Ook nog een leuk cadeautje erbij voor onze jarige dochter!!!

Mooie producten en een snelle levering

Leuke spaarvarkens kunnen kopen om deze tijdens een kinderfeestje te schilderen

De kinderen vonden het super!

Een leuk knutselpakket met tassen, stiften en glitter verf om het af te maken. Een groot succes bij de kinderen! En nog een kleine attentie voor de jarige ☺️ super leuk!

Super!!

Alles netjes verpakt met zelf een kadotje erbij! Mijn dochter was er super blij mee

Snelle service, atteny, goede prijs kwaliteit verhouding. En wat leuk dat er voor de jarige job een kleinigheidje bij zat!

Aanrader

Snelle service, gebruik altijd deze site voor kleimaterialen

Snelle service! Leuke spullen

Ik bestelde Halloween maskers voor een feestje nogal last minute. Maar de maskers waren keurig op tijd binnen voor het kinderfeestje. Met veel plezier is er mee geknutseld en natuurlijk ook mee gespeeld! Dank!

Goede en snelle service

Leuk assortiment, goede service wanneer er vragen zijn, iets niet genoeg op voorraad is of wanneer er iets verkeerd geleverd wordt, snelle afhandeling en bezorging. Zeker een aanrader!

Leuke spulletjes, snel bezorgd

Ook nog een klein cadeautje als verrassing voor de jarige. Helemaal leuk. Feestje is ook leuk ontvangen door de andere deelnemers

Prima service, lekker snel

Fijn dat alles zo snel binnen is. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Goede producten en service

Last minute moesten wij het feestje van onze dochter thuis vieren, hele leuke knutselspullen kunnen vinden en de volgende dag in huis. Omdat we een combi van jongens en meisjes hadden heb ik gekozen voor foam clay met diverse ondergronden zodat ze zelf konden kiezen, dit was een succes!

In eerste instantie tevreden op een paar dingetjes na

Ik vind de site van party post een veetje onduidelijk. Ik had 5 x 10 piepschuim ballen besteld. Er was niet echt duidelijk of hey om een prijs per stuk ging of dat het een prijs betrof per 10 ballen. Was duidelijker geweest ala er stond de prijs per zakje van 10 ballen. Bovendien kreeg ik ern zakje met 15 ballen geleverd ipv 1 zak met 50 ballen of 5 zakjes met 10 ballen. Na hierover te hebben gemaild werden mij de resterende 35 ballen wel al de volgende dag bezorgd. Er werd snel op mijn mail gereageerd en het probleem werd direct opgelost. Dat vond ik wel heel fijn.

top

snel, servicegericht, handige kinderfeestjespakketten + makkelijk uit te breiden

super service, netjes verzonden en een leuk presentje erbij ontvangen :)

goede ervaring, netjes.

Fantastiche leuke knuttselspulletjes

Snelle reactie, snelle verzending, netjes verpakt en hele leuke spulletjes!

Snelle levering, goede kwaliteit

de spullen die ik besteld had, waren super. Snel geleverd ook.

Was een heel geslaagd onderdeel van het feestje

Was makkelijk uit te leggen aan meiden van 6&7jaar. En het resultaat was erg leuk

Super snelle levering en leuke artikelen

Keurige levering en heel divers en leuk assortiment van spullen, helemaal tevreden!

Keurige nette afhandeling van onze versterking, Snel verzonden.

Leuke artikelen. Nette website. Snelle verwerking. Prima!

We are satisfied with the result.

The products are handy to decorate at home for a birthday party! Children are very happy!

Heel leuke spulletjes en vlot geleverd

De kinderen hebben Super leuk geknutseld met de foam clay. Heel gemakkelijk, voor alle kinderen van 4 en 5 jaar goed te doen en geen rommel. Echt een aanrader

De bestelling was de volgende dag binnen zoals beloofd. Zat helaas een verkeerd artikel bij maar dit werd direct opgelost door de juiste toe te sturen. En de volgende dag na mijn bericht van verkeerde levering de juiste artikelen al in huis! Echt een top service!

Super leuke knutsel spullen en hele snelle levering.

Helemaal tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit houten spiegeltjes voor een prima prijs. Blij mee!

Zoals op de website wordt aangeven vandaag bestellen en de volgende dag geleverd. En zat er ook nog een klein cadeautje erbij. Bedankt voor de snelle levering en nette verzorging. Ik ga zeker nogmaals bij jullie een bestelling plaatsen, want hele leuke creatieve producten hebben jullie.

Abdijlaan 2

5253VP Nieuwkuijk

Over Partypost

Vier je een kinderfeestje thuis? Dan heeft PartyPost.nl alles wat je nodig hebt om er een geslaagd feest van de maken. Feestversiering Bij feestversiering horen natuurlijk ballonnen en slingers, maar PartyPost heeft ook honeycombs, pompoms, bakvormpjes en alles voor een feestelijke eettafel. Thema Kinderfeestjes Prinsessenfeestje, Piratenfeest, Eenhoorn feestje. Welk thema er ook gekozen wordt, een compleet feestpakket zorgt gegarandeerd voor een geslaagde dag. Je bestelt het snel en eenvoudig bij PartyPost online. Knutselpakketten voor je Knutselfeestje Ben je op zoek naar een knutselpakket voor kinderen? Bij PartyPost vind je verschillende complete pakketten om lekker te knutselen. Van handspiegels versieren tot rugzakjes kleuren; voor zowel jongens als meisjes hebben wij een passend knutselpakket. PartyPost - Alles voor je Kinderfeestje thuis * Voor meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar. * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal. * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht. * Gratis inpakservice. * Kosteloze vervanging van artikelen bij transportschade.