Zeer snelle verzending en goede kwaliteit materialen. Vol vertrouwen klaar voor- en zin in het kinderfeestje!

Super leuke artikelen van goede kwaliteit en dan krijg je ook nog een klein bonuscadeautje. Wij zijn helemaal enthousiast!

Heel goed.

Super snelle ervaring en snelle reacties. Heel erg tevreden dankjewel.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Goede prijs, kwaliteit verhouding, snel geleverd. Er zaten zelfs 2 kleine cadeautjes is voor onze jarigen. Ik ga zeker vaker bestellen!

Snelle levering! Goede producten!

Niets aan te merken

Op de site stond netjes dat ze vanaf 4 januari weer pakketjes zouden verzenden. Dinsdag had ik het al in huis. Had het paar dagen later pas verwacht. Hele leuke spulletjes gekocht voor het kinderfeestje van mijn dochter

Snelle levering!

Groot aanbod, snel contact!

Leuke artikelen te koop. Bij vragen snel antwoord per mail.

Snelle levering - top pakket

Makkelijk kiezen met de paketten.. en Heel snel geleverd! Top! Aanrader!

Geslaagd kinderfeestje door vogelhuisjes!

We hadden een speurtocht buiten op de planning maar regen regen regen was voorspeld. Dus snel het knutselpakket voor vogelhuisjes besteld en het partijtje was gered! De kinderen (5 jaar) hebben genoten en waren lekker creatief bezig.

Geweldig!

Binnen 1 dag geleverd! Top!

Super snelle levering en leuke producten

Overzichtelijke website, correcte weergave van de producten, snelle levering.

Hele leuke knutsel spullen, en voordelig

Hele leuke originele knutsel materialen gevonden. Zeer verbaasd ook heel voordelig en zeer snel geleverd! Heel tevreden!

Super snelle levering

Top product, plus een kleine attentie.

Snelle levering en een leuk extraatje ontvangen.

Snel en goede service

Snelle levering. En de spullen zien er netjes uit

Goede kwaliteit en snelle levering

Tevreden !

Goed en super fijn !

Leuke spullen, leuke prijs en snelle bezorging!

Leuke spullen, leuke prijs en snelle bezorging!

Super service

Voor het kinderfeestje van mijn zoon had ik maskers besteld en verf Op de site stonden de kleuren maar bij levering was de rood toch echt roze ( roze spiderman kan natuurlijk niet ) kostenloos hebben ze alsnog de rode verf toegestuurd! Feestje moet nog komen maar nu al goed over ze te spreken!

Top ! en super snel geleverd.

Superleuke knutselspullen voor een mooie prijs

Voor het feestje van mijn dochter van 6 een compleet knutselpakket besteld. Snelle verzending, mooie en ruim voldoende spullen. Aanrader

Snel

Het is snel en makkelijk bestellen. Alleen jammer dat de dino van papier-machee is en daardoor sneller indrukt met versieren. Maar een blij kind op het kinderfeest

Mooie spullen

Goede kwaliteit snel geleverd

Abdijlaan 2

5253VP Nieuwkuijk

Over Partypost

Vier je een kinderfeestje thuis? Dan heeft PartyPost.nl alles wat je nodig hebt om er een geslaagd feest van de maken. Feestversiering Bij feestversiering horen natuurlijk ballonnen en slingers, maar PartyPost heeft ook honeycombs, pompoms, bakvormpjes en alles voor een feestelijke eettafel. Thema Kinderfeestjes Prinsessenfeestje, Piratenfeest, Eenhoorn feestje. Welk thema er ook gekozen wordt, een compleet feestpakket zorgt gegarandeerd voor een geslaagde dag. Je bestelt het snel en eenvoudig bij PartyPost online. Knutselpakketten voor je Knutselfeestje Ben je op zoek naar een knutselpakket voor kinderen? Bij PartyPost vind je verschillende complete pakketten om lekker te knutselen. Van handspiegels versieren tot rugzakjes kleuren; voor zowel jongens als meisjes hebben wij een passend knutselpakket. PartyPost - Alles voor je Kinderfeestje thuis * Voor meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar. * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal. * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht. * Gratis inpakservice. * Kosteloze vervanging van artikelen bij transportschade.