf om te kopen.

Snel en goedeprijs.

Snelle levering, goede prijs.

actief klantgericht

bestellingsprobleem werd snel en adequaat opgelost

Ok levering, spullen vies

Spul kwam redelijk snel, maar 1 van de onderdelen was érg vies en zag er uit alsof ie al een paar maanden buiten lag. Jammer. Verder enorm blij met het aanbod van deze winkel, zou zonder twijfel weer bestellen.

Prima service! Aanrader

Geheel volgens verwachting. Keurig!

Snelle verzending en de benodigde delen waren op voorraad

Ook eenvoudig telefonisch te bereiken, vriendelijke service.

Nette service snelle verzending

Gewoon goed

Kwaliteit en snel geleverd.

Goed, snel en kwaliteit.

Eenvoudig te bestellen en hele snelle levering.

Zie hierboven.

Inductorstraat 60

3903KB Veenendaal

Over PVC4U.nl

PVC4U is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. U kunt bij ons voordelig online pvc kopen en dan heeft u veel pvc voordeel U kunt dan denken aan: riolering, hemelwaterafvoer, drukleidingen en diverse putten en kolken. Maar ook aan een compleet assortiment voor bijvoorbeeld de afwatering van uw tuin! Bij PVC4U.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan 4000 technische artikelen. Dus bestel jouw pvc voordelig bij pvc kopen.