Superleuk!

Mooi compleet pakket voor een kinderfeestje. Netjes ingepakt en optijd bezorgd.

Goeie snelle verzending

Wat een snelle verzending. En wat goed verpakt Blij mee dankjewel. Wij komen zeker een keer terug voor een bestelling doen

Snelle levering, goed product

De kinderschortjes met de textiel stiften zijn van goede kwaliteit.

Snelle levering, leuke artikelen aan een correcte prijs.

Mooi product, snel in huis

Wij kochten de handspiegels om te versieren met een kinderfeestje. Ze waren snel verzonden en zien er prima uit!

Goede producten | Snel verzonden

Tijdens het kinderfeestje, veel plezier gehad van het versieren van de handspiegels. Het was een gezellig prinsessenfeest. Extra fijn: lekker betaalbaar.

Erg leuke tasjes

Leuke tasje en genoeg stiften om mee te kleuren

Handige spulletjes voor een kinderfeestje en snel geleverd.

Leuk knutselproject, snel geleverd

Top feest!

Snelle levering, leuk pakket. Meiden waren enthousiast en hebben zich er lange tijd mee kunnen vermaken. Matje en de kralenset meegegeven. Gebruik van de mat wordt ook gewaardeerd. Kortom; ideale aanschaf voor een kinderfeest.

Alles netjes & vlot verstuurd

Bestelling was heel netjes ingepakt, zodat het niet kon breken en het was de volgende dag al in huis (had voor 15:00 besteld). Ik had de houten handspiegels & 2 verschillende gipsen spaarpotten besteld, met de speciale stiften. De kinderen hebben allemaal heerlijk geknutseld. Was top!

Perfect!

Heel snel geleverd, precies wat we nodig hadden. Leuk verpakt en het maakte ons kinderfeestje tot een groot succes!

Veel geld voor wat je krijgt

De verkopers verdienen goed aan de knutselpakketten; ik vermoed dat de inkoopwaarde meer dan de helft lager is. Dus wil je stukken goedkoper uit zijn, kun je net zo goed de spullen zelf bij elkaar zoeken, kies je voor gemak dan koop je een pakket.

Heel erg meedenkend

Vanaf de eerste mail heel betrokken, of het qua moeilijkheid zou passen bij de doelgroep. Directe communicatie toen het door drukte bij post.nl misschien niet op tijd zou komen en andere oplossingen bedenken! Het is gelukkig helemaal goed gekomen!

Snel verzonden, hele leuke activiteit

Voor verjaardag 4 jarige versieren van spiegeltjes met klei. Het is geen activiteit van een uur, denk dat de meisjes met 15 min. er wel klaar mee waren. De klei werkt echt fijn. Zelfs 2 jarige zusje kon heel leuk meedoen.

Heel erg tevreden, de kinderen ook!

Leuke site met veel keuze mogelijkheden. Kreeg er ook inspiratie door voor het kinder feestje. Alles was top Verzonden en erg netjes verpakt. De petjes hebben ze de hele dag opgehad.

Snelle levering - mooie artikelen

Ik zocht knutsel artikelen voor een kinderfeestje en een activiteit voor basisschool kinderen. Op deze site was genoeg leuk materiaal te vinden. En snel bezorgd. Heb meerdere keren een bestelling geplaatst omdat ik zo tevreden ben.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en snelle service. Maandag bsteld, dinsdag ontvangen.

Topservice

Bestelling voldoet perfect aan de verwachtingen alsook de kwaliteit. Werd snel geleverd! (België)

Snel en vlot!

De website is duidelijk, de bestelling gaat vlot en de levering is snel. Top service!

Goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

mooie kwaliteit

De vogelhuisjes zagen er netjes uit .netjes verpakt. Nu gaan we ze mooi versieren

Mooie knutselspullen

Wij hebben voor twee kinderpartijtjes zowel de uiltjes als de dino's met foam klei besteld. Wij vonden het een super activiteit voor een partij. Het werkt makkelijk, je hebt er geen troep van en ze maken iets moois. Ideaal! Snel en netjes verzonden ook.

Abdijlaan 2

5253VP Nieuwkuijk

Over Partypost

Vier je een kinderfeestje thuis? Dan heeft PartyPost.nl alles wat je nodig hebt om er een geslaagd feest van de maken. Feestversiering Bij feestversiering horen natuurlijk ballonnen en slingers, maar PartyPost heeft ook honeycombs, pompoms, bakvormpjes en alles voor een feestelijke eettafel. Thema Kinderfeestjes Prinsessenfeestje, Piratenfeest, Eenhoorn feestje. Welk thema er ook gekozen wordt, een compleet feestpakket zorgt gegarandeerd voor een geslaagde dag. Je bestelt het snel en eenvoudig bij PartyPost online. Knutselpakketten voor je Knutselfeestje Ben je op zoek naar een knutselpakket voor kinderen? Bij PartyPost vind je verschillende complete pakketten om lekker te knutselen. Van handspiegels versieren tot rugzakjes kleuren; voor zowel jongens als meisjes hebben wij een passend knutselpakket. PartyPost - Alles voor je Kinderfeestje thuis * Voor meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar. * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal. * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht. * Gratis inpakservice. * Kosteloze vervanging van artikelen bij transportschade.