Super leuke en mooie spaarpotjes

Tijdens het feestje van Joëlle hebben we de super leuke en mooie regenboog spaarpotjes gemaakt. Ze waren super goed ingepakt. Stuk voor stuk in plastic noppenfolie, plastic opblaaskussentjes en grote vellen papier in de dooa erbij. Kortom helemaal gped en veilig, klaar voor transport! Ze waren ook groter dan verwacht. Door deze spaarpotjea te maken was het een geslaagd feestje!

Snel en precies wat we nodig hadden

Last minute eenhoornfeestje moeten plannen. Dat was door de tasjes en dromenvangers snel gedaan. Alles netjes

Stipte levering, alles goed ingepakt, zeer tevreden!!!

Zeer tevreden over artikels en de levering!!!

Alles kwam netjes optijd binnen. We hadden een barbie feest met slingers en bekers en het zag er net zo uit als op het plaatje! Ook hadden we houten spiegels en zwaarden en dat vonden de kinderen fantastisch om te versieren! Groot aanbod op de site!

Leuke spullen voor een geslaagd kinderfeestje.

Snelle levering. Handspiegels waren goed verpakt, waardoor ze ook niet beschadigd waren. De kroontjes (per 6) maken dat de beoordeling 4 sterren krijgt ipv 5. Na het openen van de verpakking tijdens het kinderfeestje bleken een aantal kroontjes een scheur te hebben. Twee kroontjes zaten aan elkaar geplakt en heb ik voorzichtig los kunnen krijgen. De scheurtjes bij alle kroontjes met een plakbandje opgelost, zodat de meiden alsnog de kroontjes konden versieren en op konden. De kinderen hebben heerlijk zitten knutselen met elkaar en we hebben een geslaagd feestje gehad.

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit producten

Mooi assortiment, snelle levering

Wat een leuke spulletjes hebben jullie! Voor de familiedag super geslaagd. Snelle correcte levering!

Aangenaam

Ik had het besteld en het is snel toegekomen. De kinderen waren supertrots op hun creatieve werkjes.ze hebben de petjes meegekregen. En waren superblij met hun nieuwe aanwinst

Leuke spullen voor een kinderfeestje. Volop keus! Snel en netjes geleverd. Zou hier zeker weer wat bestellen bij een volgend feestje.

Redelijk goed

Eerder een knutselpakket voof kinderfeestje besteld en nu weer (fotolijstjes). Gisteren weer gedaan. Eeg leuk om met de kinderen te doen. Alleen kwamen we er tijdens het knutselen erachter dat de lijm die erbij zat niet goed meer was. Te hard, niet werkbaar voor de kinderen en bleef niet zitten hierdoor. Erg jammer. Hopelijk nog contact over..

Zeer goede service. Er bleek te weinig voorraad van wat ik bestelde, maar het is direct en ook goed opgelost! En ik ben tevreden met de bestelde producten.

Goed ervaren

Snelle levering en compleet. Leuk set voor een kinderfeestje.

Snelle levering, goed verpakt. Artikel zoals op de webshop aangeboden. Ik ben dik tevreden.

Super netjes verpakt en snel verzonden

Een pakket met spaar potten besteld voor een kinderfeestje. Heel netjes en goed verpakt en snel verzonden.

Super feestje dankzij het mooie pakket

Ik heb de fotolijstjes met foamclay besteld. De meiden (6/7 jaar) vonden het fantastisch! (ook 1 jongen trouwens maar een fotolijstje is voor iedereen). Ik heb het voordeelpakket clay besteld en de fotolijstjes en versieringen apart, dat scheelde toch wat qua geld. Snel geleverd, top!

Nog niet goed

Ik heb mijn pakket niet ontvangen van post.nl Mijn track & tracé zegt dat het bezorgd is maar ik heb het niet ontvangen. Zou u het voor mij kunnen uitzoeken. Ik heb uitdeelzakjes en servetten besteld. Het zou worden bezorgd op Maarsenhof 250, 1106PC Amsterdam. Mijn track & tracé nummer: 3SMYPA141301149

Mooi product snel geleverd.

Leuke schatkistjes. Snel verzonden.

Compleet pakket dat succesvol uitpakt

Pakket van acht (kinder)schorten, textiel stiften en sjabloon. Was een hit bij de kinderen om de kook kinderfeestjes te starten met het versieren van een eigen schort. Pakket was makkelijk besteld en snel geleverd. Enige tip is om bij het extra setje textiel stiften zwart toe te voegen. Iedereen wilde met zwarte letters iets schrijven en moest er dus lang op elkaar gewacht worden.

Pakket te laat gekregen

Heb zaterdag besteld, er vanuit gegaan dat ik het dinsdag zou hebben. Helaas niet en vandaag (woensdag) is het feestje en heb ik de spullen niet. Jammer, de site gaf een goede indruk.

snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten. Wat je ziet, dat krijg je ook. De maskers zijn van een goede kwaliteit en bieden veel mogelijkheden.

Snelle levering, inhoud pakket matig

De bestelling is snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling. De verzendkosten waren wel aan de hoge kant voor wat er verzonden werd. De inhoud van het pakket viel wat tegen. Het was een pakketje om knuffeltjes te maken, maar de lijm die meegeleverd werd, werkte niet op het vilt. Ook waren de spelden zo bot dat we ze niet goed door de stof kregen en was het borduurgaren van zo slechte kwaliteit dat het bijna niet in te rijgen was omdat het steeds uitrafelde. De volgende keer koop ik alle onderdelen wel zelf bij een winkel i.p.v. het hele pakket te bestellen.

Snelle levering, mooi materiaal

Snelle levering, mooie materialen van goede kwaliteit.

Bij ontvangst bleek er 1 spaarpotje stuk te zijn. Na het sturen van een mail heb ik inmiddels een nieuwe ontvangen. Gelukkig was deze niet stuk. Geweldige service

Goede en leuke spullen!

Hele goede service.

Duidelijk aangegeven dat later verzonden zou worden en dit klopte precies met de aangegeven datum. Helaas misten er twee producten maar na een mailtje een super snelle reactie terug en heel snel nageleverd, top!

Abdijlaan 2

5253VP Nieuwkuijk

Over Partypost

Vier je een kinderfeestje thuis? Dan heeft PartyPost.nl alles wat je nodig hebt om er een geslaagd feest van de maken. Feestversiering Bij feestversiering horen natuurlijk ballonnen en slingers, maar PartyPost heeft ook honeycombs, pompoms, bakvormpjes en alles voor een feestelijke eettafel. Thema Kinderfeestjes Prinsessenfeestje, Piratenfeest, Eenhoorn feestje. Welk thema er ook gekozen wordt, een compleet feestpakket zorgt gegarandeerd voor een geslaagde dag. Je bestelt het snel en eenvoudig bij PartyPost online. Knutselpakketten voor je Knutselfeestje Ben je op zoek naar een knutselpakket voor kinderen? Bij PartyPost vind je verschillende complete pakketten om lekker te knutselen. Van handspiegels versieren tot rugzakjes kleuren; voor zowel jongens als meisjes hebben wij een passend knutselpakket. PartyPost - Alles voor je Kinderfeestje thuis * Voor meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar. * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal. * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht. * Gratis inpakservice. * Kosteloze vervanging van artikelen bij transportschade.