Snel geleverd, goede spullen, goed verpakt en leuke ideeen!

Zeer snelle, vlotte en klantvriedelijke service

Site is zeer overzichtelijk. De prijs/kwaliteit zijn scherp en zeer aanlokkelijk. Zeer tevreden met ons pakket en bestellen graag gauw weer.

Snelle verzending en leuk product!

Snelle verzending en leuk product!

Goede kwaliteit en snelle levering! Zelfs een klein cadeautje voor de jarige jet hartstikke leuk!

Leuke knutselspullen

Super leuke knutselspullen met een snelle levering!

Top service leuke spullen!

Ik heb op 29 april iets na 15.00 nog een bestelling gedaan. Het kinderfeestje is op dinsdag 4 mei. Ik was al bang dat dit wellicht niet op tijd aan zou komen ivm weekend en bezorgdrukte. Ik kreeg echter in de avond al bericht dat het was verzonden. De volgende ochtend om 11.00 mijn pakketje al binnen. Leuke set, zoals aangegeven op de site. Pret moet nog beginnen, maar service en spullen zijn van goede kwaliteit.

Super !!

Super leuke tassen met de unicorn afbeelding !! Samen met de textielstiften gegarandeerd een super geslaagd meiden kinderfeestje

Snel en attente service!

Snel en attente service!

Overzichtelijke site, duidelijke informatie van producten. Snelle levering.

Bij Partypost alles wat ik zocht voor een kinderfeestje.

Leuke versiering, aankleding en knutselspullen voor een kinderfeestje. Het pakket was snel binnen en alles ziet er goed uit!

SUPER!'

Geen 5 sterren omdat ze er 1 vergeten was. Maar super snel erachteraan geleverd. Kids zijn er blij mee en mama doet gezellig mee kleien!

Snelle service!!

Mooie spullen!

Fijne service!

Super goede service, snel geleverd, leuke producten voor een prima prijs en top dat er nog een klein presentje bij zat voor onze jarige dochter. Kortom: aanrader!

goeie en snelle service

Ik werd snel en goed geholpen toen er iets fout ging met de bestelling

Uitstekende service, snel.

Product zoals beschreven ontvangen inclusief klein presentje voor m'n dochter ivm kinderfeestje. Super attend en snelle levering!

Snelle en zorgvuldige levering

Ik had een groot aantal knutselartikelen besteld, het werd snel en zorgvuldig geleverd. De site heeft een uitgebreid aanbod en de kwaliteit van de producten was uitstekend. Bovendien zat er nog een klein presentje bij de doos in, een leuke verassing!

Snelle levering en materiaal van goede kwaliteit.

Meiden van 7-8 jaar oud hebben op een kinderfeestje houten spiegeltjes versierd met foam clay en verschillende steentjes. De klei vonden ze erg fijn om mee te werken en de spiegeltjes zijn allemaal erg leuk geworden. Kortom een hele leuke activiteit!

Een hele fijne webshop. Snel geleverd!

Partypost geeft leuke ideeen voor kinderfeestjes en hebben alles wat je nodig hebt. Fijn dat je in deze tijd niet langs 10 winkels hoeft te gaan om een leuk feest te organiseren.

Snelle levering van een top pakket waar de kinderen veel plezier mee hadden. Enige aandachtspunt is dat ik op zoek ben naar nog meer mooie kant en klare pakketten. Ik zie weinig nieuwe knutselpakketten op de site.

Zoals verwacht

Levering vlot ontvangen en zoals verwacht

Leuk aanbod!

Leuke selectie spullen voor een kinderfeestje

Perfect!

Duidelijke site. Snelle levering, mooie artikelen.

Hele goede site voor leuke knutselpakketen

Snelle levering, product zoals omschreven.

Topspiegeltjes en snelle levering!

Goede spiegeltjes waar je ook echt in kunt kijken van degelijk materiaal. Prima grootte en makkelijk te versieren. De meiden vonden het geweldig!

Snel geleverd, snelle reactie bij vragen

Snelle reactie op mijn vraag, snelle reactie. Vogelhuis-schilderwerkjes zaten keurig in een doos en een leuk kleinigheidje erbij voor de jarige. Perfect!

Abdijlaan 2

5253VP Nieuwkuijk

Over Partypost

Vier je een kinderfeestje thuis? Dan heeft PartyPost.nl alles wat je nodig hebt om er een geslaagd feest van de maken. Feestversiering Bij feestversiering horen natuurlijk ballonnen en slingers, maar PartyPost heeft ook honeycombs, pompoms, bakvormpjes en alles voor een feestelijke eettafel. Thema Kinderfeestjes Prinsessenfeestje, Piratenfeest, Eenhoorn feestje. Welk thema er ook gekozen wordt, een compleet feestpakket zorgt gegarandeerd voor een geslaagde dag. Je bestelt het snel en eenvoudig bij PartyPost online. Knutselpakketten voor je Knutselfeestje Ben je op zoek naar een knutselpakket voor kinderen? Bij PartyPost vind je verschillende complete pakketten om lekker te knutselen. Van handspiegels versieren tot rugzakjes kleuren; voor zowel jongens als meisjes hebben wij een passend knutselpakket. PartyPost - Alles voor je Kinderfeestje thuis * Voor meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar. * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal. * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht. * Gratis inpakservice. * Kosteloze vervanging van artikelen bij transportschade.